monia_55
Fanka BB :)
Mary też tak kiedyś miałam... Wyłąm z bólu przy każdym ruszeniu głową.... DOpiero po ketonalu przeszło a tak to leżałam plackiem i mąż mnie karmil albo dawał pić tak ze 2 godziny (bo miałam taki ketonal że długo działa ale tez nie natychmiast).
Także wiem bidulko co czujesz... A jak Ci jeszcze tyle zostało do testowania to może weź cos przeciwbólowego jak wodka nie pomorze...
Mama wiesz co? Ja mam nadzieję że jak wyluzujesz i nic się nie będziesz spodziewać to się uda
) Tak właśnei się zdarzają cuda
)
A ja siedzę i mi masakrycznie niedobrze... I jak chodzę to piersi cholernie bolą... I nadzieja rośnie.....
Także wiem bidulko co czujesz... A jak Ci jeszcze tyle zostało do testowania to może weź cos przeciwbólowego jak wodka nie pomorze...
Mama wiesz co? Ja mam nadzieję że jak wyluzujesz i nic się nie będziesz spodziewać to się uda
A ja siedzę i mi masakrycznie niedobrze... I jak chodzę to piersi cholernie bolą... I nadzieja rośnie.....
A na dodatek czkawki dostała
Hehe - dobrze tak kozie jak mamie dokucza
Coś niecierpliwe te moje dziewczyny są
Naciągnęłaś sobie mięsień kobito - wiem jak to boli
Ale potrafi usiedzieć pół godzinki przed TV albo nawet dwie godziny w zabawkach sama więc nie ma takiej tragedii
Myślałam że na początku żartuje a on do mnie - szyjki pani nie ma, rozwarcie na palec, dziecko 2800 - nic tylko rodzić
zbladłam
:-( A ta wóda chyba coś tam działa... Zobaczymy później... Żadnych tabletek jeszcze nie bralam, czekam aż termoforek albo ten Absolut zaczną działać. No, i nie popiszę dziś, bo mimo że wolne mam, to jednak strasznie mnie boli i nie wysiedzę...