reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witaj fiolka 130-a do ginek idziesz tak kontrolnie czy moze juz cos podejzewasz:-D:confused:ja mam wizyte we wtorek-bede brala hormony bo bez tego tez racze nie zajde w ciaze.AGNIESZKA- no tez widze,ze zmieniaja na BB -i tez mi sie podoba-chyba tak co niedziele beda zmieniac:))

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu pragniemy z mężem dzidziusia. Niestety jakoś nie wychodzi co mnie coraz bardziej martwi. Raczej mamą 2010 r, nie zostane ale może uda się tak jak w temacie.
Za tydz ide do ginekologa. poza tym nie wiem co bym mogła zrobić aby się udało. Pozdrawiam :)

Witam i życzę powodzenia w staraniach:)

mama05 dzis dostala kalafiora i reakcja jak na brokula:-) plula na odleglosc. ale dzis ogolnie nie ma apetytu , widac po niej ze jest chora.
agnieszka to dobrze ze jeszcze do pracy idziesz, przed wyjazdem kazdy grosz sie przyda.:-)
fiolka witam nowa staraczke:-)

agnieszka to dobrze ze jeszcze do pracy idziesz, przed wyjazdem kazdy grosz sie przyda.:-)
Pewnie że tak:)
Ide jak narazie tak kontrolnie. Może powiem że planujemy.... i że chciałabym wyknac jakies badania. a Wy po jakiś jesteście? ;)

Ja dopiero będę robiła wszystkie badania które przygotują mnie do ciąży ale to dopiero za parę tygodni...:)

Ide jak narazie tak kontrolnie. Może powiem że planujemy.... i że chciałabym wyknac jakies badania. a Wy po jakiś jesteście? ;)
FIOLKA- dziewczyny na rozne badania chodza,ja mialam ostatnio robione usg i wskrocie piszac 1 jajnik juz nie produkuje jajeczek a w 2 jest bardzo malo i musimy je stymulowac-dlatego przez 2,5 m-ce bede brala antykonc.bez przerwy na @ i po odstawieniu jajnik powinien wyprodukowac wiece jajeczek i moze sie uda.a Ty moze musialabys zrobic z krwi badanie hormonów,najwazniejsze ze pojdziesz do ginek i powiesz jakie macie plany to on powinien Cie pokierowac:tak:;-)a skad jestes ile masz lat-napisz nam prosze cos o sobie:tak::happy2:WIOLKA-a jak Mala chora to w sumie normalne,ze nie ma apetytu...:baffled:nasza AGNIESZKA-tez pewnie teraz nie ma jak choruje...

Robiłam też niedawno badania takie ogóle i tarczycy, to jest ok.
Ja jestem z małopolski i mam 20 lat;-)

Nie wiem jak dodać suwaczek :confused:

reklama
FIOLKA-ja wielkopolska pod Poznaniem,mam 31lat:dry:obok masz link na suwaczki-nie tylko ciazowe:tak:kliknij tam i tam jest wszystko opisane;-)AGNIESZKA-to prysznicuj sie i jak bedziesz miala chwile to zagladaj:)) a jak nie bedziesz miala sily pisac to zycze jutro milego dnia w pracy i zeby choroba jak najszybciej sobie poszla...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry