reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka ja mam podobnie, tylko ze ja cos przeczytam albo ktos mi cos opowiada a za chwile wiem ze cos tam bylo ale o co chodzilo to nie mam zielonego pojecia....moj maz mowi ze jestm roztrzepana albo zakochana i ze ma nadzieje ze nadal w nim:-)

reklama
dobre:-) marylka nie przejmuj sie napewno szybo wrocisz do formy.ja to chyba mam genetycznie uwarunkowane zeby byc klops , boja mama przed porodem tez byla chuda pa potem.....oj lepiej nie gadac:-)

wiola jak mała zacznie raczkować,a potem chodzić i biegać,to będziesz miała ruchu pod dostatkiem:tak::-),a poza tym to zostaw ją czasem z mężem i zrób cos dla siebie:tak:

ja ostatnio herbatę expresową do lodówki włozyłam,mąż mnie uświadomił;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bibinka :) no to też fajnie a ostatnio z butami w ręku szłam do lodówki ale jak ją otworzyłam to sie kapłam :) żebyście widzieli mine dziadka jak na mnie patrzył - bezcenne :):):)

bibinka podziel sie ta pizza potam:-).a u mnie byla kontrola , sprawdzali stan mieszkania przed wyprowadzka, niby wszystko ok ale dopiero 1 kwietnia sie dowiem czy oddadza mi kase

Wiolka w pryma aprylis ci powiedzą :) jak sie nie zgodzą to powiedz że kiepski żart:):) szkoda że tak długo was będą trzymać w niepewności :( świntuchy jedne :):)

ja też sie po mału żegnam postaram się puźniej was odwiedzić całusy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-):-) hej wszystkim uffff .. wreszcie ogarnełam po malowaniu u córci , myślałam że będzie tylko troszkę zamieszania ale nic z tego jak szaleć to na całego ...:-D:-D, kolor na pudełku farby był nawet ładny ale jak wysechł to po prostu super :tak::tak: zadowolona jestem jak cholera , nawet mam w domku fireaneczki pod kolor będą idealnie pasowały , kupione dawno leżały w szafie a tu jak znalazł ,:-):-),, trochę się chyba przerobiłam , bo brzuch mnie boli i krzyż daje o sobie znać mój mąż sie simieje że w tym wieku tak się ma po prostu ,,,:-D:-D..

reklama
pa pa marylka do napisania.
mama99 to super ze remoncik sie udal:-)zrob zdjecie pokoiku i sie pochwal jak wyszlo.nie przepracuj sie i uwazaj na nasza foselke bo mu nadal liczymy ze tam jest:tak:;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry