reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:-):-) wieta witam , ja myślę że mojej fasolki nie ma , ponieważ wszystkie obiawy jakie miałam po prostu mi mineły , nie czyję nić z żadnych dolegliwości ,ani @ ani ciążowych jakby ręką odjoł.. :no::no: sama nie wiem co myśleć mam mieć @ za jakieś 4 dni , no i przed wizytą idę na beta hcg,, ( 12 marca ) wtedy się okarze wizytę mam 15 marca ...

mama99 do @ masz jeszcze 4 dni więc spokojnie czekaj aż przyjdzie lub ją odganiaj hehe rozumiem że po tych 4 dniach jeśli @ nie przyjdzie będziesz robiła test?

cze dziewczynki :) jak wam mija niedziela ??? widzę że każda z nas ma jakieś problemy :( no niestety takie to życie czasem bardzo nawet jest smutne i przygnebiajace:( u mnie tez problemik niestety od poronienia nie spada mi prolaktyna :( ostatni wynik 110 a norma 25 :( lekarza ma dopiero 25 marca wiec zostaje jeszcze troche chwili nie pewnosci i nerwówka :( zastanawiam sie kiedy sie to zla pascha skonczy:( ale w koncu kiedys musi :) trzymajcie sie cieplutko i powodzenia !!! :) bedzie dobrze :*

hejka:tak:Domino wlasnie wstal,zjadl i teraz tancza przed tv z Zuza to sobie mowie zajrze do Was,ale widze,ze pusto:baffled:u nas pogoda do bani,zimno jak smok,wieje,co chwile pada snieg:wściekła/y::wściekła/y:dolina na calej linii:dry:AGNIESZKA-czemu weny brak-przez pogode czy cos sie stalo:confused:MAMA99-czekamy na wynik betki a z tymi objawami to roznie bywaBIBINKA-jak tam bylo u dentysty:confused:w tym tygodniu masz sie wybrac po czaerska pidzame,mam nadzieje,ze znajdziesz cos odpowiedniego:tak:JOSEPHINE-szczeliwego lotu juz teraz Ci zycze,mam nadzieje,ze znajdziesz chwile zeby do nas napisac jak juz bedziesz u rodzinki;-):-DSERGEEVNA-czekamy na wiesci za tydzien aki wynik testu-czyli za tydzien to bedzie 8t.c.-to juz 2 m-ce:cool2:no zobaczymy co to bedzie...:blink:

MADA23- witam,ja mam ginek teraz we wtorek i sie okaze co z tym 1 jajnikiem-czy mam owulacje czy podaje hormony bo inaczej to w ciaze nie zajde:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
...szkoda gadać...chora jestem.Złapałam chyba grypę żołądkową,brzuch mnie boli już 3 dzień a poza tym to brak słów:(
oj to niezazdroszcze:no:taka choroba potrafi wykończyć-kuruj się bidulko,za 2 tygodnie lecicie do Pl.-musisz byc w formie:tak:a w tym tygodniu chodzisz do pracy czy na zwolnieniu jestes??jeszcze chodzisz na 3.30 czy zmiany sie zmienily??sciskam Cie i zdrówka zycze:happy2::happy2:

oj to niezazdroszcze:no:taka choroba potrafi wykończyć-kuruj się bidulko,za 2 tygodnie lecicie do Pl.-musisz byc w formie:tak:a w tym tygodniu chodzisz do pracy czy na zwolnieniu jestes??jeszcze chodzisz na 3.30 czy zmiany sie zmienily??sciskam Cie i zdrówka zycze:happy2::happy2:

Dziękuję
Tak za nie całe dwa tygodnie lecimy a Ja nie potrafię się już tym wyjazdem cieszyć o tyle...
A czy do pracy idę?to nie wiem czekam na telefon a jak zadzwonią to pójdę i zmiany mi się nie zmieniły ciągle wstaję o 3.30.

reklama
szkoda,ze radość z wyjazdu minęla-pewnie przez chorobe:-(mam nadzieje,ze wroci i bedziesz odliczala dni do wyjazdu jak kilka dni temu.:tak:a jak Alan-nie zarazil sie od Ciebie??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry