reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
cześć dziewczyny- nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie ;-)

u mnie po japońsku czyli "jakotako" :-D czeka nas przeprowadzka i ogólnie dużo mam na glowie.

weszłam tu na ogólny, żeby sie dowiedzieć co z Marcepankiem :confused: mama przekaż też i moje pozdrowienia i kciuki. myślę o niej i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :tak:

mary beth trzymaj sie słonko :-*** ważne że przyszła @ i nie robi większych problemów. oby w przyszłym miesiącu nie przyszła wcale i miała ku temu ważny powód, a nie jak teraz- focha ;-) trzymam kciukaski :-D

BUNIA- pewnie,ze pamietamy-fajnie,ze wlecialaś:tak:udanej przeprowadzki;-)
przekaze Marcepankowi...

MARY-BETH- dobrze,w tej calej sytuacji,ze @ przylazla-chociaż możemy rozpoczac cykl na nowo...tylko teraz mam rozregulowany i nie wiem zupelnie kiedy moge sie spodziewac owulki-dobrze w sumie ,ze mam w tym cyklu monitoring..

SORBUS,PSZCZOLKA -Przekaze Marcepankowi..

ja tez mialam problemy z lozyskiem w ciąży z Zuza i duuuuuzo lezalam i donosilam do 38 tyg .mam nadzieje,ze Ona tez da rade...

HANIA- witaj:tak:
JOSEPHINE- no to do grudnia coraz blizej,od Ciebie tez przekaze Marcepankowi..

Mamusia, oooooo...zielonej nie odmówię...dziękuję. Jakąś wyjątkową werwę dziś mam...co siądę to wypatrzę coś nowego do roboty...ale efekty są!!! Dom błyszczy, aż miło....zaraz tylko za obiadek się wezmę...i będzie cycuś-glancuś :-D

MARY-BETH- dobrze,w tej calej sytuacji,ze @ przylazla-chociaż możemy rozpoczac cykl na nowo...tylko teraz mam rozregulowany i nie wiem zupelnie kiedy moge sie spodziewac owulki-dobrze w sumie ,ze mam w tym cyklu monitoring..
Mama - no, ja też będe miała pewnie ten cykl pokręcony, ale jak postanowiłam, tak zrobię - nie liczę dni płodnych, tylko przytulamy się, gdy chcemy. :tak:

Marcepanek - kochana, dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa!!!

Bunia - hej! Powodzenia z przeprowadzką! :-)

Pozdrawiam Was wszystkie! Ja zmykam lenić się dziś i dalej oglądać "Przyjaciół" - umieram ze śmiechu. :-D:-D

reklama
[Pocieszę Cię - w ostatnim trymestrze będzie mniej śmierdziało :-p

hej wszystkim porannie! ja juz z kawka zasiadlam :)
sol... podziwiam cie za t pewnosc hehee
bo ja w 3ym symestrze zapodawalam tkiego smego kota jak w pierwszym. 13-ego grudnia myslalam ze na kolananach przed wc urodze synka przez gardlo :) czyli... 9 dni przed porodem :)

oj Josephine - trzeba być optymistką :tak: tak piszą w mądrych książkach :-p

mama - no właśnie ma Elmex dla dzieci. Ale już się z tym uporałyśmy szczoteczką elektryczną - zadowolona nie była ale woli to niż dentystę więc jakoś poszło :-p

A że ładna dzisiaj pogoda to wyszłyśmy na spacer przed 10-tą i wróciłyśmy o 12-stej. A moje dziecię mnie zabiło - usnęła mi w drodze powrotnej i spała ponad pół godziny. Kazała sobie położyć oparcie - często tak robi żeby sobie zwyczajnie poleżeć - ja po chwili patrzę a ona sobie apaszkę na oczy zsunęła i śpi :szok: :-D Chyba rano nie dospała wystarczająco :sorry: Za to mi kręgosłup zdechł :dry: Idę się położyć bo spanie mnie łapie a za godzinę M wychodzi więc trzeba skorzystać :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry