reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie dziewuchy. Ja strasznie zalatana z tym m i dobrze bo nie mysle o testowaniu.. Ja będę chyba 28...Teraz wpadłam tylko po Macka bo ma wizytę u alergologa i lece dalej.
Jutro składamy wniosek do banku. Mamy juz wszystkie papiery i umowe przedwstępną. trzymajcie kciuki niech sie uda.
Mam nadzieje, ze uda mi się zajrzec wieczorem do was. Nie wiem jak długo zejdzie u tego lekarza i jak długo będe się wlec przez te korki. Jesli chodzi o objawy to oczywiście nic nie ma. Boli mnie brzuch na dole, kłuje jajnik i mam mase białego sluzu ale tak było i w zeszłym miesiacu. Tempka rano 37,1 a wieczorem 37,6 , mierzę tam na dole.
Przepraszam, ze tylko o sobie . wieczorem sie poprawie. Buziaki

reklama
Wisieńko - trzymam kciuki mocno zaciśnięte - Emilka też :tak:

A ja mam dzisiaj takiego powera ze pół domu wysprzątałam :-D Tylko mi młoda na szyjkę ucisnęła i musiałam na chwilę posadzić tyłek :-p M w pracy ale wieczorkiem wróci :tak: Mięsko się piecze a ja czekam na mamę żeby móc wyjść na zakupowe szaleństwo do Castoramy :-D
W sobotę przyjeżdża na chwilę mój tata z moją siostrą i Becią więc wszystko musi być na tip top :-D Oj ja tu zrobię do soboty tornado :-D

WISIEŃKA- &&&&&&&&&&&&&&& zeby sie udalo i z dzidzią i z mieszkaniem :))

SOL- szalona kobieto-a co bedziesz kupowala w tej Castoramie ???

Ostatnia edycja:
mama - muszę zamówić półki do przedpokoju bo już mnie szlag trafia z tą szafką co mamy i obudowę do rur w łazience bo też już mnie strzela jak to wygląda :no: Prawdę mówiąc nie mam tylko pojęcia czym to zasłonić :dry: a w regips przy takiej wilgotności jaka jest w tych łazienkach nie chcę się pchać :no: drewno też odpada - a ja jestem głupia :dry:
A że szalona baba ze mnie to norma :-D Mąż się ze mnie śmieje że jakby wypadł nam remont podczas mojego porodu to bym malowała aż urodzę i wyszłabym po 8 godzinach ze szpitala :-D
Poradź coś :-(

Chętniej to bym to zalała betonem i byłabym happy ale za rok mają rury wymieniać więc musiałabym to rozkuwać :dry: POmyślę nad panelami - zobaczymy co w castoramie mi polecą :-p

malami, zdrowej parze daje się rok na poczęcie dzidzi, więc nic się nie martw. Na pewno się uda, trzymam kciuki za kolejny cykl :)

monia_55, trzymam kciuki za testowanko i życzę II kreseczek :) Pozostałym staraczkom również!!!!

A ja się witam po krótkiej nieobecności. No i byłam u mojego gina-endokrynologa i w cale nie mam żadnego Hashimoto. Lekarz stwierdził, że Hashimoto ma się przy przeciwciałach pow. 300 a ja mam 76,4 (mimo że jest to sporo ponad normę). Mówił, że USG też nie świadczy o tej chorobie. I żebym się nie martwiła, że na razie z tarczycą jest ok jak na moją chorobę 15-letnią. Zadał nam dużo przytulanek i na zapas się nie martwić. Także się ucieszyłam dziewczynki.

Sol, ja bym ci to samo poradziła co mama :) I doczytałam, że się obroniłaś :) więc moje gratulacje! Oj, to samo przechodziłam w lipcu tego roku, wiem co to za stres. Gratki jeszcze raz!

Ostatnia edycja:
reklama
MONIA26- i to sa bardzoooo dobreeee wiesci-ciesze sie z Tobą!!! tak wiec prosze sie zastosowac do zalecen gina :)))duzo sie przytulac i sie nie martwić:))a ja od siebie proponuje winko wieczorem :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry