reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Kochane. :)

Przepraszam, że się nie odzywam. Mam masę spraw na głowie, a i humor ostatnio kiepskawy. To chyba przez tę pogodę, nawet w domu marznę. I tak szaro-buro.

Co nowego słychać? :) Jakie dobre wieści? :)

Myślę o Was ciepło.

Monisia
- ja też mam niskie ciśnienie, też mi się w głowie kręci. Ginka kazała mi się po prostu w takich chwilach kawy napić. Lepsze niskie, niż wysokie, pamiętaj. ;)

reklama
mamuś w tą środę miałam mieć wizytę ,ale Tomi znów jedzie do Czech ,a chcemy być oboje na tej wizycie więc przełożyć musiałam na następną środę :-( bo znów kilka dni go nie będzie :-(
Krakowianko witaj ;-)

Właśnie się dowiedziałam ,że córeczka koleżanki oparzyła sobie główkę gorącą kawą ,ściągnęła kubek na siebie :-( i skóra jej z czoła zeszła i ma ranę :-( ale podobno blizny nie będzie ...

Hejka :)

Byłam u gina i powiedzial (tak, o zgorzo facet!!!!! ;/) ze narazie mamy podzialac bez Clo i innych hormonow a mam chodzic regularnie do niego na kontrole i jezeli nie bd owulki czy cos sie bd działo to zaczniemy cykle z Clo. Mam nadzieje ze zrozumialyscie bo ja sama do konca nie wiem o co chodzi, bo jakos za skomplikowanie facet mowil .... ;/ Ehh ... Kolejna wizyte u gina mam za 2 tyg. czyli 1 listopada.

musia - czemu o zgrozo? mój jest facetem i bardzo sobie chwale :tak: MOja pierwsza wizyta była u kobiety ginekologa i od tamtej pory chodzę do mojego :tak: Trafiłam na pierwszy raz na taką francę że szkoda gadać :no: Ja rozumiem że mogła się przyczepić do wieku - 15 lat ale no kuźwa na basenie przecież można coś złapać w każdym wieku - nie? Drugą wizytę miałam już u niego i od tamtej pory tylko on się liczy. Kilka razy byłam u innych jak on np miał urlop a mi się tabletki kończyły :-p ale to miałam już sprawdzoną przez koleżankę kobitkę :tak:
A co się tyczy jego wypowiedzi to chodzi o to że na razie macie działać naturalnie a jakby wam to nie wychodziło to włączy wam Clostylbegyt - na wspomaganie owulacji i będziesz musiała przychodzić na monitoring cyklu - czy ładnie się pęcherzyki tworzą i czy pękają :tak: Nie wiem co w tym trudnego :-p

wisieńko - smacznego :-D

Spacerek super :tak: Karola zarobiła czapkę,szalik i rękawiczki a ja szal :-D A moja mama nas później odprowadziła pod drzwi bo jeszcze zakupy zrobiłam :tak: Ale teraz padam :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
musia :-p No to nieźle - ja tam jakoś przy moim nie czuję żadnego skrępowania - wiesz taka pierwsza myśl - przecież on nagich kobiet widział tysiące więc jedna w te czy we wte :-D A że czasami nogi nieogolone - zdarza się :-p W ciąży mam nieogolone nagminnie bo mi niewygodnie :-p A przed porodem znowu mężowi oddam dzielnie maszynkę i zdam się na niego :-p Bardziej niż sama siebie mnie nie potnie :-p

SOL- ja tez ostatnio obkupilam moje bąki w cieple nakrycia glowy :)))

WISIEŃKA- powitać :)) jedz i wlatuj :)))

MUSIA- ja tez mam faceta i za nic bym Go nie zamienila:))

reklama
Czesc Kochane!
To chyba zima idzie bo mój mąż zażyczył sobie dziś czapki:) a sobie kupiłam ciepłą bluzkę z długim rękawem -taką "pod spód":-D
Nic nie mogę doczytać bo mi się komputer od kilku dni zawiesza...nie wiem co z nim nie tak:confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry