reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zapytam jeszcze raz bo chyba mi kobieta niedoczytala:)
Mama masz rację gdzieś mi umknął twój wpis:zawstydzona/y: tak to jest jak się pisze jednocześnie z bratem na GG ;-) Przepraszam już sie poprawiam! Ja własnie przestalam brać tabsy i myslimy od maja zacząć starania a może szybciej;-) Z Pati nam sie udało dopiero za trzecim podejściem!

reklama
mama05 zdecydowanie tak:tak::-D,nikt nie będzie ze mnie głupka robił:tak:

Ja również witam nową staraczkę:))))

Mam nadzieję że nie długo może kilka dziewczyn dołączy także do nas na zamknięte forum:)

agnieszka ja tam wejśc mogę,ale pisać ani rusz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
NIKA32- NO TO PODOBNIE ZACZYNAMY Z TYM ZE JA WCZESNIEJ NIE ZACZNE BO BEDE NA TABLETKACH.nam z Zuza zeszlo 8 m-cy po poronieniu a z Dominikiem na 4 m-ac staran byly 2 kreski,ciekawe ile tym razem i czy wogole sie uda...:-(zobaczymy,ale jestem dobrej mysli:tak:

agnieszka, jubilatko droga, pewnie nie czytałaś mojego postu. Nie mogę wkleić zdjęć na zamknięty. Tu wkleiłam trzy a tam jestem ciemna masa. Brakuje mi tego "spianacza" i ja już nie wiem co i jak.
Dałabyś wskazówkę dla wirtualnej blondi:-D:-D:-D

nika, my też od maja, choć wolałabym zaciążyć czerwiec-lipiec, co by w lutym nie rodzić.
dentico, witam cię serdecznie. Jeszcze parę lat temu miałabym ciarki konwersować z dentystką, ale teraz mam wszystko wyleczone i jestem bohaterka, hehe... A niunia twoja śliczna. Będzie miała branie później.

reklama
Nika, nie śpię i nie będę prędko :-) Brat sobie poszedł, a ja wpadłam przed kompa. Nie mogłam się oprzeć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mama, na pewno Wam się uda z trzecim bobaskiem :tak::tak::tak: Ja się boję jak to będzie w moim przypadku :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Bibinka, hehe to spoko miałaś, że nie musieliście chodzić na nauki. A to niby spowiadać ma mnie ksiądz z mojej parafii?? :szok::szok: Jakoś nie mam ochoty spowiadać się z moich grzeszków :-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry