reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się niedzielnie :laugh2:

mama99 właśnie, o co chodzi z tym brakiem fasolki?... robiłaś test?...
mama05 no ten teścik już na pewno będę robiła rano :tak: nawet swojemu coś już wspominałam, że znowu mi się okres spóźnia dłuuugo :dry: :tak: Nadchodzący tydzień mam zawalony pracą, a przynajmniej tak mam na rozpisce. Teoretycznie będę teraz pracowała do soboty włącznie, w sumie 52 godziny... :szok: Ale przynajmniej czas mi szybko zleci
i nie trzeba będzie długo czekać na 14-go marca :tak:
bibinka też masz problemy z cyklami?... Moje około półtora roku temu wydłużyły się z 28 do (średnio) 34 dni... :dry: No ale jak widać, trafiają mi się i 46 dniowe... :dry:

czesc dziewczyny!

sergeevna: a nie chcesz zrobic testu szybciej? podswiadomie bedziesz chodzila zestresowana i spieta, moze lepiej wiedziec i zadoptowac odpowiednie zachowanie? odpoczynek, uwazac w pracy itp
no i ja 14 wylatuje do PL to moge nie zdazyc doczytac hahahaahahahaha :)
zycze tobie bardzo zebys byla w ciazy!!!

reklama
josephine, z jednej strony chciałabym, z drugiej nie wiem czemu, ale chcę to odłożyć na jak najodleglejszą datę... Ja już się oszczędzam w pracy, nie dźwigam ciężkich rzeczy ( a mam ich tam trochę...).Zresztą, już się na mnie patrzą podejrzliwie bo tam polacy sami pokazali że potrafią ciężko pracować i teraz szefostwo traktuje harówkę w naszym wykonaniu jako coś oczywistego :dry: Ale powiedziałam sobie, że jeśli ktoś się coś doczepi, to powiem, że nie będę ryzykowała przeciążeniem narządów rodnych i obniżeniem macicy z powodu dźwigania 20kg iMac'ków... Mojej koleżanki z pracy mama autentycznie trafiła do szpitala z krwotokiem po takim dźwiganiu... :szok: Także argumenty mam mocne, bona razie w razie czego nie chciałabym, żeby w pracy ktoś się dowiedział o moich podejrzeniach ciąży... :tak:

a co się porobiło, jeśli można zapytać?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a wiesz,po odstawieniu @ dostałam po 2 m-cach,potem znów 2 m-ce przerwy,potem juz fajnie co 31 dni,a od stycznia zamiast @ plamienia i wydłużanie cyklu.teraz wiem,że to przez zatorbielone jajniki i jak widać po suwaczku za 2 tyg czeka mnie laparoskopia,bo inaczej to chyba z bobasa nici...

a wiesz,po odstawieniu @ dostałam po 2 m-cach,potem znów 2 m-ce przerwy,potem juz fajnie co 31 dni,a od stycznia zamiast @ plamienia i wydłużanie cyklu.teraz wiem,że to przez zatorbielone jajniki i jak widać po suwaczku za 2 tyg czeka mnie laparoskopia,bo inaczej to chyba z bobasa nici...

rozumiem... :dry: Ale najważniejsze jest, że już masz wyznaczoną datę zabiegu i że to już niedługo :tak: U mnie się pojawił problem z cyklem jak przytyłam dość dużo w krótkim czasie. Rozregulował się i wydłużył, ale od roku miałam już tak 32-34 dniowe cykle. Najczęściej właśnie 34 dniowe. Poprzednią @ dostałam w 46 dniu:szok: a teraz już dzisiaj mam 47 dc i dalej nic :tak:

nie dziwgaj pod zadnym warunkiem w pracy!!!
absolutnie nie zamierzam! :tak:

reklama
rozumiem... :dry: Ale najważniejsze jest, że już masz wyznaczoną datę zabiegu i że to już niedługo :tak: U mnie się pojawił problem z cyklem jak przytyłam dość dużo w krótkim czasie. Rozregulował się i wydłużył, ale od roku miałam już tak 32-34 dniowe cykle. Najczęściej właśnie 34 dniowe. Poprzednią @ dostałam w 46 dniu:szok: a teraz już dzisiaj mam 47 dc i dalej nic :tak:

mam nadzieję,że już nie dostaniesz @:tak::-)

zmykam kobitki!
miłego dnia życzę;))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry