reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej!! Melduje się że żyje, ale za nic w świecie nie nadrobię Was :( ogólnie to chyba wypaliłam sie w tym wątku, bo nie mam czasu pisać i wybiłam sie z rytmu i chyba sie już nie wkręcę :( ogólnie staranka w tym miesiącu tak średnio idą, no ale może sie uda - trzymajcie kciuki :)
Buxka :*

reklama
:-):-) hej kobitki ,mój kolorek to napisane było na opakowaniu rafa koralowa trochę podobny do tej czcionki co napis rafa ...... . :tak: nawet ładny myślałam że będzie jaśniejszy ale ten jest super ... mi osobiście podabał sie jagodowy ale to małe pomieszczenie i było by za ciemno .... :tak:. ja się napewno przepracowałam bo bolą mnie plecy tak w okolicacg krzyrza ,,,,auuuuuuuuuuu... mojej fasolki na pewno nie ma,, a szkoda ,,, no ale głowa do góry żyć trzeba dalej ,
wiolka - daj małej herbatkę z cytryną ,cukrem i kropelką amolu jak masz działa cuda bo to mieszanka ziół ... dobra na wszystko , i jej nie zaszkodzi .

witam sie lece Was nadrobic i wracam:tak:my bylismy u znajomej tak na kawce WIOLKA-Ona sie nie dawno wprowadzila na to mieszkanie i Tom zawiesil Jej karnisze w 2 oknach ,cos tam powiesil w szafie bo sie sypalo i takie tam meskie sprawy:)) jej corka bawila sie z naszymi a ja z Hanka kawka;))jak wracalismy to Zuza zasnela w pol drogi i tylko Ja przebralam w pidzame i spi a Domi wykapany tez pewnie juz zasnal.widze,ze cisza dzis na watku i mala nas zaglada...

Ostatnia edycja:
czesc !!! wlasnie was nadrobilam ufff... :)
a tu teraz nikogo
ja dzis kolejny "pasjonujacy" dzien w bibliotece
nie wiem jak ja napisze ta prace, w takim czasie no ale coz...
poz atym u nas jut ma byc pwoort zimna! o zgrozo!!!!!!
az sie boje mysle jak bedzie za tydzien w polsce!!!! ale malemu na 99% wezme tam ciepla kurtke zimowa ktorej tu juz od lutego nie nosoil...

a ja dzis tez zaliczylam espresowe zakupy w sklpeie k: biblioteki
granatowe leggoinsy i bluzka w paski marynarskie drobne ° biala zwykla na dlugi rekaw pod ta siwa narzute co kupilam ostatnio... do swiej spodniczki :)

Hej hej Moje Kobietki :happy: Wybaczcie, ale musicie zwolnić w pisaniu postów, bo nadrobienie Was graniczy z cudem...:szok::no::-D

Wiem, że jest późno w nocy i nikogo tutaj nie ma o tej porze, ale nie miałam jak się odezwać wcześniej... :-(

U mnie w dalszym ciągu nie widać @... To już 13 dzień się zaczyna odkąd powinna była się pojawić... Od jakiś 2 dni bolą mnie cycuchy (nie jakoś bardzo, ale czuję ;-)).. Zrobiły się tak jakby "napuchnięte"...;-) A od wczoraj mnie zbiera na rozmowę z toaletą... W piątek to jeszcze jakoś dawałam radę, ale wczoraj w pracy to myślałam, że nie wyrobię... I po powrocie do domku jest tak samo... :tak: Do tego podbrzusze mam twarde i "napięte"... Chodzę śnięta... Chociaż nie zawsze... ;-) Przez ostatnie 2 dni raz odrzuciło mnie od kawy i ze dwa razy od jedzenia,nie mogłam patrzeć nawet... No i mam wrażenie, jakby mi się coś w brzuchu rozpychało i bywa, że kręci mi się w głowie...

To tyle nowinek u mnie :-) Kupiłam już drugi test, najlepszy na rynku tutejszym ponoć ;-) Elektroniczny, co to pokazuje nawet w którym tygodniu ciąży najprawdopodobniej jesteś, jeśli w ogóle jesteś ;-):-) Ale nie robię go na razie i koniec kropka... Zastanawiam się kiedy ewentualnie, bo przecież jeśli jestem w ciąży, to wykaże i teraz, i później, jak by co... Nie wiem, może 14 marca zrobię, bo w ten dzień w Anglii przypada Dzień Matki?... :-):-):-)

No inie wiem czemu, ale jestem taka... spokojna... Jakbym naprawdę czuła, że fasolinka jest już gdzieś w środku... I jednocześnie strasznie humorzasta, dzisiaj to bym się w pracy mało co rozpłakała przy koleżance jak rozmawiałyśmy o matkowaniu, hehe... :szok::-D

Tak więc wygląda na to, że nie wszystko jeszcze stracone... Trzymajcie dalej kciuki, bo chyba pomaga... :-D

haha... właśnie przeczytałam swój horoskop na marzec... Fragment:
"(...)Karta Tarota może również oznaczać:

• sprzyja
    związkom partnerskim, szczególnie z długim stażem
  • rzucenie się w wir życia towarzyskiego i rodzinnego
  • nową znajomość, przygody miłosnej lub atrakcyjnego romansu
  • możliwość ciąży lub przyjście na świat zdrowego potomka"
:laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
haha... właśnie przeczytałam swój horoskop na marzec... Fragment:
"(...)Karta Tarota może również oznaczać:

• sprzyja
    związkom partnerskim, szczególnie z długim stażem
  • rzucenie się w wir życia towarzyskiego i rodzinnego
  • nową znajomość, przygody miłosnej lub atrakcyjnego romansu
  • możliwość ciąży lub przyjście na świat zdrowego potomka"
:laugh2:

no to do roboty rób test i będzie wiadomo według mnie wszystkie znaki na niebie mówią że to fasolka ,,,:-):-)

witam sie niedzielnie;-)SERGEEVNA-no dokladnie,wszystkie znaki wskazuja,ze powinnas byc w ciazy-jesli wytrzymasz do 14 to zrob-to tylko tydzien,ale jesli znow Cie najdzie-to poczekaj z robieniem do rana:tak::tak::-Di stara sie nie dzwigac,nie stresowac i bierz folik:tak:skoro wczesniej test wyszedl negatywny a nadal brak @ to moze mialas jakąś spóżnioną owulacje i dlatego tamten nie wyszedl albo byl wadliwy...poczekamy kilka dni i sie okaze. ja mam za 3 dni ginek.i juz sie ciesze:-):-)MAMA99-dlaczego napisalas,ze fasolki napewno u Ciebie nie ma:confused::confused::confused::confused:robilas test czy przyszla @??pozdrawiam wszystki sloneczka:cool2::cool2:

cześć dziewczęta:-).u mnie ładne słoneczko,ale śnieg nadal zalega:wściekła/y:
mama05 fajnie,że się spotkałaś z kumpelką:tak:,no i zawsze można bardziej odpocząć jak znajomy,do którego się idzie też ma dziecko,pobawią się,a Ty możesz spokojnie kawkę wypić i poplotkować:tak::-).ciekawe jak tam u Twojego ginka będzie:cool2:
mama99 robiłaś test??????????????????
sergeevna mocno kciuki trzymamy i czekam na wieści:tak::-)
a ja jutro do pracy,buuuuuuu:-(.nie wiem jak ja Was będę nadrabiać...
ja w tym tyg mam @ dostać,ale ztymi moimi cyklami nigdy nic nie wiadomo,chociaż od wczoraj nerwa mam:wściekła/y:,he he

reklama
Witam się niedzielnie :laugh2:

mama99 właśnie, o co chodzi z tym brakiem fasolki?... robiłaś test?...
mama05 no ten teścik już na pewno będę robiła rano :tak: nawet swojemu coś już wspominałam, że znowu mi się okres spóźnia dłuuugo :dry: :tak: Nadchodzący tydzień mam zawalony pracą, a przynajmniej tak mam na rozpisce. Teoretycznie będę teraz pracowała do soboty włącznie, w sumie 52 godziny... :szok: Ale przynajmniej czas mi szybko zleci
i nie trzeba będzie długo czekać na 14-go marca :tak:
bibinka też masz problemy z cyklami?... Moje około półtora roku temu wydłużyły się z 28 do (średnio) 34 dni... :dry: No ale jak widać, trafiają mi się i 46 dniowe... :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry