szaleństwo normalnie wczoraj tu była juz myslałam że nie nadrobie

PYSIA- a jak facet dlugo bez rodziny,bez żony to nieoszukujmy się -glupie myśli chodzą po glowie-wiesz co mam na myśli??ja sie ciesze,ze moj ma taka prace ,ze w weekendy jestesmy razem

)
no mój to nawet nie moze wytrzymać ledwo te trzy m-ce co był w kanadzie wytrzymał, a on był w wojsku w marynarce i proponowali mu żeby był kucharzem na statku ale sie nie zgodził

mówił że by nie wytrzymał - on taki uczuciowy jest

naszczęście

;-)
NIKA32- NO TO PODOBNIE ZACZYNAMY Z TYM ZE JA WCZESNIEJ NIE ZACZNE BO BEDE NA TABLETKACH.nam z Zuza zeszlo 8 m-cy po poronieniu a z Dominikiem na 4 m-ac staran byly 2 kreski,ciekawe ile tym razem i czy wogole sie uda...:-(zobaczymy,ale jestem dobrej mysli
a Ty moja koleżanko zaraz zarobisz kopa

jeszcze raz usłysze że nie wiem czy sie uda to zobaczysz zakasam rękawy i w 5 min pod poznaniem się znajde w szpilkach zeby bardziej bolała żebys sie na uczyła

UDA SIĘ I JUZ JA TO MÓWIE PSYCHOL PRZEMAWIA DO ROZSĄDKU MATKI POLKI

nie kaz mi w szpilach pod poznan biec

;-)
oby szybko się udało

,ja mam za 2 tyg laparoskopię i mam nadzieję,że wszystko będzie ok
kochana oczywiście że będzie , za 2 tyg będzie juz po wszystkim i juz niedługo bedziesz mogła zacząć owocne starnka ja trzymam kciukasy

;-):-)
witam sie jako pierwsza:-)ja juz mam dom ogarniety-kuchnia,lazienka pomyte,gora ,dol poodkurzane,glowa umyta a tu jeszcze 9.00 nie ma

za 40 min.wychodzimy bo dzis dzien otwarty w przedszkolu gdzie Domi pojdzie od wrzesnia-niech sie wylata i obluka sale

posprzeczalam sie z Tomkiem-od slowa do slowa o jakas pierdulke i On ma focha,mam nadzieje,ze sie dogadamy bo nie chce zeby weekend byl skopany-tymbardziej,ze u nas sluchajcie-wychodzi slonko-moze stopi ten snieg co u nocy napadal

;-)ide Was poczytac
ty to jesteś poranny ptaszek jak Twoje dzieci

ja dziś 4 razy budzik przestawiałam

wiedziaam ze szybko sie pogodzicie , tak sobie myśle nawet czy wy sie specjalnie nie kłóciliście żeby się potem pogodzic :-);-):-)
no ja nie wątpie że z Ciebie laska

zresztą widać na avatarku
acha mówie mamie wczoraj że butelke sobie odłozyłam - a ona sie śmieje że dwie powinnam a ja ja że nie że nie wyjdzie tak jak ta babka mówiła bo 6 m-cy to za szybko

a ona do mnie to może lepiej dziś nie budź kamila

żeby nic nie wyszło za szybko

normalnie mnie zbrechała jawnie przy babci

kamil dopiero dziś dał mojej mamie ptasie mleczko ale wczoraj zadzwoniła z życzeniami

grzeczny chłopczyk

acha dziś stwierdziliśmy że jak coś to nie chcemy znać płci

Kamil mówi żeby tylko nie był konik

zazdroszcze Wam ze macie juz posprzątane ja dopiero o 13 kończe prace i do domku na obiad a potem dopiero zaczne sprzątać i znowu prasować i troche mi zejdzie