reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama Tobie też napewno się uda! Ja bardzo bardzo mocno w to wierzę!!!!!
Zreszta zbiorowe kciuki działają cuda!!!!

Ja siedzę ciągle i patrzę na zdjecie testu w telefonie... Chyba dziś nici z pracy...

LIL- no juz 2 razy widzialam II krechy ale w tamtym cyklu tez mi test pokaza II a po 2 dniach beta nie potwierdzila ciąży wiec sama widzisz-wesolo nie bylo....robilam Bobotest z czuloscia 10 czyli bardzo dokladny i co...lipa...

ale dzieki za dobre slowa-moze sie doczekam :)

MONIA- tyle czekalas na ta wiadomośc ,ze wcale dziewne nie jest ,ze sie skupic nie mozesz:)))a mężowi powiesz po becie czy juz wie???

KATH- czesc kochana:)

Mama05 - na pewno Ci się uda, ale wierzę, że ciężkie staranka za Tobą... Wtedy jest się na pewno ostrożniejszym...Ale jak to mówią NADZIEJA UMIERA OSTATNIA i tego się trzymajmy! Trzeba mieć nadzieję!

Witam!!!;-)
monia gratulacje!!! Super wiadomość z samego rana ;-)
mamuś no kurka w końcu którejś fluidki ciążowe muszą Cię zarazić ;-)
lil_maja witaj my się jeszcze chyba nie znamy ;-)
Resztę zaraz podczytam bo jak zobaczyłam newsa moni to mi wszytko z głowy pouciekało ;-)

LIL-pewnie...a ja mowie- NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY :)) to moje haslo wiec dzialam w pocie czola :):):))

lece kochane ,bede za godzinke :))

MONIA- duza buzka dla Ciebie :))ale sie ciesze !!

Jeszcz raz dzięki:)

Mama mężus juz wie. Ale on powiedział że jeszcze boi się cieszyć. I że uwierzy po USG. Nie dziwię mu się.

Zgrałam zdjecia na pracowy komputer ale jakośc nie jest najlepsza:(
Chociaz jak juz mówiłam widac co trzeba.

reklama
Witam się z Wami serdecznie. Nie było mnie długo bo miałam opiekę nad córeczką, rozchorowała sie i brała antybiotyk, a w domu komp się zepsuł i nie miałam jak do Was pisać. bardzo mi Was brakowało.

Monia Super wieści:-D ogromne GRATULACJE!!!!!

Ja jeszcze trochę muszę poczekać na testowanko. Przytulanka były, od wczoraj mnie tak dziwnie pobolewa podbrzusze, nie jak na @, ale nic sobie na razie nie wrkęcam. Poczekam do terminu @ i spróbuję.
Miłego dnia Wam życzę, będę tu zaglądać ale mogę mało pisać bo pracy dużo a dwie z nas trzech się rozchorowały i sama zostałam :szok:

Dziewczynki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aby się nam wszystkim udało :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry