sergeevna
Pysiołkowa Mama
mam nadzieję,że już nie dostaniesz @:-)
właśnie wyszukałam kalkulator ciąży i jeśli wyszło by na to, że to fasolka, to wg kalkulatora jestem w 7tc, czy de facto w 5tc

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam nadzieję,że już nie dostaniesz @:-)

sama nie wiem co myśleć mam mieć @ za jakieś 4 dni , no i przed wizytą idę na beta hcg,, ( 12 marca ) wtedy się okarze wizytę mam 15 marca ...
Domino wlasnie wstal,zjadl i teraz tancza przed tv z Zuza to sobie mowie zajrze do Was,ale widze,ze pusto
u nas pogoda do bani,zimno jak smok,wieje,co chwile pada snieg
dolina na calej linii
AGNIESZKA-czemu weny brak-przez pogode czy cos sie stalo
MAMA99-czekamy na wynik betki a z tymi objawami to roznie bywaBIBINKA-jak tam bylo u dentysty
w tym tygodniu masz sie wybrac po czaerska pidzame,mam nadzieje,ze znajdziesz cos odpowiedniego
JOSEPHINE-szczeliwego lotu juz teraz Ci zycze,mam nadzieje,ze znajdziesz chwile zeby do nas napisac jak juz bedziesz u rodzinki;-)
SERGEEVNA-czekamy na wiesci za tydzien aki wynik testu-czyli za tydzien to bedzie 8t.c.-to juz 2 m-ce
no zobaczymy co to bedzie...
AGNIESZKA-[/B]czemu weny brak-przez pogode czy cos sie stalo![]()
oj to niezazdroszcze...szkoda gadać...chora jestem.Złapałam chyba grypę żołądkową,brzuch mnie boli już 3 dzień a poza tym to brak słów![]()
taka choroba potrafi wykończyć-kuruj się bidulko,za 2 tygodnie lecicie do Pl.-musisz byc w formie
a w tym tygodniu chodzisz do pracy czy na zwolnieniu jestes??jeszcze chodzisz na 3.30 czy zmiany sie zmienily??sciskam Cie i zdrówka zycze

oj to niezazdroszczetaka choroba potrafi wykończyć-kuruj się bidulko,za 2 tygodnie lecicie do Pl.-musisz byc w formie
a w tym tygodniu chodzisz do pracy czy na zwolnieniu jestes??jeszcze chodzisz na 3.30 czy zmiany sie zmienily??sciskam Cie i zdrówka zycze
![]()