Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
LIL- no juz 2 razy widzialam II krechy ale w tamtym cyklu tez mi test pokaza II a po 2 dniach beta nie potwierdzila ciąży wiec sama widzisz-wesolo nie bylo....robilam Bobotest z czuloscia 10 czyli bardzo dokladny i co...lipa...
ale dzieki za dobre slowa-moze sie doczekam
MONIA- tyle czekalas na ta wiadomośc ,ze wcale dziewne nie jest ,ze sie skupic nie mozesz))a mężowi powiesz po becie czy juz wie???
Mama05 - na pewno Ci się uda, ale wierzę, że ciężkie staranka za Tobą... Wtedy jest się na pewno ostrożniejszym...Ale jak to mówią NADZIEJA UMIERA OSTATNIA i tego się trzymajmy! Trzeba mieć nadzieję!
Witam!!!;-) monia gratulacje!!! Super wiadomość z samego rana ;-) mamuś no kurka w końcu którejś fluidki ciążowe muszą Cię zarazić ;-) lil_maja witaj my się jeszcze chyba nie znamy ;-)
Resztę zaraz podczytam bo jak zobaczyłam newsa moni to mi wszytko z głowy pouciekało ;-)
Witam się z Wami serdecznie. Nie było mnie długo bo miałam opiekę nad córeczką, rozchorowała sie i brała antybiotyk, a w domu komp się zepsuł i nie miałam jak do Was pisać. bardzo mi Was brakowało.
Monia Super wieściogromne GRATULACJE!!!!!
Ja jeszcze trochę muszę poczekać na testowanko. Przytulanka były, od wczoraj mnie tak dziwnie pobolewa podbrzusze, nie jak na @, ale nic sobie na razie nie wrkęcam. Poczekam do terminu @ i spróbuję.
Miłego dnia Wam życzę, będę tu zaglądać ale mogę mało pisać bo pracy dużo a dwie z nas trzech się rozchorowały i sama zostałam
Dziewczynki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aby się nam wszystkim udało :-):-):-):-):-):-):-):-)