reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary u mnie lepiej jak wczoraj - pocieszam kuzynkę i koleżankę, aż sama sobie się dziwię, bo ostatnio to one miały problem ze mną ;-) Z niecierpliwością czekam na następny cykl i dopiero wtedy zacznę się stresować. Dobrze że mam w domu małą Zołzę, bo przynajmniej zajmuje mi czas i nie myślę zbyt intensywnie o innych rzeczach!!!

Dziewuszki trzymam za Was kciuki - za każdą z osobna!!! Bądźcie dzielne i silne, bo kto ma być twardy, jak nie MY BABY :-p

reklama
MONIA- uda sie !!! masz racje!
MAJQA- czesc :)
MARY- no to ciezki dzien przed Toba skoro nadal szyja boli...ja za Ciebie tez &&&&&&&&&&& zaciskam-prosze sie nie nakrecac bo w razie WU ...;/
potem boli bardziej...

KATH- czesc kobietko :))

u mnie nie pada ,ale wieje.ja zmykam po spozywke do 12 musze sie wyrobic po odbior Domisia.
bede po 12.30 papa:)

Mary a może Ty idź do lekarza? Może masz zaplenie mięśni... To jest poważne i to się leczy. Bo potem może być tylko gorzej...
Bidulko.

Dzięki, kochana! :*:* Wiesz, jak będzie gorzej albo mi nie przejdzie po tych śmierdzidłach, którymi sie smaruję, to będę musiała pójść. W sumie gorzej było jak wstawałam, a po ciepłym prysznicu i maści jakoś jakoś... Mam w domu jeszcze ketonal z PL, ale to to ja biorę jak już umieram, a teraz jakoś siedzę, więc mam tylko nadzieję, że w pracy będzie dziś nuuuuda! ;-) Buziak!!!

dzięki poza mdłościami i sennością jest ok :)

A pracujesz czy masz zwolnienie? Dobrze posiedzieć w domku, gdy Cię tak męczy. Mam nadzieję, że mdłości szybko miną i że będziesz się już tylko cieszyła ciążą i rosnącą dzidzią! :tak: Kochana, ależ ja bym tak chciała tych mdłości, senności... Oooojjj...

Witajcie. :)

Mary-beth, Monia, Malami - kciuki. :) Za kogo jeszcze mam trzymać? Profilaktycznie wysyłam więcej fluidków:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dobrego Dnia Dziewczyny.

A pracujesz czy masz zwolnienie? Dobrze posiedzieć w domku, gdy Cię tak męczy. Mam nadzieję, że mdłości szybko miną i że będziesz się już tylko cieszyła ciążą i rosnącą dzidzią! :tak: Kochana, ależ ja bym tak chciała tych mdłości, senności... Oooojjj...

prowadzę z mężem działalność i na szczęście siedzę w domu :)
doczekasz się kochana już niedługo :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry