agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
mama na pewno się udaNIKA32- NO TO PODOBNIE ZACZYNAMY Z TYM ZE JA WCZESNIEJ NIE ZACZNE BO BEDE NA TABLETKACH.nam z Zuza zeszlo 8 m-cy po poronieniu a z Dominikiem na 4 m-ac staran byly 2 kreski,ciekawe ile tym razem i czy wogole sie uda...:-(zobaczymy,ale jestem dobrej mysli![]()
Nie całe 3 miesiące miną bardzo szybko i już nie długo będziesz się chwaliła że ujrzałaś na teście pięknie dwie grube krechy
Wiesz Ja żadnego spinacz nie potrzebowałam,nie wiem dlaczego nie możesz wkleić zdjęcia hmmm...może spróbuj przez stronę np.MiniUpload.pl - darmowy hosting zdjęć, upload, galeria, foto - Publikacja zdjęć jeszcze nigdy nie była tak prosta! a zamiast spinacza użyj trzeciego okienka od prawej strony na pasku u góry...o rany ale wytłumaczyłam...pytaj jeśli czegoś nie zrozumiałaś bo dziwacznie to wyjaśniłamagnieszka, jubilatko droga, pewnie nie czytałaś mojego postu. Nie mogę wkleić zdjęć na zamknięty. Tu wkleiłam trzy a tam jestem ciemna masa. Brakuje mi tego "spianacza" i ja już nie wiem co i jak.
Dałabyś wskazówkę dla wirtualnej blondi![]()

Mogłam tak zrobić