Wisieńka
Fanka BB :)
Witajcie dziewuchy. Ja strasznie zalatana z tym m i dobrze bo nie mysle o testowaniu.. Ja będę chyba 28...Teraz wpadłam tylko po Macka bo ma wizytę u alergologa i lece dalej.
Jutro składamy wniosek do banku. Mamy juz wszystkie papiery i umowe przedwstępną. trzymajcie kciuki niech sie uda.
Mam nadzieje, ze uda mi się zajrzec wieczorem do was. Nie wiem jak długo zejdzie u tego lekarza i jak długo będe się wlec przez te korki. Jesli chodzi o objawy to oczywiście nic nie ma. Boli mnie brzuch na dole, kłuje jajnik i mam mase białego sluzu ale tak było i w zeszłym miesiacu. Tempka rano 37,1 a wieczorem 37,6 , mierzę tam na dole.
Przepraszam, ze tylko o sobie . wieczorem sie poprawie. Buziaki
Jutro składamy wniosek do banku. Mamy juz wszystkie papiery i umowe przedwstępną. trzymajcie kciuki niech sie uda.
Mam nadzieje, ze uda mi się zajrzec wieczorem do was. Nie wiem jak długo zejdzie u tego lekarza i jak długo będe się wlec przez te korki. Jesli chodzi o objawy to oczywiście nic nie ma. Boli mnie brzuch na dole, kłuje jajnik i mam mase białego sluzu ale tak było i w zeszłym miesiacu. Tempka rano 37,1 a wieczorem 37,6 , mierzę tam na dole.
Przepraszam, ze tylko o sobie . wieczorem sie poprawie. Buziaki
Tylko mi młoda na szyjkę ucisnęła i musiałam na chwilę posadzić tyłek
M w pracy ale wieczorkiem wróci
Prawdę mówiąc nie mam tylko pojęcia czym to zasłonić
a w regips przy takiej wilgotności jaka jest w tych łazienkach nie chcę się pchać