reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary czuje sie dobrze tylko co 10 minut mam ochote na co innego do zjedzienia :P Nie przepracowuj sie tam w robocie!
Kath,Mama trzymam za Was &&&&:)

Kochane lece z S poogladac jakis filmik:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam z rana, przepraszam, że tylko o sobie, ale ostatnimi czasy jakoś brak chęci na cokolwiek...

Z Kropeczką mam nadzieję, że jest wsio oki:tak:
gdyż żadnych plamień nie mam i oby było tak do końca:tak:
wizytę mam za tydzień i podejrzę Naszego Maluszka:biggrin2:

Troszkę z rana się zdenerwowałam, rozpłakałam i nie mogłam uspokoić...:-(
Wiem, że to nie jest dobre dla Kropeczki, ale to było silniejsze ode mnie:-(

Otóż, ostatnio przyszło mi pismo z prokuratury, że śledztwo dot. Maciusia zostało odwieszone... Dziś zadzwoniłam do prokuratury i zapytałam czy to oznacza, że już jest opinia, pani prokurator powiedziała, że tak, gdy zapytałam co z niej wynika, to powiedziała, że zarzuty zostały już lekarzowi postawione...
To było silniejsze ode mnie...
wiem, że nie mogę się teraz denerwować, ale mieć potwierdzone przez innych lekarzy, to co ja podejrzewałam, to cholernie zabolało, że jednak mógł żyć...:-(
teraz muszę być silna dla Maciusia i Kropeczki...

Cześć dziewczyny!!!
Przepraszam ,że was tak zaniedbałam ,ale Tomi wrócił w sobotę i musieliśmy ten czas nadrobić :-)
marry trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ewuś kochana to musi boleć wiedząc ,że nie musiało tak być :-( tulę Cię mocno i bądź silna dla Kropeczki i przede wszystkim Maciusia który patrzy z góry czy mamusia się nie smuci...
jeawa witaj ;-) jak Ty sobie dajesz radę z różnicą czasową rano Cię widać wieczorem Cię widać ,a kiedy śpisz ;-)
kaththea witaj i za Ciebie również trzymam &&&&&&&&&& pierwszy cykl to początek ,ale chyba rozczarowanie jest zawsze :-(
monia nie możesz myśleć tak negatywnie choć to trudne wiem ,u mnie zawsze faworyzowany był mój brat i tak jest do dziś ,ale to długa i okropna historia :-( moi rodzice nie interesują ,się ani mną ,ani moją siostrą ,ani nawet swoim jedynym wnukiem bo mój braciszek jest naj...
Wisieńka masa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i oczywiście &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mamuś witaj ;-) kochana co to się z tymi Twoimi cyklami porobiło :-(

Ewcia kochanie niestety w takich sytuacjach nie da się uspokoić... Bo co innego podejrzewac że Macius mógł zyc a co innego dowiedziec się że to prawda.
Wiem ze Ci to Maciusia nie przywróci ale przynajmniej ten lekarz poniesie karę i juz nikogo więcej nie skrzywdzi.
A Maciuś zawsze będzie przy Tobie jako twoj Aniołek! Będzie się opiekował Wami i Kropczeką.

Marcepanek spie jak Wy macie pelnie dnia :)9 godzin roznicy jestem do przodu :)
Ide przygotowac jakas kolacyjke i film z S obejrzec bo mnie goni :)
Ewcia przykro mi ale sprobuj nie stresowac sie Kochana dla dobra siebie i fasolki ale czasu nikt nie wroci wiec Cie rozumiem.... :(:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marcepanku, Monia- dziękuję Wam Kochane :*

Dziś jeszcze się dowiedziałam, że ten lekarz już ma jedną sprawę, tylko, że nie wiem czy już się skończyła czy jeszcze nie...
Fakt, Dzieciątko tamto przeżyło, ale jest chore...

Mam nadzieję, że zawieszą go jako lekarza...

MARCEPANEK- NIE WIEM CO TO SIE POROBILO U MNIE ,JUZ MI RECE I GIRY OPADAJA,DLATEGO TERAZ przez 3 cykle zupelnie luzuje i na nic nie licze ,tylko Tomi bierze witaminy i w styczniu badanie..

EWCIA- tuuule :(

JAEWA- leć do S:)

Ewciu kochana - tulę Cię mocno!!! Wiem, że słowa nie ukoją bólu, ale bądź silna dla swojej dzidzi, którą nosisz pod serduszkiem... Życzę Ci dużo siły!

Krzysia - to dobrze, że będziesz teraz bez hormonów. A może tego właśnie potrzeba... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Marcepanuś - kochana, mam nadzieję, ze Ty i dzidzia czujecie się dobrze! Dobrze, ze mieliście z Tomem czas dla siebie!

A ja nie pojechałam do pracy. :dry::shocked2::-(:-( Suszyłam włosy i jakoś tak nagle poruszyłam głową, ze jakby mi coś w karku łupnęło!!! :-(:-( Teraz nie mogę ruszać głową, karkiem, boli jak cholera! :-(:-( Szefowa już wie, zadzwoniłam do niej, i ktoś ma przyjść za mnie. A źle się czuję z tym, że do pracy nie poszłam, bo każdy grosz się liczy... :-(:-(
Moja mama poradziła mi, żebym się wódą nasmarowała, bo to trzeba rozgrzać, więc idę po jakiegoś Absoluta do barku, bo chyba nam jakiś został. Jeeezu, jak boli!

monia - bo tak niestety jest z rodzeństwem że to które potrafi samo o siebie zadbać jest pomijane :sorry: Moja mama też zawsze nadskakiwała mojej siostrze ale ostatnio się to powoli zmienia bo chyba dojrzała że ma drugą córkę :sorry: Tulam i jestem z Tobą :tak:

ewcia - czasu już kochana nie zmienisz a musisz się teraz skoncentrować na sobie i maleństwie :tak: Trzymam kciuki za wizytę :tak:

kath - przykro mi z powodu pęcherzyków ale gin ma rację :tak: lepiej się nie nastawiać :tak: Bo jak się uda to i radość większa :-D Trzymam kciuki za cykl na Clo :tak:

mama - to szykują się wam przyjemne 3 miesiące :-D A ja nadal będę te kciuki trzymała :blink:

Miałam taki super kosmaty sen nad ranem, było tak milusio i... Karola się obudziła a co za tym idzie mnie :dry: To nie sprawiedliwe :dry:
Miałam leżeć jeszcze do połowy tygodnia ale się nie da :no: Mam nadzieję ze Emila nie zrobi mi ziazi w połowie spaceru i nie zechce wyłazić :-( Szyjkę mam ciągle miękką i rozpulchnioną na palec otwartą i trochę się boję wyłazić ale cóż zrobić - coś do jedzenia trzeba kupić. Więc spadam za niedługo do sklepu i na spacer krótki bo już kota dostajemy w domu :-p
Miłego przedpołudnia laski :-)

reklama
SOL- dzieki,trzymaj &&&&&& trzymaj :)))

MARY-BETH- no to Ci sie porobilo....mam nadzieje,ze wodka rozgrzeje...i moze wlanie organizm tego potrzebuje ,zeby odpocząć od hormonów...

i tak nie ma co gdybac do czasu az Tomi zrbi badaniew styczniu-do tego czasu ja nic nie lykam -tylko castagnus i folik:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry