reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie mam krzysia i nie będe piła do testu... Nadzieja matka głupich...
lil ja tez nie mam i tez mam Maćka bo wyrósł juz z Maciusia.
My idziemy do sister na proszona kolacje, chociaz raz mi sie uda...

Mama05 - może źle to zabrzmi, ale ja często piję sama - oczywiście nie po to, żeby się upić, ale szklaneczka winka wieczorkiem to jest to, co lubię! (niestety wciąż się kieliszków nie dorobiłam - nie miałam ślubu to pewnie dlatego:-D:-):-D:-):-D) Chyba jednym okiem będę do Was zerkać, a drugim sobie film obejrzę, na dziś wybieram: "Kochaj i tańcz" bo jeszcze nie widziałam.

Wisienka dziś ta kolacja? Jak co to smacznego....

mama - to wasze zdrowie - chociaż ja wznoszę herbatką :-D

monia26 - No widzisz nie było się czego bać - a lekarz ma rację - zero stresów - dużo boboseksów :-D Dzięki :-)

Wisieńka - to smacznego :tak: :-D

W castorami mi nic nie poradzili, za to ja mamie doradziłam kolory do salonu i przedpokoju :-p A jak wróciłyśmy to zrobiłam rundki do piwnicy poznosić rowerki, półki itp, potem pomalowałam ścianę w salonie i cały przedpokój odświeżyłam bo już mu się należało :-D Mama mi pozmywała naczynia i obrała ziemniaczki i tym sposobem za parę min wróci M a ściany już suche, obiad prawie gotowy, bo ziemniaczki się jeszcze gotują a w domu czysto :-D Mama już poszła do domu bo też ją trochę wymęczyłyśmy ale ona zadowolona jak może pomóc - szczególnie przy Karoli :-D Emila już mi dała znać że mama przesadziła więc odpoczywam już dzisiaj - chyba za dużo powera miałam :-p

Witam Kochane:-D Zyje i mamy sie dobrze:-)
Wpadam na szybko zyczyc Wam milego dnia ;-)
Krzysiu dziekuje wiesz za co :*** do Ciebie juz tez leci :happy::tak:

reklama
Jaewa chciałam już napisać, że jesteś baaaaaaardzo rannym ptaszkiem - ale wtedy spojrzałam skąd jesteś i zaczęłam liczyć, która u Ciebie godzina, ale już nie pamiętam czy się liczy do przodu czy do tyłu :-)

Miłego dnia i oby ten dzień był miły dla testujących!

Sol - nie wiem czemu, ale śniły mi się dziś Twoje posty - miałaś takie fajne emoikonki, inne niż te dostępne tutaj - chyba już źle ze mną skoro mi się forum śni......:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry