Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
V-JOLKA- kochana co tam-pisz ,moze cos zaradzimy-wyzal sie....
MAJQA- zapodaj skąd zamowilas testy owu
HANIAMM- witaj,rozgość sie i powodzenia w staraniach-dzis polewam winkiem-chcesz)
SOL- jestem z Toba -dasz rade i Karola zaśnie!!![]()
Już usnęła. Co prawda zrealizowałam tylko połowę planu ale śpi - kij że w naszym łóżku
a miała w swoim
Jutro będzie zasypiała w swoim a i tak kole 2-4 przylezie do nas 
HANIA- moja droga ,ja w tym cyklu mialam badanie ginekologiczne po ktorym ginek. stwierdzil ,ze to raczej wczesna ciąża i kazal zrobic test-na drugi dzien zrobilam i od razu II krechy wyszly-to bylo tydzien temu w srode a w piatek pojechalam na bete i 0,100 :-MAMA dzięki - chyba chętniebo nastrój mam taki jak V-JOLKA
byłam pewna, że jestem w ciąży, nawet sobie wczoraj walnęłam teścik owulacyjny - wyszedł pozytywnie, rano chciałam robić ciążowy a tu nagła i nieoczekiwana @ ;( a byłam pewna, że ty razem się udało - więc na pocieszenie chyab faktycznie obalę winko
![]()

V-JOLKA- juz dojrzalam-tule kochana....u mnie "ten dzień" to 1 maja........Nic wielkiego...
takie tylko smutne dni...
smutne rocznice....
ehhhh
życie nie jest proste, łatwe i przyjemne....
a tak by się chciało....
SOL- czyli można;-):-):-):-):-):-)fajnie,ciesze sie,ze maz juz wolnemama - dziękiJuż usnęła. Co prawda zrealizowałam tylko połowę planu ale śpi - kij że w naszym łóżku
a miała w swoim
Jutro będzie zasypiała w swoim a i tak kole 2-4 przylezie do nas
![]()
gratuluje sukcesu;-)