reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NIL- życie :)) [FONT=&quot]
c060.gif
[/FONT]
EWCIA- dzis zaczynam estrofem od piatku Clo...czuje sie lepiej niz ostatnio ,ale szalu nie ma..
MONISIA- no tak do konca to nie da sie nie myslec-niestety nie mamy przycisku OFF a szkoda..

babeczki -dostalam smsa od MARCEPANKA- prosze o cieple myśli i &&&&&&&&&&&&&&&& w nocy miala silny bol brzucha i zaczela plamic-wlasnie jadą do szpitala.......

reklama
Oj....muszę odsapnąć...przerwa na "Słodką Chwilę Kisielkową" :-D

MARCEPANEK
, trzymaj się dzielnie Kochana!!! Jestem z Tobą i trzymam &&& za Kruszka*

NIL- życie :)) [FONT=&quot]
c060.gif
[/FONT]
EWCIA- dzis zaczynam estrofem od piatku Clo...czuje sie lepiej niz ostatnio ,ale szalu nie ma..
MONISIA- no tak do konca to nie da sie nie myslec-niestety nie mamy przycisku OFF a szkoda..

babeczki -dostalam smsa od MARCEPANKA- prosze o cieple myśli i &&&&&&&&&&&&&&&& w nocy miala silny bol brzucha i zaczela plamic-wlasnie jadą do szpitala.......

MARCEPANUS- jestem z Toba!!! Na pewno wszytko bedzie si!!!!:tak: Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!

Ewcia, witaj Skarbku Mój*
Ja ostatnio co chwila na "słodką chwilę" mam chętki :-D:-D lubię kisiel..oj..bardzo :tak:
Jak się czujesz Kochana??? Doczytałam, że nerwusek jesteś? K wybaczy, uroki ciąży ;-)

Kochane, w którym tyg jest Marcepanek???? Chyba w 7, nie??? Wszystko musi byc dobrze - nie ma innej opcji...najwyzej polezy w szpitalu - choc lepiej nie, ale dla Maluszka wszystko!!!!

Ewelinko- ogólnie oki :))
no poza nerwami...
jak lekarz mierzył mi ciśnienie, to powiedział, że nerwus ze mnie i że gdybym nie była w ciąży, to zaleciłby drinka łyknąć:-D:-D
no, a K. niestety musi wytrzymać...

Mama- kaska na koncie mi się skończyła:-(:-(

Monisia- ok 14 Marcepanek jest...

dziś albo jutro wymieniają nam wazonik u Maciusia :))
później pojadę z K. powyrywam trawkę, i jeszcze zmierzymy wkoło grobka na rabatkę z tego samego kamienia co pomniczek, w końcu pozbędziemy się płotka... :))

Ostatnia edycja:
Słuchajcie kobietki nie wiem czy było juz tutaj cos na ten temat ale czy stosowała któraś z was kapsułki z olejem z wiesiolka?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry