reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem baby moje :))

MARYLKA- dzieki :* a po castagnusie czuje sie normalnie-nic mi nie jest:)
SOL- dziekowac,to mile ,ze tak we mnie wierzysz :)) mam nadzieje,ze reszta staraczek tez sie szybko doczeka :))
MARY- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie i testowanie za tydzień-pamietaj co mi obiecalaś :))) nie testujesz wczesniej :))

wszystkie pozostale tez witam bo juz nie pamietam co ktorej mialam napisac;/

a teraz lece zrobic sobie kawke i za godzine jade po Domisia:)
mamcia to dobry znak ja też sie czułam normalnie :) trzymam kciukole !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Sol - pogoda rzeczywiście kiepska, choć ciepło przynajmniej jest...Ty przynajmniej po sklepach pojeździsz z córcią - a ja od piątku z Maciusiem wyjść nigdzie nie mogę i on się zrobił taki marudny już, ja nie mam siły się ciastoliną więcej bawić, ani nic innego wymyślać - uciekam na forum, ale Maciuś nie zawsze mi pozwala, czasem wpada w płacz jak z nim nie siedzę. RATUUUUNKUUUU!!!!! Co tu robić z chorym dzieckiem???? Aż się zastanawiam czy nie zaprzestać staranek i nie iść jak najprędzej do pracy jednak, żeby jakoś się oderwać od tego siedzenia nonstop w domu....Zaraz chyba oferty przejrzę.....:angry::angry::angry::szok::szok::szok::eek::eek::eek::crazy::crazy::crazy::no::no::no:

Lil przepraszam, nie zauważyłam, że już tu jesteś od 2008 roku. A z tą @ to miałaś, przykro mi, że się nie udało ale teraz będzie dobrze :-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MONIA- piekne kreseczki :)))))

PSZCZOLKA- cześć ,dawno Cie nie bylo :))

LIL- no chore dziecko to bieda... ;/ dlatego ja sie tak ciesze,ze moja dwojka juz daaaaaaawno mi nie chorowala:))
mozesz ukladac klocki,malowac,czytac bajki w ostatecznosci wlaczyc bajki-Maly Ci pewnie jeszcze spi w dzień wiec zaraz Go polozysz...nie odkladaj staran-nie bedzie chorowal wiecznie :))

jade po Domisia :)

Hej Mama mam nadzieję, że trzymasz się dzielnie. Tak, nie było mnie długo bo Natalka była chora i dwa tygodnie siedziałyśmy w domu, a że komputer w domku mi się zepsuł to nie mogłam do Was zaglądać, i bardzo za Wami tęskniłam :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: Nawet nie wiem co tu u Was się działo, bo tyle napisałyście, ponad 100 stron ;-)

Dziewczyny, strasznie mnie boli podbrzusze, co to może być? Wczoraj rano czułam kłucie w jajniku a od wieczora ból podbrzusza.

reklama
Beta 493:)
Mieszcze się w przedziale dla 3 tygodnia...
Tylko nie wiem czy to się liczy tygodnie od zaplodnienia czy od ostatniej @... U mnie 33 d.c czyli by wychodzilo 4 tyg i 5 dni... No nic zobaczymy jak będzie rosla...

Ale chyba jest dobrze bo przy cp w 6 tygodniu była 170.

Progesteron 14,8 i też się meiści w normie dla I trymestru:))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry