reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Lil witaj, nie znamy się jeszcze:) Kiedy dołączyłaś? Ja ostatni raz tu byłam 4 października i nie mam szans Was nadrobić? Ty też zaczynasz staranka? Ja termin @ mam na 30 października wiec dopiero za ok 1,5 tyg. :eek:

monia55 - gratulacje :-D

lil - to już się od BB nie uwolnisz :-D

jaewa - spokojnej nocki w takim razie słoneczko :-D cwaniaro całe lato przed tobą a u nas zaczyna gościć zima :no:

mama - podobało się ale dostałam po dupie za głupotę że na niego nie poczekałam :-p A ja wiem jaki on styrany przyjeżdża ze Starachowic i nie chciałam go męczyć :-p
Idę Cię zarazić wirusem ciążowym :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pragnę przypomnieć że tu dwukreski idą falami więc skoro monia znowu zaczęła falę to chyba staraczek tu niedługo już nie będzie :-D

M w pracy, my już po śniadanku, Karola o dziwo całkiem wcześnie wstała :-p Ale spała u siebie w łóżeczku bez awantury :tak: Nie ma to jak dobra przemowa że jest się dużą dziewczynką :-D Za oknem mgła i chyba zimno - nie patrzyłam na termometr ale jakoś nie uśmiecha mi się póki co wychodzić :-p A muszę jechać po takie ciut większe zakupy :dry: Ale to może w piątek wezmę sobie teściową za szofera :-p

Jeszcz raz dzięki:)

Mama mężus juz wie. Ale on powiedział że jeszcze boi się cieszyć. I że uwierzy po USG. Nie dziwię mu się.

Zgrałam zdjecia na pracowy komputer ale jakośc nie jest najlepsza:(
Chociaz jak juz mówiłam widac co trzeba.
HURRRRAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!! HIP HIP HURA JURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK SIE CIESZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK CZEKAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem wiem Ty bardziej :) GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAMCIA spoko loko Ty za 3 m-ce :) po kuracji Toma i costagnusie :) a jak sie po nim czujesz :) ??

Monia kochana ale sie ciesze!!!!! Zawsze sie ciesze z kazdej nowej fasolki ale z Twojej szczegolnie!!!!!!!!! Aaaaaaa udalo sie!!!!!!!!!!!!!!!! :********

Dziękuję dziewczynki:)
Jak to dziwnie czytać takie gratulacje...
Ja zaraz jajko zniosę w tej pracy... Naniczym sięnie moge skupić i chciałabym juz do domu... A tu jeszcze tyle godzin...

Przepraszam że tak monotematycznie ale ciągle w szoku jestem....

Cześć Dziewczynki:)

Widzę że tu imprezka wczoraj była:))

Sol podziel się trochę energią superkobieto:))

Zrobiłam test.
I mam II...
Dziękuję wszystkim za kciuki
Jestem już po becie i wynik o 16. Mam nadzieję że potwierdzi test bo narazie to się tak cuiesze umiarkowanie...
Zdjęcia nie mam jak wstawić ale jak ktoś może to mogę mmsa wyslać bo mam na telefonie. Niewyraźne bo mi się ręce trzęsly ale widac co trzeba.

Monia!!! Kochana moja Ty!!! Gratuluje z calego serduszka!! Widzisz, slonce! Udalo sie!!! Alez sie ciesze!!! Teraz banan na buzce do konca dnia!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy: Sciskam Cie mocno!!!

A teraz sie witam ze wszystkimi! Ogolnie to mialam sie wziac za robote, bo juz w pracy jestem, ale pomyslalam, ze kukne na staraczki, a tu taaaaka wiadomosc o Moni!!! :-):-):-):-):-)

Mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie, kochana! Jak samopoczucie? :*:*
Marylka - hej! Duuuuzego utargu! :tak:
Sol, Pszczolka, Lil, Ewcia - heeej!

Milego dnia! :tak:

reklama
Mary,Mama Wy nastepne w kolejce :P
Wysylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
OK dziewuszki zmykam po tak poztywnych wiadomosciach robic kolacje :) Do jutra :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry