reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Malami ja nie pomoge w doborze testu bo tutaj u mnie inne niz w Polsce sprzedaja....

Monia Kochana moja nic sie nie martw! Mama nasza forumowa mi juz wyslala i powinna dojsc na dniach :) Mam nadzieje ze masz juz lepsze samopoczucie :) A na zmeczenie zapodaj sobie dobra kawke;P Moze jednak @ nie przyjdzie?Wiesz ze ja za Ciebie zawsze trzymam &&&&& :)

reklama
Malami może poprostu jeszcze masz mało hcg i test nie wykrył... Kup może bobo test... Ale moim zdaniem to nie ma aż tak wielkiego znaczenia...

Jaewa - dzięki. Ja ciągle mam jakiś tam cień nadziei że jednak się udało... i dopuki nie ma @ to ta nadzieja jest...

Malami może poprostu jeszcze masz mało hcg i test nie wykrył... Kup może bobo test... Ale moim zdaniem to nie ma aż tak wielkiego znaczenia...

Jaewa - dzięki. Ja ciągle mam jakiś tam cień nadziei że jednak się udało... i dopuki nie ma @ to ta nadzieja jest...

Dzieki,masz racje dopóki nie ma @ to wciąż jest szansa :D i ja własnie na to liczę, bo zawsze mam @ w terminie,a jak juz cos to wcesniej a nie później:P.Czekanie jest okropne.

witam :)
MALAMI- nie wiem gdzie mieszkasz,ale jak masz gdzies szpital to podjedz do labolatrium i zrob bete-jest najbardziej wiarygodna tymbardziej jak jestes po terminie @...mi 2 cykle temu test wyszedl od razu pozytywny a 2 dni pozniej pojechalam na bete i negatywna,takze radze nie czekac na testowanie tylko beta...i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&

MONIA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& KOCHANA tak mocno zaciskam !!!!!!!!!

wstawac laski-wylazić z krzaków:)))

ja po sniadanku,zaraz sprzatanie i o 10.00 jade po spozywke.

witam :)
MALAMI- nie wiem gdzie mieszkasz,ale jak masz gdzies szpital to podjedz do labolatrium i zrob bete-jest najbardziej wiarygodna tymbardziej jak jestes po terminie @...mi 2 cykle temu test wyszedl od razu pozytywny a 2 dni pozniej pojechalam na bete i negatywna,takze radze nie czekac na testowanie tylko beta...i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jestem z Krakowa,także problemu z BETĄ nie będzie:))Zaczekam jeszcze do piątku,nie bede sie nakręcać.Dzięki za &&& :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja latam do ąłzienki co 5 minut srawdzać czy @ jest.... Brzuch przestje boleć... zresztą bolal tylko trochę...
A żeby zajęc myśli odrabiam pracę domowa z angielskiego:)) Bo do normalnej pracy to ja się nie nadaję dziś... To będzie trudny i długi dzień..

Mama dzięki za kciuki. Wiesz ze ja za Ciebie też mocno trzymam! Uda się!!

Haloooooo czy jest tu ktos jeszcze?????

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja!

Monia - hej! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie! Ty wiesz, że ja mocno ściskam za Ciebie kciuki! Mam nadzieje, że @ nie przyjdzie i że jakoś minie Ci ten dzień, kochana... :*:*
Kath - hej! ;-) Jak tam u Ciebie? U mnie też ponuro, pochmurno, wczoraj lało, dziś póki co nie... :baffled: Miłego dnia!
Majqa - hej! Jak samopoczucie?
Krzysia - miłego dnia i Tobie, kochana! I nadal ślę Ci &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!
Malami - trzymam kciuki za test, betkę i żebyś się nie nakręciła! ;-)

U mnie 28 dc, tempka 36,9, czyli nadal podwyższona, piersi bolą nadal tak, ze szok! :szok::sorry2: Już pewnie jestem blisko do nakręcenia się, ale wszystko mi jedno. Tak źle się czuję, że szok! Nadal boli, ale dziś to już dosłownie wszystko... :-(:baffled: Dziś M. mi pomagał wstać z łóżka, tak mnie usztywniło w górnej części ciała... :-(:sad: No i na 14 musze iść do pracy. :baffled: Ufff, to będzie ciężki dzień!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry