reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie jako pierwsza:-)ja juz mam dom ogarniety-kuchnia,lazienka pomyte,gora ,dol poodkurzane,glowa umyta a tu jeszcze 9.00 nie ma:szok::laugh2:za 40 min.wychodzimy bo dzis dzien otwarty w przedszkolu gdzie Domi pojdzie od wrzesnia-niech sie wylata i obluka sale:tak:posprzeczalam sie z Tomkiem-od slowa do slowa o jakas pierdulke i On ma focha,mam nadzieje,ze sie dogadamy bo nie chce zeby weekend byl skopany-tymbardziej,ze u nas sluchajcie-wychodzi slonko-moze stopi ten snieg co u nocy napadal:tak:;-)ide Was poczytac:laugh2:

reklama
I ja się witam z rana:-) mama ty to niemożliwa jesteś:tak::-D ja dopiero przy sniadanku a ty już tyle zrobilaś:laugh2::laugh2::laugh2: U nas też dziś słoneczko więc zapowiada sie miły dzionek!!
Myślę że się szybko pogodzicie i będzie ok:tak:
A Pati zjadła śniadanie , wyciągnęła stroje kąpielowe i przymierza:szok: mówi że sprawdza czy nie wyrosła:-D:-D

Ostatnia edycja:
NIKA32-Domi wstal o 7,Zuza 7.20,wiec sniadanko,kawa i o 8 zaczelam sprzatanie-mąż kuchnie ogarnal a ja lazienke i odkurzylam caly dom-lubie miec od rana wszystko zrobione:tak::-DTomek zszedl z gory i mi sie tu usmiech chyba przemyslal i stwierdzil,ze baz sensu to bylo bo w sumie niewiadomo o co poszlo-juz zapomnialam:-pa Ty rozumiem przy kawce??ja juz mam pelny makijaz-jestem laska jak sie patrzy:-)w koncu idziemy do ludzi:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:smacznego sniadanka i superze u Was tez slonko-homory lepsze:rofl2:wychodzimy-wlece po 13.00:)

Ostatnia edycja:
Mama ja kawki nie piję bo mój organizm nie toleruje.:-(Miłego dzionka życzę!!:-) Własnie zadzwoniła siostra i wybieramy się na zakupy;-) Jak wrócę to się odezwę

Witam się weekendowo :-D
Ja już po 8ej na nogach, obudziłam się wyspana jak nigdy :szok::szok: zjadlam szybko co nieco, popsrzątałam na błysk i teraz mam czas dla siebie i kawy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

szaleństwo normalnie wczoraj tu była juz myslałam że nie nadrobie :):)
PYSIA- a jak facet dlugo bez rodziny,bez żony to nieoszukujmy się -glupie myśli chodzą po glowie-wiesz co mam na myśli??ja sie ciesze,ze moj ma taka prace ,ze w weekendy jestesmy razem:))
no mój to nawet nie moze wytrzymać ledwo te trzy m-ce co był w kanadzie wytrzymał, a on był w wojsku w marynarce i proponowali mu żeby był kucharzem na statku ale sie nie zgodził :):) mówił że by nie wytrzymał - on taki uczuciowy jest :):) naszczęście :):);-)

NIKA32- NO TO PODOBNIE ZACZYNAMY Z TYM ZE JA WCZESNIEJ NIE ZACZNE BO BEDE NA TABLETKACH.nam z Zuza zeszlo 8 m-cy po poronieniu a z Dominikiem na 4 m-ac staran byly 2 kreski,ciekawe ile tym razem i czy wogole sie uda...:-(zobaczymy,ale jestem dobrej mysli:tak:
a Ty moja koleżanko zaraz zarobisz kopa:crazy: jeszcze raz usłysze że nie wiem czy sie uda to zobaczysz zakasam rękawy i w 5 min pod poznaniem się znajde w szpilkach zeby bardziej bolała żebys sie na uczyła:crazy: UDA SIĘ I JUZ JA TO MÓWIE PSYCHOL PRZEMAWIA DO ROZSĄDKU MATKI POLKI :) nie kaz mi w szpilach pod poznan biec :);-)

oby szybko się udało:tak:,ja mam za 2 tyg laparoskopię i mam nadzieję,że wszystko będzie ok:tak:
kochana oczywiście że będzie , za 2 tyg będzie juz po wszystkim i juz niedługo bedziesz mogła zacząć owocne starnka ja trzymam kciukasy :);-):-)

witam sie jako pierwsza:-)ja juz mam dom ogarniety-kuchnia,lazienka pomyte,gora ,dol poodkurzane,glowa umyta a tu jeszcze 9.00 nie ma:szok::laugh2:za 40 min.wychodzimy bo dzis dzien otwarty w przedszkolu gdzie Domi pojdzie od wrzesnia-niech sie wylata i obluka sale:tak:posprzeczalam sie z Tomkiem-od slowa do slowa o jakas pierdulke i On ma focha,mam nadzieje,ze sie dogadamy bo nie chce zeby weekend byl skopany-tymbardziej,ze u nas sluchajcie-wychodzi slonko-moze stopi ten snieg co u nocy napadal:tak:;-)ide Was poczytac:laugh2:
ty to jesteś poranny ptaszek jak Twoje dzieci :):) ja dziś 4 razy budzik przestawiałam :):)
wiedziaam ze szybko sie pogodzicie , tak sobie myśle nawet czy wy sie specjalnie nie kłóciliście żeby się potem pogodzic :-);-):-)

NIKA32-Domi wstal o 7,Zuza 7.20,wiec sniadanko,kawa i o 8 zaczelam sprzatanie-mąż kuchnie ogarnal a ja lazienke i odkurzylam caly dom-lubie miec od rana wszystko zrobione:tak::-DTomek zszedl z gory i mi sie tu usmiech chyba przemyslal i stwierdzil,ze baz sensu to bylo bo w sumie niewiadomo o co poszlo-juz zapomnialam:-pa Ty rozumiem przy kawce??ja juz mam pelny makijaz-jestem laska jak sie patrzy:-)w koncu idziemy do ludzi:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:smacznego sniadanka i superze u Was tez slonko-homory lepsze:rofl2:wychodzimy-wlece po 13.00:)
no ja nie wątpie że z Ciebie laska :) zresztą widać na avatarku :)

acha mówie mamie wczoraj że butelke sobie odłozyłam - a ona sie śmieje że dwie powinnam a ja ja że nie że nie wyjdzie tak jak ta babka mówiła bo 6 m-cy to za szybko :) a ona do mnie to może lepiej dziś nie budź kamila :) żeby nic nie wyszło za szybko :):):-D:-D:-D:-D:-D:-D normalnie mnie zbrechała jawnie przy babci :-D:-D:-D
kamil dopiero dziś dał mojej mamie ptasie mleczko ale wczoraj zadzwoniła z życzeniami :) grzeczny chłopczyk :):):)
acha dziś stwierdziliśmy że jak coś to nie chcemy znać płci :):):):) Kamil mówi żeby tylko nie był konik :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zazdroszcze Wam ze macie juz posprzątane ja dopiero o 13 kończe prace i do domku na obiad a potem dopiero zaczne sprzątać i znowu prasować i troche mi zejdzie :(:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MAryla Ty to masz przeboje w domu :-D
Nie martw się. Na pewno po pracy mykusiem sobie posprzątasz i już :-)
Ja dziś wyjątkowo wstałam po 8ej :szok::szok::szok: a poszłam koło 1ej spać. Szok :-D

Witam prawie z rana:-D
Od wczoraj mnie głowa boli dlatego mało co pisałam, dzisiaj już lepiej. Mąż zrzuca węgiel, a ja się chwilę lenię, później ogarnę domek, a wieczorem obiecałam znajomym sushi, to muszę na zakupki jechać.;-);-)
pysia dasz radę z tym ślubem, ja również nie przepadam za spowiedzią i uważam, że powinna być tak jak chyba w protestanckim, tylko przed Bogiem. My przed ślubem powiedzieliśmy , że mieszkamy razem to miesliśmy tylko jedną spowiedź na dzień przed ślubem, bo mieliśmy już wtedy nie grzeszyć, a wieczorem miałam taką jazdę z rodziną, że wszystkie przekleństwa użyłam jakie istnieją, mega wkurzona poszłam zła spać, ale posatwiłam na swoim:-p
marylka jak tam w sklepie?ruszyła sprzedaż pełną parą? A tak przy okazji powiedz mi czy masz w sklepie chodziki? Trochę czuję się w obowiązku napisać, że chodziki dla małych dzieci co nie potrafią chodzić same to zło, wiecej złego z tego niż pożytku...
mama05 jesteś ekspresowa!! Ja dopiero myślę o sprzątaniu, a Ty masz już wszystko zrobione. Podziwiam za organizację pracy:tak::tak::tak:
A co do pracy mężczyzny gdzieś daleko poza domem, nie wyobrażam sobie rozłąki dłuższej niż 3 dni. Mojego męża czeka w najbliższych latach tylko szkoła 3 miesiące na drugim końcu polski, tylko weekendy będą dla nas-masakra:-(
No to na razie tyle , jakiś czas jeszcze będę krążyć po BB

widam wszystkie panie:-)
oj nareszcze:-) kurcze troche mialam do poczytania zeby was nadrobic a tylko kilka godzin mnie nie bylo.... piszecie jak szalone. ja tez mam juz dom posprzatany. Iwonka zasypia teraz na drzemke, pranie sie pierze, podlogi schna.wszystko w jak najlepszym porzadku.

reklama
pysia: to fakt u mnie w domu zawsze jest wesoło :):):)
margolcia: ja tez uważam że chodziki to nic dobrego i sama osobiście nie będe takiego w domu miała ale ludzie się domagają więc tak mam musze spełniać oczekiwania klienta :)
fakt nasza mama05 to mistrzyni organizacji trzeba jej to przyznać
acha chciałam jeszcze powiedziec że wczoraj męża nie budział obudziła się sam :):):) i sie mocno witaliśmy :):):):)
sprzedaz powolutku ale w sobote to sie nigdy nie przweidzi albo mała albo duża , żadko po środku :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry