reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NIKA32- NO TO PODOBNIE ZACZYNAMY Z TYM ZE JA WCZESNIEJ NIE ZACZNE BO BEDE NA TABLETKACH.nam z Zuza zeszlo 8 m-cy po poronieniu a z Dominikiem na 4 m-ac staran byly 2 kreski,ciekawe ile tym razem i czy wogole sie uda...:-(zobaczymy,ale jestem dobrej mysli:tak:
mama na pewno się uda:) wierzę w to i mocnooo 3mam kciuki.
Nie całe 3 miesiące miną bardzo szybko i już nie długo będziesz się chwaliła że ujrzałaś na teście pięknie dwie grube krechy:)))
agnieszka, jubilatko droga, pewnie nie czytałaś mojego postu. Nie mogę wkleić zdjęć na zamknięty. Tu wkleiłam trzy a tam jestem ciemna masa. Brakuje mi tego "spianacza" i ja już nie wiem co i jak.
Dałabyś wskazówkę dla wirtualnej blondi:-D:-D:-D
Wiesz Ja żadnego spinacz nie potrzebowałam,nie wiem dlaczego nie możesz wkleić zdjęcia hmmm...może spróbuj przez stronę np.MiniUpload.pl - darmowy hosting zdjęć, upload, galeria, foto - Publikacja zdjęć jeszcze nigdy nie była tak prosta! a zamiast spinacza użyj trzeciego okienka od prawej strony na pasku u góry...o rany ale wytłumaczyłam...pytaj jeśli czegoś nie zrozumiałaś bo dziwacznie to wyjaśniłam:)

reklama
ZAPMARTA-siemka:-Dciemna masa wita ciemna mase:cool2::cool2:;-)i AGNIESZKA przylaczam sie do prosby-jak na zamknietym umiescis fotki,no jak:dry::dry:???bo my tu malo zdolne lub zdolne inaczej-jak zwal tak zwal-nie umiemy:-D

pysia nie musi być ksiądz z Twojej parafii

Na razie jestem dobrej myśli zobaczymy co to będzie jak nam nie będzie wychodzić?:-( BIBINKA trzeba być dobrej mysli a może razem zafasolkujemy i będziemy rodzić równocześnie?;-)
oby szybko się udało:tak:,ja mam za 2 tyg laparoskopię i mam nadzieję,że wszystko będzie ok:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bibinka, jakoś w ogóle nie cierpię spowiedzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie wiem jak ja to przetrwam :-D:-D:-D
Wystarczy, że raz byłam u jakiegoś zboczeńca u spowiedzi. Czemu ja go nie zjechałam za jego słowa? Nie wiem :sorry2: Mogłam tak zrobić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry