reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bibinka, jakoś w ogóle nie cierpię spowiedzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie wiem jak ja to przetrwam :-D:-D:-D
Wystarczy, że raz byłam u jakiegoś zboczeńca u spowiedzi. Czemu ja go nie zjechałam za jego słowa? Nie wiem :sorry2: Mogłam tak zrobić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no właśnie,ja od ślubu nie byłam.na chrzcie Ali też nie i dobrze zrobiłam,bo moją szwagierkę(chrzestną) pytał o takie rzeczy,że wyszła bez podpisu,a mój mąż miał zadane pytanie,czy żona stosuje spiralę albo może jakąś inną metodę antykoncepcji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.ja nie wiem,oni to sie chyba tym podniecają,wrrr:wściekła/y:

Pamiętam i będę trzymać kciukasy żeby wszystko się powiodlo!!!!!:tak:
dzięki NIKA;))))))))))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
moje serduszka-lece pędze bo zmęczona jestem:baffled:tak ziewam-o tak-:shocked2::shocked2:także nie ma co,do jutra:tak:bo jutro na bank będe:-D:-D:cool2:karaluchy i buziaki w czulko:happy2:

Bibinka, jakoś w ogóle nie cierpię spowiedzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie wiem jak ja to przetrwam :-D:-D:-D
Wystarczy, że raz byłam u jakiegoś zboczeńca u spowiedzi. Czemu ja go nie zjechałam za jego słowa? Nie wiem :sorry2: Mogłam tak zrobić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
PYSIA ja też nie lubię spowiedzi, jak ja bralam slub to musieliśmy iść do dwóch spowiedzi przedslubnych:angry: nie wiem jak jest teraz bo ja już prawie ...8 lat po:szok:
Dobrej nocki MAMA!!!

Ostatnia edycja:
ok, będę próbować :)))

zapmarta jak klikniesz na odpowiedz to pojawia się taka rameczka gdzie odpisujesz na posta i spójrz na górny pasek...możesz na tym pasku pogrubiać litery,zaznaczyć aby pisać na kolorowo itd. i dalej jest taki kwadracik(3 od prawej strony)kliknij na niego pojawi się coś takiego jak "http" skasuj to i wklej adres zdjęcia i zatwierdź:)
bibinka dostałaś zaproszenie?

Bibinka, normalnie to jest szok. I się dziwią dziady, że ludzie nie chcą do spowiedzi chodzić. A sami wcale nie są lepsi. Dziwki i te sprawy po kątach, a po ludziach jadą jak nie wiem co :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zadając takie idiotyczne pytania!! Nie powinny ich interesować takie sprawy
To tak jak ja kiedyś byłam u jakiegoś młodego i on do mnie:"dała mu wejść do dziury? Eee to nie dać mu wejść do dziury, nie pozwolić" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no kretyn.
Nika, weź Ty mnie nawet nie strasz :szok::szok::szok: Oni się chyba podniecają jak się zapytają o taką głupotę albo najprędzej to jest ich zwykły szczyt bezczelności :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mama, dobranoc i do jutra

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
PYSIA coraz mniejludzi chodzi do spowiedzi i wogole do kościoła. moja siostra jak byla w ciąży to przed porodem poszła do spowiedzi i jakoś wyszlo że jest tylko po cywilnym i ksiadz do niej że jest grzesznicą że jej dziecko pochodzi z grzech itp:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie dostala rozgrzeszenia:no::no:
potem sie dowiedzialysmy że jak by sie wyspowiadała na porodówce to by dostała to rozgrzeszenie:wściekła/y::szok::szok::szok: totalna hipokryzja!!!!
Ale jak chcieli ochrzcić Wiktorię to nasz proboszcz nie robił problemów że po cywilnym:tak:
Zależy na jakiego ksiedza trafisz

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry