mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARYLKA-codziennie;-)kiedy to bylo-jak nie bylo dziecija tez nie zwróciłam uwagi na ta wiadomość
a ja kiedyś mężowi powiedziałam że bardziej niz porodu to sie boje ze znajdzie sobie inną jak ja po porodzie nie będe mogała bo my codziennie to on nie wytrzyma skwitował to krótko: ty psycholu![]()

a teraz to częściej rano,albo jak ostatnio o 5.30
-nie wiedzialam co sie dzieje
acha-dobre z tym konikiem

usmialam sie!!bibinka-moj tez byl pelen obaw,ze cos Zuzi zrobi-ja nie wiem-ci facecioj marylka, gdzie on taką druga jak Ty znajdzie
a ja to w ciąży dopiero miałam ochotę,a mój się bał,że małą uszkodzi,he he
![]()
;-)przy Dominiku już szalal
marylka-rozkladasz mnie na lopatki z tymi tekstamibibinkano to też fajnie a ostatnio z butami w ręku szłam do lodówki ale jak ją otworzyłam to sie kapłam
żebyście widzieli mine dziadka jak na mnie patrzył - bezcenne
![]()

leże i kwicze
mama99-a jaki to piękny kolorek wybralaś??i tak jak pisze Wiolka-nie forsuj sie za bardzo:-):-) hej wszystkim uffff .. wreszcie ogarnełam po malowaniu u córci , myślałam że będzie tylko troszkę zamieszania ale nic z tego jak szaleć to na całego ..., kolor na pudełku farby był nawet ładny ale jak wysechł to po prostu super
zadowolona jestem jak cholera , nawet mam w domku fireaneczki pod kolor będą idealnie pasowały , kupione dawno leżały w szafie a tu jak znalazł ,:-):-),, trochę się chyba przerobiłam , bo brzuch mnie boli i krzyż daje o sobie znać mój mąż sie simieje że w tym wieku tak się ma po prostu ,,,
..
;-)witam rowniez pozostale kobietki
w przedszkolu super-Domi przeszczesliwy a Zuza wielka kierowniczka pokazywala Mu co gdzie jest i w ogóle
od września będe miala 2 przedszkolaków i jak będe w ciązy -MARYLKA nie chce dostac ze szpilki
auaaaaa
- to będe mogla do góry brzuchem leżeć,wszystkie badania porobić,ze spokojem na wizyty jeżdzic,na zakupy,pisać z Wami-caly dzień wolny-to dopiero się wynudze,ale jak urodze to zajęcia nie będzie brakowalo;-)
jest tu ktoooooooooooooo

Ostatnia edycja:
,a mój się bał,że małą uszkodzi,he he
u nas po slonku nie ma sladu i znow pada snieg
MARYLKA-jak tam dzien w pracy??sloba czy w miare.a wogole to gdzie est reszta dziewczyn???????????????????????