reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wczesniej jak pisalas to nie bylo-bylo "stara"wersja:))a teraz jest-troszke mniejsze niz moje ale wyraznie widac,ze ma radoche!!!i masz na suwaczku czarnego kotka a wczesniej byla zebra i olowek niebieski aesli dobrze pamietam...;)

reklama
agnieszka a ja nie widze twojego zdjecia przy suwaczku.
mama05 mala dwa tygodnie temu miala infekcje gardla i dostawala antybiotyk przez 5 dni i nie wiem czy czasem nie za krutko bo mam wrazenie ze cofnelo sie spowrotem. jutro bede musiala z nia isc do lekarza jezeli goraczka nie ustapi albo pojawia sie inne objawy.najgorsze to siedzenie w poczekalni, ostatnio 2h

wczesniej jak pisalas to nie bylo-bylo "stara"wersja:))a teraz jest-troszke mniejsze niz moje ale wyraznie widac,ze ma radoche!!!i masz na suwaczku czarnego kotka a wczesniej byla zebra i olowek niebieski aesli dobrze pamietam...;)
o kurcze no Ja nie widzę fotki przy moim suwaczku no...:-/
agnieszka a ja nie widze twojego zdjecia przy suwaczku.
mama widzi a Ty nie ale jaja nie wiem co jest grane:-/

WIOLKA- no fakt mnze byc ze za krotko ten antybiotyk,jutro Ja lkarz obejrzy to sie okaze-ja na szczesci nie wiem co to takie czekanie-tez bym sie wkurzyla:wściekła/y:u nas najczesciej to 10 min i wchodzisz-umawiaja na godzine i czasem tylko lekka obsuwa:tak:AGNIESZKA WIOLKA- ak to Wy nie widzicie zdjecia przy suwczku??????dziwne to...AGA-a co Ty widzisz??a kotka widzisz??ale jajka:)))))))))))

Ostatnia edycja:
Bo teraz usunęłam tą fotkę której nie widziałam heheh później pokombinuje coś z tym zdjęciem :)
...a tym czasem miałam telefon i jutro pobudka o 3.30 bo do pracy trzeba iść:)

Jutro 8 marca czy wasi Panowie dziewczyny pamiętają o dniu kobiet?
...a i nasze bb ciągle zmieniają co raz bardziej mi się podoba:)

WIOLKA- no to bieda,jak nie umawiaja:dry::dry:ale jeszcze troche i bedziesz w Polsce a tu chyba we wszystkich przychodniach umawiaja:tak:ja u AGNIESZKI widze teraz to samo co Ty,pewnie walczy z fotka.a jak dzis obiadek-co Malej ugotowalas??jadla czy plula???:-D:-DAGNIESZKA- okaze sie czy beda pamietac:)));)))

reklama
Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu pragniemy z mężem dzidziusia. Niestety jakoś nie wychodzi co mnie coraz bardziej martwi. Raczej mamą 2010 r, nie zostane ale może uda się tak jak w temacie.
Za tydz ide do ginekologa. poza tym nie wiem co bym mogła zrobić aby się udało. Pozdrawiam :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry