reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary też tak kiedyś miałam... Wyłąm z bólu przy każdym ruszeniu głową.... DOpiero po ketonalu przeszło a tak to leżałam plackiem i mąż mnie karmil albo dawał pić tak ze 2 godziny (bo miałam taki ketonal że długo działa ale tez nie natychmiast).
Także wiem bidulko co czujesz... A jak Ci jeszcze tyle zostało do testowania to może weź cos przeciwbólowego jak wodka nie pomorze...

Mama wiesz co? Ja mam nadzieję że jak wyluzujesz i nic się nie będziesz spodziewać to się uda:)) Tak właśnei się zdarzają cuda:))

A ja siedzę i mi masakrycznie niedobrze... I jak chodzę to piersi cholernie bolą... I nadzieja rośnie.....

reklama
mama chyba luz naprawdę by się przydał bo sami się już męczycie i potem rozczarowanie :-(
marry ja wyjątkowo dobrze się czuje wspominając poprzednią ciąże z mdłościami 24h to jest teraz super.
A to łupnięcie w karku brrrrrrrr miałam tak kilka razy i czasem było tak ,że trzy dni mnie to trzymało i mama dobrze Ci poradziła bo najlepiej jest to czymś rozgrzewającym wysmarować i jeszcze owinąć.
sol Tymi tu uważaj na siebie bo nie ma żartów z takim czymś. Emilka ma jeszcze 12tyg minimum tam siedzieć ;-)
monia a kiedy powinnaś testować ?

Marcyś - właśnie zrezygnowałam ze spaceru bo mi koza na szyjkę uciska :dry: A na dodatek czkawki dostała :-D Hehe - dobrze tak kozie jak mamie dokucza :-D A ja wiem ze powinna chociaż do tego 37 tygodnia tam siedzieć (czyli jeszcze 10 tygodni) ale mam wrażenie że jak Karolę urodziłam w 37t5d tak i ta się nie będzie certolić do końca :-p Coś niecierpliwe te moje dziewczyny są :-D

mary - ręcznik namocz w gorącej wodzie i sobie ciepły kompres zrób :tak: Naciągnęłaś sobie mięsień kobito - wiem jak to boli :-p Nigdy nie próbowałam wódką nacierać ale gorący kompres na mięsień zawsze przynosi ulgę - i masaż :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to Sol musisz ponegocjowac z Emilka żeby jeszcze troche posiedziała:)) Ale faktycznie uważaj na siebie! Wiem że to trudne bo z tego co piszesz to Karola masakrycznie aktywna jest:))

Marcepanek dobrze że się w porządku czujesz:))
A ja nie wiem kiedy testuję. Po clo mialam zawsze @ 18-19 regularnie przez 4 miesiące. A teraz pierwszy cykl bez clo więc pojęcia nie mam... Wypadałoby dziś lub jutro... Myślę że do soboty wytrzymam z testowaniem... chociaż nei wiem bo u mnei po tej pozamacicznej to powinnam jak najszybciej betkę robić i na usg zobaczyć czy wsio ok... Już sama nei wiem.

Cześć dziewczynki :D

ja SZCZĘŚLIWA OD KILKU CHWIL OGROMNIE. Dodzwoniłam się do lekarza iiiiiiii znam wyniki genrtycznych, nie wykryli nieprawidłowości :D hura hura hura.
wleciałam przekazac wiadomość, będę później :)

Ewcia ściskam Cię mocno... buziak. "Ból można rozpraszać i uśmierzać przez łzy."

mlodam GRATULACJE!!!

monia
to czekam na wieści i trzymam &&&&&&&&&&&7
sol mój Maciuś równo w 35tyg wyskoczył ,a zaczął już wychodzić w 34tyg rozwarcie na 4cm...ogólnie wolę nie pamiętać początków bo niestety trauma jest...i potem dalsze perypetie... kurka ile to się przeszło :-(

mloda - super wieści :-D

monia - Karola to żywe srebro :-D Dlatego żałuje ze nie siedzi w przedszkolu - by się tam wyszalała :-D Ale z drugiej strony od znajomych słyszę że mają dziecko/dzieci chore a moja zdrowa jak rybka :-D Tyle że trzeba nad nią nadążać :sorry: Ale potrafi usiedzieć pół godzinki przed TV albo nawet dwie godziny w zabawkach sama więc nie ma takiej tragedii :-D

marcyś - też mam złe wspomnienia - szczególnie ten tekst gina w lutym że zaprasza na dniach na porodówkę a ja termin na 15 kwietnia miałam :szok: Myślałam że na początku żartuje a on do mnie - szyjki pani nie ma, rozwarcie na palec, dziecko 2800 - nic tylko rodzić :no: zbladłam :no: ale jakoś donosiłam chociaż przyznaję że leżakowałam :-p

Ja chce wyjść z domu :-( Coś mnie tu zaraz trafi :dry: I chce coś na słono :dry: Nie chce czekać na spacer do 17 aż moja mama przyjdzie :no: W dupie to mam - wychodzę bo zaraz włosy sobie powyrywam i ściany porozwalam :dry:

reklama
Dzięki, kochane babeczki, za rady! Właśnie z termoforkiem na karku siedzę. Ale jak siedzę to boli. :baffled::-( A ta wóda chyba coś tam działa... Zobaczymy później... Żadnych tabletek jeszcze nie bralam, czekam aż termoforek albo ten Absolut zaczną działać. No, i nie popiszę dziś, bo mimo że wolne mam, to jednak strasznie mnie boli i nie wysiedzę...

Mlodam - wielkie gratulacje!
Josephine - hej!
Sol - miłego spacerku!
Monia - kochana, dla bezpieczeństwa dzidzi, której Ci bardzo życzę, może warto rozważyć betę za parę dni? A jeśli @ miałaś 18-19., to w sumie mogłabyś testować... Nie chcę Cię namawiać, ani smucić, ani rujnować planów, skoro planowałaś czekać do soboty, ale widzę, jak się męczysz, kochana! A nawet jak się zdarzy falstart z testem... Każdej z nas się on chyba zdarzył! Wiem, że się tu mądrzę, a sama będe się zaraz niecierpliwiła... Ja trzymam jednak za Ciebie kciuki mocno!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry