reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja tez nie zwróciłam uwagi na ta wiadomość :):)
a ja kiedyś mężowi powiedziałam że bardziej niz porodu to sie boje ze znajdzie sobie inną jak ja po porodzie nie będe mogała bo my codziennie to on nie wytrzyma skwitował to krótko: ty psycholu :):)
MARYLKA-codziennie;-)kiedy to bylo-jak nie bylo dzieci:-D:tak:a teraz to częściej rano,albo jak ostatnio o 5.30:szok:-nie wiedzialam co sie dzieje:rofl2::rofl2:acha-dobre z tym konikiem:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:usmialam sie!!
oj marylka, gdzie on taką druga jak Ty znajdzie:tak::-D:-D:-D
a ja to w ciąży dopiero miałam ochotę:zawstydzona/y:,a mój się bał,że małą uszkodzi,he he:-D
bibinka-moj tez byl pelen obaw,ze cos Zuzi zrobi-ja nie wiem-ci faceci:dry:;-)przy Dominiku już szalal:-D
bibinka :) no to też fajnie a ostatnio z butami w ręku szłam do lodówki ale jak ją otworzyłam to sie kapłam :) żebyście widzieli mine dziadka jak na mnie patrzył - bezcenne :):):)
marylka-rozkladasz mnie na lopatki z tymi tekstami:yes::yes::cool2:leże i kwicze:laugh2:
:-):-) hej wszystkim uffff .. wreszcie ogarnełam po malowaniu u córci , myślałam że będzie tylko troszkę zamieszania ale nic z tego jak szaleć to na całego ...:-D:-D, kolor na pudełku farby był nawet ładny ale jak wysechł to po prostu super :tak::tak: zadowolona jestem jak cholera , nawet mam w domku fireaneczki pod kolor będą idealnie pasowały , kupione dawno leżały w szafie a tu jak znalazł ,:-):-),, trochę się chyba przerobiłam , bo brzuch mnie boli i krzyż daje o sobie znać mój mąż sie simieje że w tym wieku tak się ma po prostu ,,,:-D:-D..
mama99-a jaki to piękny kolorek wybralaś??i tak jak pisze Wiolka-nie forsuj sie za bardzo:no:;-)witam rowniez pozostale kobietki:tak::tak:w przedszkolu super-Domi przeszczesliwy a Zuza wielka kierowniczka pokazywala Mu co gdzie jest i w ogóle:laugh2:od września będe miala 2 przedszkolaków i jak będe w ciązy -MARYLKA nie chce dostac ze szpilki:no::rofl2:auaaaaa:laugh2:- to będe mogla do góry brzuchem leżeć,wszystkie badania porobić,ze spokojem na wizyty jeżdzic,na zakupy,pisać z Wami-caly dzień wolny-to dopiero się wynudze,ale jak urodze to zajęcia nie będzie brakowalo;-):rolleyes2:jest tu ktoooooooooooooo:confused::unsure:

Ostatnia edycja:
reklama
mama05: ja tu jestem :)
najważniejsze że Domino zadowolony no i Zuzia mogła się spełnić :) w roli szefa :) Ty a może ona będzie w przyszłości wycieczki oprowadzać :) każdy bedzie się jej musiał słuchac nawet panie :):)

a co tu takie pustki?:-) mama05 juz sie nie moge doczekac jak wszystkie bedziemy z brzuszkami i tylko bedziemy pisac ze plecki nas bola od siedzenia przed kompem:-)zrabilam Iwonce obiadek z brokulem- plula na odleglosc:-)

kobiety ja niewiem czy ja mam jakiś magnes w sobie czy co , na szczęścxie mąż był u mnie dziś ranow w pracy już miał wychodzić kiedy nagle zobaczyłam cyganke i mówie nie wychodź !! ona już raz u mnie była i tez mi kiedyś powiedziała że będe miała bliźniaki, ale potem mnie jakoś wkurzyła i jak ostatnio u mnie była to jej powiedziałam że mam wyjść bo mam na nią focha i że może nie przychodzić do mojego sklepu a wogule to babka ma ok 50 i próbuje mi wmówic że jest w ciaży -bruner takie ściemy to my a nie nam :) a poza tym po ostatnim mam dość wrózęki i innych tego typu , ale na szczeście szybko sobie poszła i jak zobaczyła że mąż nie wychodzi to nawet nie prubowała namówić na wróżbe :) uf chyba musze go na ksero zanieść i miec pod ladą w razie czego :):):):):):):)

mama05: cieszę się że potrafier Cie rozbawić bo śmiech to zdrowie każdy Ci to powie :):):):):):) dlatego u mnie w rodzinie żadko chorują a babcia toi już prawie wcale :) czasem tylko bidulce kolano spuchnie ale wtedy mówie żeby noge na dziadka położyła :):)

Wiolka: to już wiemy czego mała nie lubi :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WIOLKA-to moze do podstawowych warzyw dodaj garstke zielonego groszku mrozonego lub fasolki szparagowej:-Dzreszta musisz poprobowac i zobaczysz co Jej najlepiej smakuje:-Dja czasem zamiast ziemniakow dodawalam garsc ryzu:tak:MARYLKA-no tak,rozbawilas mnie:laugh2:a Zuza moze i bedzie oprowadzac wycieczki kto wiem:confused::-)Domi pi od 2 godzin-ja k wstanie jedziemy do znajomej do Poznania:happy:u nas po slonku nie ma sladu i znow pada snieg:crazy:MARYLKA-jak tam dzien w pracy??sloba czy w miare.a wogole to gdzie est reszta dziewczyn???????????????????????

a handelek tak średnio na jeza ani źle ani rewelacyjnie :) ja zmykam postaram się zajrzeć jutro :):)

oczywiście chciałam napisac postaram się zajrzec PUŹNIEJ a nie jutro ;-)

ja tez zmykam-ide budzic Domisia bo nie chce za pozno wyjechc,chcialabym u kumpeli troche posiedziec a nie wpasc jak po ogien;-):-Ddo niej mamy 20minut drogi,ale Zuza o 19.00nam pada a nie chce zeby mi w aucie zasnela.:no:jak bedziemy wracac.zajrze do Was jak poloze dzieci spac:tak:papapa

Już wrociłam z zakupów, niby dużo wszystkiego ale nie ma na czym oka zawiesić:no: może ja za wybredna jestem? A jak wrociłam to M wlasnie kończył mieszkanko sprzatać także teraz mam luz i nawet kompa oddal w moje ręce bez walki:tak: może za jakieś ciasto się wezmę mam ochotę na coś słodkiego;-)
Wiolka - teraz to cię czeka metoda prób i błędów żeby poznac preferencje smakowe Iwusi
Marylka - ty to rzeczywiście taki nasz świrek-muchomorek:-D

a u mnie moja Iwusia marudzi, chce spac a nie moze zasnac. przyssala mi sie do reki i mam malinke :szok:a co to bedzie jak wyjda zeby.
mama jedziecie tylko na wieczor czy na niedziele tez?

czesc nika:-)
i co w sumie nic nie kupilas?

reklama
czesc nika:-)
i co w sumie nic nie kupilas?
dla siebie nic bo w sumie nic nie potrzebuję ale Pati sobie wybrała sukienkę z Hello Kitty:tak: ogólnie jest już dużo wiosennych i letnich rzeczy, nawet stroje kąpielowe:szok: ale najpierw muszę zrobić porządki w szafie i sprawdzić w co się mieszcze po zimie a w co nie:no::crazy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry