reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
szkoda,ze radość z wyjazdu minęla-pewnie przez chorobe:-(mam nadzieje,ze wroci i bedziesz odliczala dni do wyjazdu jak kilka dni temu.:tak:a jak Alan-nie zarazil sie od Ciebie??

Chyba Alan to z przedszkola przyniósł,chorował na to 2 dni,miał rozwolnienie i gorączkę,potem mu minęło i wzięło mojego M,3 dni się męczył i teraz moja kolej na to choróbsko no...:(
ogólnie czuję fatalnie,jestem słaba i apetytu brak:(
mama czy Ty pomniejszałaś zdjęcia które wstawiałaś koło suwaczka?

reklama
AGNIESZKA-TE ZDECIA DZIECI WSTAWIALISMY RAZEM Z MĘŻEM-On cos tam zmniejszal,ale ostatecznie to program sam dopasowal. to dobrze,że Alan tak szybko przeszedl ta chorobe i ma spokoj bo skoro dorosly sie tak męczy to co dopiero dziecko:-(

AGNIESZKA-TE ZDECIA DZIECI WSTAWIALISMY RAZEM Z MĘŻEM-On cos tam zmniejszal,ale ostatecznie to program sam dopasowal. to dobrze,że Alan tak szybko przeszedl ta chorobe i ma spokoj bo skoro dorosly sie tak męczy to co dopiero dziecko:-(

Rozumiem
Tak dobrze że mały się już nie męczy a mi jakoś przejdzie mam nadzieję ehhh...
A jaką macie pogodę w Pl?idzie wiosna czy nie?
:)

AGNIESZKA-coś Ty,wiosny nie widać przynajmniej u nmie w Poznaniu:no::no::baffled:co chwile pada śnieg-nie tak,ze robia sie zaspy no ale pada:dry:wieje dosc silnie:dry:a dzis w nocy bylo...-12:dry::dry:tak wiec wezcie cieple ubranka bo wiosna to chyba sie z nami bawi w kotka i myszke- 1 dzien slonko a potem tydzien zimnicy:wściekła/y:

AGNIESZKA-coś Ty,wiosny nie widać przynajmniej u nmie w Poznaniu:no::no::baffled:co chwile pada śnieg-nie tak,ze robia sie zaspy no ale pada:dry:wieje dosc silnie:dry:a dzis w nocy bylo...-12:dry::dry:tak wiec wezcie cieple ubranka bo wiosna to chyba sie z nami bawi w kotka i myszke- 1 dzien slonko a potem tydzien zimnicy:wściekła/y:

-12 o rany nie załamuj mnie :szok:
Mój tato wczoraj coś wspominał że za tydzień ma już się wiosennie robić i zimy nie ma już być ale to na mazurach nie wiem jak w innych częściach Polski.
Kurcze jeszcze pewnie w zimowej kurtce będę musiała przyjechać :wściekła/y:

czesc dziewczyny. jak mija niedziela?
ja saiedze z mala w domu, moj M musial isc do pracy ( naszczescie tylko na 2h ). mala ma goraczke i strasznie mi marudzi. po nurofenie jej przeszlo ale po 8 h znowu goraczka wrocila teraz czekam az znowu zacznie dzialac.
agnieszka nie zazdroszcze grupy zoladkowe, kuruj sie , sciskam mocno:-)

AGNIESZKA-masz do wyjazdu troche czasu to pozniej jeszcze Ci napisze jak u nas sytuacja wyglada.:tak:JOSEPHINE wylatuje za tydzien bo 14 marca wiec jeszcze pewnie bedzie zimno choc w sumie nie jest powiedziane-za pogoda nie nadazysz:no::dry:widzialas ostatniego posta LOVELY????????napisala,ze sie wypalila i nie ma wene,zeby z nami pisac i ze nas nie nadrobi i wogole...szkoda:sorry2:zalozyla ten watek-myslalam,ze szybko bedzie mama a Ja chyba pochlonelo szykowanie do slubu i zapomniala o nas...moze jeszcze wroci:tak::confused:WIOLKA-witam witam,u nas tez leniwie...

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny. jak mija niedziela?
agnieszka nie zazdroszcze grupy zoladkowe, kuruj sie , sciskam mocno:-)
Cześć
Dziękuję kochana:)
Ja siedzę sama z synkiem,mąż w pracy i tak jakoś mija:)
AGNIESZKA-masz do wyjazdu troche czasu to pozniej jeszcze Ci napisze jak u nas sytuacja wyglada.:tak:JOSEPHINE wylatuje za tydzien bo 14 marca wiec jeszcze pewnie bedzie zimno choc w sumie nie jest powiedziane-za pogoda nie nadazysz:no::dry:widzialas ostatniego posta LOVELY????????napisala,ze sie wypalila i nie ma wene,zeby z nami pisac i ze nas nie nadrobi i wogole...szkoda:sorry2:zalozyla ten watek-myslalam,ze szybko bedzie mama a Ja chyba pochlonelo szykowanie do slubu i zapomniala o nas...moze jeszcze wroci:tak::confused:WIOLKA-witam witam,u nas tez leniwie...
ok mama to informuj mnie na bieżąco jaka u was pogoda bo jak tylko wiosna przyjdzie do Poznania to i do Iławy też niebawem zawita:)
No a lovely uciekła nam ale myślę że po ślubie wróci:)

AGNIESZKA-widze,ze zdjecie z kapieli przy suwaczku:tak::tak:ale byl rozbawiony:-Di podpis tez zmienilas:-DWIOLKA-A Iwa moze na zeby ma ta goraczke-dobrze,ze jutro juz poniedzialek to zawsze mozesz podejsc do pediatry,zeby osluchal i wogole-ja dzieki temu ze ostatnio poszlam dosc szybko do pediatry jak Domi goraczkowal to choroba Mu sie nie rozwinela i po 3 dniach brania tabletek bylo OK:tak::-Dtylko to marudzenie...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry