S
Sol
Gość
Witam się i ja porannie :-)
mary - dobry mąż
A stres może zatrzymać @ niestety więc może meliska?
jaewa - mi tak kawa przy Karoli śmierdziała i wiele innych rzeczy
A teraz nic mi nie śmierdzi na szczęście i mogę kawkę nawet mężowi zrobić :-) Pocieszę Cię - w ostatnim trymestrze będzie mniej śmierdziało 
królowa - niedługo
monisia - melduj się bo mi się śniłaś kobieto
Ale co mi się śniło to Ci powiem jak się odezwiesz 
Dziecię mi już wstało i wcale mi z tym aż tak źle nie jest. Chociaż miło było poleniuchować do 10 czasami
Ale śniadania jeszcze nie chce. Więc czekamy aż M wróci z pracy
A tymczasem znowu zabrałam jej pampersa bo dałam jej rano acidolac mówiąc że po tym będzie zdrowy brzuszek bo póki co miała wymówkę że przeziębiony brzuszek ma. Teraz ją pozbawiłam tego argumentu więc mam nadzieję że zacznie wołać
Ciekawe ile będę klęła na mokre ciuchy dzisiaj. Dobrze że słoneczko za oknem to jakby co wywalę za okno pranie 
mary - dobry mąż
A stres może zatrzymać @ niestety więc może meliska?jaewa - mi tak kawa przy Karoli śmierdziała i wiele innych rzeczy
A teraz nic mi nie śmierdzi na szczęście i mogę kawkę nawet mężowi zrobić :-) Pocieszę Cię - w ostatnim trymestrze będzie mniej śmierdziało 
królowa - niedługo
monisia - melduj się bo mi się śniłaś kobieto
Ale co mi się śniło to Ci powiem jak się odezwiesz 
Dziecię mi już wstało i wcale mi z tym aż tak źle nie jest. Chociaż miło było poleniuchować do 10 czasami
Ale śniadania jeszcze nie chce. Więc czekamy aż M wróci z pracy
A tymczasem znowu zabrałam jej pampersa bo dałam jej rano acidolac mówiąc że po tym będzie zdrowy brzuszek bo póki co miała wymówkę że przeziębiony brzuszek ma. Teraz ją pozbawiłam tego argumentu więc mam nadzieję że zacznie wołać
Ciekawe ile będę klęła na mokre ciuchy dzisiaj. Dobrze że słoneczko za oknem to jakby co wywalę za okno pranie 
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mozecie mi powiedziec kiedy ta sennosc minie?

I nijak nie idzie go usunąć a nie chcę iść z nią na usuwanie bo się zrazi do dentysty i później chodzić nie będzie chciała