reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bibinka, ja sobie nie wyobrażam tego wszystkiego co mnie czeka :-D:-D:-D
Do księdza wypełnienie papierow, poradnia, później ta spowiedź... brrr... nic przyjemnego :szok::szok:
Dobrze, że jutro znów razem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Muszę to wszystko odreagować :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

spoko pysia DASZ RADĘ:tak::tak::tak::-D:-D:-D.Przygotowania są najfajniejsze i to całe oczekiwanie:tak:.a' propos spowiedzi,to niejedni moi znajomi podpis ksiedza podrabiali,he he:-D

zapmarta dobrej nocki;)

PYSIA spowiedź przed Bogiem bez pośrednictwa księdza istnieje bodajże w kościele protestanckim , i tak powinno być:tak: ja tez jestem za;-)

aga, nie chce mi się wkleić ten adres. Kopiuję go i dooopa. Poczekam do niedzieli jak mój F wróci.
Dziękuję kochana za wytłumaczenie i cierpliwość.:-)

uciekam spać, ściskam was mocno nocne marki. Ja już ledwo na oczy patrzę.
zapmarta kochana Ja nie wiem jak Ci to wytłumaczyć inaczej:(
może faktycznie poczekaj aż Twój F wróci i wtedy na spokojnie wkleisz foteczki w weekend albo w tygodniu:)
DOBRANOC kochana:)

Bibinka, hehehe to fajnych masz znajomych :-D Wiesz... nie będę się tym przejmować. Jakoś dam radę :-D:-D:-D Źle może nie bedzie tylko on mnie zapytać może o wszystko :confused::confused:
Nika, to muszę chyba wiarę zmienić :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
To ja z tym wszystkim zrobię porządek, napiszę prośbę o taką "inną" spowiedź. :-D

Bibinka, ja tez lecę. Muszę się w końcu wyspać, bo dziś przy boku Mojego :zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie było mi dane
Dobranoc Bibinko ;-);-);-);-);-)

reklama
ZAPMARTA-siemka:-Dciemna masa wita ciemna mase:cool2::cool2:;-)i AGNIESZKA przylaczam sie do prosby-jak na zamknietym umiescis fotki,no jak:dry::dry:???bo my tu malo zdolne lub zdolne inaczej-jak zwal tak zwal-nie umiemy:-D

Dziewczyny najlepiej ściągnąć program TinypPic i tam od razu przeglądasz i wysyłasz zdjęcia a kod wklejasz do wiadomośći na bb, łatwy , darmowy. Idealny do wątku zamkniętego, można przesyłąć też filmiki.:-)

agnieszka, jubilatko droga, pewnie nie czytałaś mojego postu. Nie mogę wkleić zdjęć na zamknięty. Tu wkleiłam trzy a tam jestem ciemna masa. Brakuje mi tego "spianacza" i ja już nie wiem co i jak.
Dałabyś wskazówkę dla wirtualnej blondi:-D:-D:-D

nika, my też od maja, choć wolałabym zaciążyć czerwiec-lipiec, co by w lutym nie rodzić.
dentico, witam cię serdecznie. Jeszcze parę lat temu miałabym ciarki konwersować z dentystką, ale teraz mam wszystko wyleczone i jestem bohaterka, hehe... A niunia twoja śliczna. Będzie miała branie później.

Dzięki w imieniu Julki. Nie ma się czego bać , teraz już nie te czasy co kiedyś.

Witam się i ja , dziś pewnie sprzątanie,jakieś zakupy. Ciężko ten wątek nadrobić , tyle piszecie. Narazie trudno się połapać co i jak.

Jest ktoś z mojej okolicy, chyba jedna dziewczyna pisała że gdzieś blisko mieszka:-) Miłego dnia

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry