reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka, ikonkę mam, tylko gorzej bo nie wiem co z tym adresem zdjęcia. Mam w folderze na pulpicie zmniejszone fotki, tylko nie obczaiłam o co chodzi z tym adresem zdjęcia. Dupa wołowa ze mnie...

Nika, oni chyba poszaleli wszyscy. Heh, no tak.... Zależy na jakiego się trafi.
Apropo tego niechodzenia do kościoła to co najlepsze :-D ostatnio parę tygodni temu w tv mówili o jakimś podatku kościelnym.... Haha... że niby miałabym płacić. To tym bardziej byłyby pustki w kościele...
:-D:-D:-D
Albo jeszcze coś lepszego. Siostrzenica przynosi do domu pudelko jałmużnę wielkopostną no i żeby sypnąć coś kasy, a na pudełku "bądźmy świadkami miłości" :-D:-D:-D
Wiara to tak naprawdę wydatek, bo tylko patrzą, kto da a kto nie da. No i sorry, że poprzez pieniądze będziemy świadkami miłości :szok::szok::szok: :-D:-D
Śmieszne to jest niekiedy ale cóż...
Bibinka, dokładnie. :tak::tak::tak::tak: Albo dać mu kilka takich lekkich obyczajów niech mu dadzą popalić :-D:-D:-D to tak za te spowiedzi

agnieszka, ikonkę mam, tylko gorzej bo nie wiem co z tym adresem zdjęcia. Mam w folderze na pulpicie zmniejszone fotki, tylko nie obczaiłam o co chodzi z tym adresem zdjęcia. Dupa wołowa ze mnie...
...to wejdź w ten folder gdzie masz zmniejszone fotki i kliknij na fotkę którą chcesz dodać na forum...powinno się udać:)
Agnieszka dostalam:-D wielkie dzieki
...a proszę:)

I ja uważam, ze spowiedź to nie powinna być przed księdzem, lecz przed samym Bogiem :tak::tak::tak::tak:
Co z tego, że ksiądz jest od tego ale niech godnie spowiada a nie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moim skromnym zdaniem powinno się samemu w domu wyspowiadać, wyrzucić z siebie wszystkie grzechy, na koniec wymyślić sobie coś na pokutę i tyle :-D:-D:-D
Kto jest Za? :-D

I ja uważam, ze spowiedź to nie powinna być przed księdzem, lecz przed samym Bogiem :tak::tak::tak::tak:
Co z tego, że ksiądz jest od tego ale niech godnie spowiada a nie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moim skromnym zdaniem powinno się samemu w domu wyspowiadać, wyrzucić z siebie wszystkie grzechy, na koniec wymyślić sobie coś na pokutę i tyle :-D:-D:-D
Kto jest Za? :-D

ja sie obiema rękoma i nogami podpisuję:tak::-D

Bibinka, ja sobie nie wyobrażam tego wszystkiego co mnie czeka :-D:-D:-D
Do księdza wypełnienie papierow, poradnia, później ta spowiedź... brrr... nic przyjemnego :szok::szok:
Dobrze, że jutro znów razem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Muszę to wszystko odreagować :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
aga, nie chce mi się wkleić ten adres. Kopiuję go i dooopa. Poczekam do niedzieli jak mój F wróci.
Dziękuję kochana za wytłumaczenie i cierpliwość.:-)

uciekam spać, ściskam was mocno nocne marki. Ja już ledwo na oczy patrzę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry