reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama, oj chyba dziś będzie wieczorkiem winko, już zadzwoniłam do mojego M żeby kupił jak będzie z pracy wracać ..... i dużo przytulania.... na razie co drugi dzień a od niedzieli codziennie bo owulacja we wtorek :)

reklama
MONIA26- my 8 miesiecy dzialalismy na hormonach i nic bie wychodzi wiec od tego m-ca luz bluss i winko...na 3 cykle daje sobie spokoj z planowaniem,liczeniem dni i takie tam,mąz bierze witaminy...musze zlapac oddech bo ta "nagonka" na dziecko byla juz niedowytrzymania......

dlatego masz dobry plan i sie go trzymaj...:))powodzenia,bedziemy winkowaly razem bo ja wieczorem jak dzoeci zasną tez dostaje od meża lampeczke czerwonego winka:)

MONIA55- papa,do jutra:)

lil-co sie nie zanosi-nie jestes sama bedziesz z nami :))) jak masz winko to wieczorem robimy impreze :)))

wiesz co na innym watku jest ogloszenie administratora-widze ,ze niedoczytalaś-prosza o usuniecie suwaczków ze strony maluchy.pl napadli na nią hakerzy i rozsiewaja wirusy,na bb juz kilka watkow sie nie otwiera-takze usun prosze swoj ...

Mama05 - dzięki za info! Faktycznie nie doczytałam, bo zawsze tak pół jestem na forum a pół biegam za Maciusiem. Już działam. A winka niestety w domku nie mam, nie wiem czy nie polecę kupić...

LIL- nie ma sprawy :)
a co do winka to wiesz -jak jest ochota to nie mozna sobie odmawiac...:)

u mnie wlanie zaczelo padać...ach-jesień..

ide rozwiesic pranie..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry