Hej hej Moje Kobietki

Wybaczcie, ale musicie zwolnić w pisaniu postów, bo nadrobienie Was graniczy z cudem...

Wiem, że jest późno w nocy i nikogo tutaj nie ma o tej porze, ale nie miałam jak się odezwać wcześniej... :-(
U mnie w dalszym ciągu nie widać @... To już 13 dzień się zaczyna odkąd powinna była się pojawić... Od jakiś 2 dni bolą mnie cycuchy (nie jakoś bardzo, ale czuję ;-)).. Zrobiły się tak jakby "napuchnięte"...;-) A od wczoraj mnie zbiera na rozmowę z toaletą... W piątek to jeszcze jakoś dawałam radę, ale wczoraj w pracy to myślałam, że nie wyrobię... I po powrocie do domku jest tak samo...

Do tego podbrzusze mam twarde i "napięte"... Chodzę śnięta... Chociaż nie zawsze... ;-) Przez ostatnie 2 dni raz odrzuciło mnie od kawy i ze dwa razy od jedzenia,nie mogłam patrzeć nawet... No i mam wrażenie, jakby mi się coś w brzuchu rozpychało i bywa, że kręci mi się w głowie...
To tyle nowinek u mnie :-) Kupiłam już drugi test, najlepszy na rynku tutejszym ponoć ;-) Elektroniczny, co to pokazuje nawet w którym tygodniu ciąży najprawdopodobniej jesteś, jeśli w ogóle jesteś ;-):-) Ale nie robię go na razie i koniec kropka... Zastanawiam się kiedy ewentualnie, bo przecież jeśli jestem w ciąży, to wykaże i teraz, i później, jak by co... Nie wiem, może 14 marca zrobię, bo w ten dzień w Anglii przypada Dzień Matki?... :-):-):-)
No inie wiem czemu, ale jestem taka... spokojna... Jakbym naprawdę czuła, że fasolinka jest już gdzieś w środku... I jednocześnie strasznie humorzasta, dzisiaj to bym się w pracy mało co rozpłakała przy koleżance jak rozmawiałyśmy o matkowaniu, hehe...

Tak więc wygląda na to, że nie wszystko jeszcze stracone... Trzymajcie dalej kciuki, bo chyba pomaga...
haha... właśnie przeczytałam swój horoskop na marzec... Fragment:
"(...)Karta Tarota może również oznaczać:
- sprzyja
związkom partnerskim, szczególnie z długim stażem
- rzucenie się w wir życia towarzyskiego i rodzinnego
- nową znajomość, przygody miłosnej lub atrakcyjnego romansu
- możliwość ciąży lub przyjście na świat zdrowego potomka"