reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ok Kochane ja spadam bom przelotem tylko :P
Ide zaczac przygotowywac kolacje i wlaczymy sobie z S jakis film :)
Milego dnia gadulki :)

Mamunia podsylam!!! :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Witam się i ja porannie :-)

mary - dobry mąż :tak: A stres może zatrzymać @ niestety więc może meliska?

jaewa - mi tak kawa przy Karoli śmierdziała i wiele innych rzeczy :-p A teraz nic mi nie śmierdzi na szczęście i mogę kawkę nawet mężowi zrobić :-) Pocieszę Cię - w ostatnim trymestrze będzie mniej śmierdziało :-p

królowa - niedługo :tak:

monisia - melduj się bo mi się śniłaś kobieto :-D Ale co mi się śniło to Ci powiem jak się odezwiesz :-D

Dziecię mi już wstało i wcale mi z tym aż tak źle nie jest. Chociaż miło było poleniuchować do 10 czasami :-p Ale śniadania jeszcze nie chce. Więc czekamy aż M wróci z pracy :tak: A tymczasem znowu zabrałam jej pampersa bo dałam jej rano acidolac mówiąc że po tym będzie zdrowy brzuszek bo póki co miała wymówkę że przeziębiony brzuszek ma. Teraz ją pozbawiłam tego argumentu więc mam nadzieję że zacznie wołać :sorry: Ciekawe ile będę klęła na mokre ciuchy dzisiaj. Dobrze że słoneczko za oknem to jakby co wywalę za okno pranie :-p

SOL - melduję sie kochana!!! Co Ci sie sniło, bo ja to mam prorocze sny i jak mi sie wysni to na 100% sprawdzalne;-)

VARI mam nadzieję, że w moim przypadku, tak jak i w Twoim, przysłowie do 3 razy sztuka sie sprawdzi.
Marzy mi się piekny, nowiutki suwaczek z tygodniem :)
Piekne słoneczko wyszło więc można zabrać malucha na spacer. Tylko zeby chciała
Pozdrawiam cieplutko

Dzień Doberek
No i przyszła wredota @ dzisiaj z rana i to wczesniej niż zwykle o 2 dni.Staramy sie z mężem od 3 cykli,teraz bedzie 4 ,zauwazyłam ze cykle skróciły mi sie z 27 do 25 ( dwa ostatnie cykle) - jak myślicie dlaczego tak jest?stres czy jak??chyba wrzuce na luz i podejde do tego tak: będzie wtedy kiedy Bozia da :D

Dzień Doberek
No i przyszła wredota @ dzisiaj z rana i to wczesniej niż zwykle o 2 dni.Staramy sie z mężem od 3 cykli,teraz bedzie 4 ,zauwazyłam ze cykle skróciły mi sie z 27 do 25 ( dwa ostatnie cykle) - jak myślicie dlaczego tak jest?stres czy jak??chyba wrzuce na luz i podejde do tego tak: będzie wtedy kiedy Bozia da :D
Szczerze - rozmawiałam wczoraj o tym z męzem...STWIERDZILISMY ZE NIE DA SIE WYLUZOWAC I O TYM NIE MYSLEC :zawstydzona/y:nie ma takiej opcji zeby sie całkiem wyłaczyc!!!!w pierwszej ciązy tez myslałam o tym wszystkim i po 6 miesiącach się udalo;-)

mama05 jestem bo mała nie chciala iść tylko bawić sie kolejką.
Mam nadzieję, że nie stracimy tak całego slonecznego dnia.
Przyniosłyśmy sobie babeczki z wiśniami mmmmmmmmm i oglądamy bajki
Zapomniałam dodać że moje sprzatanie na nic bo właśnie wszystkie maskotki, kredki, ksiązki, farby i inne akcesoria wylądowały na podłodze ehh

reklama
Szczerze - rozmawiałam wczoraj o tym z męzem...STWIERDZILISMY ZE NIE DA SIE WYLUZOWAC I O TYM NIE MYSLEC :zawstydzona/y:nie ma takiej opcji zeby sie całkiem wyłaczyc!!!!w pierwszej ciązy tez myslałam o tym wszystkim i po 6 miesiącach się udalo;-)

Hehe,obyś miała rację.Trudno jest wyluzowac,ale najgorsze jest to nakrecanie sie i szukanie objawów ciazy,a potem niestety rozczarowanie:((

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry