reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
monia betka sliczna :) gratuluje Ci z calego serca :) teraz tylko na siebie uważaj kochana :*

mama no ja tez potrafie miec takie ataki na przemeblowanie, ale mój Adam później sie wscieka, że na niego nie zaczekalam...

mary mama wisienka pszczółka lil maja sergeevna i wszystkie moja staraczki kochane, których nie wymieniłam życzę by szybko sie powiodło i wysyłam fluidki ode mnie na dziewczynkę:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i oczywiście trzymam mocno &&&&&&&&&

myślę o Was pozytywnie i nosze Was w sercu :*

reklama
Maran-atha, Sol, Mama05 i inne babeczki - napisałam zbiorczego posta do wszystkich i mi go wcięło :(((((((( Na razie przerwa, bo muszę coś zrobić - mam nadzieję, że będę umiała potem od nowa napisać tego posta, ale tego tyle było...

W skrócie: fluidki na dziewczynkę łapię!!!!!! po groch i fasolę na pewno pójdę! kasa mi się w sklepie strasznie rozpływa...meble też lubię przestawiać!

PZDR!!

ZIZI- no to juz niedlugo,wiec moja droga-zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

SOL- no wariatka jestem bo jak sobie postanowie,ze przemeblowanie to silą mnie nie zatrzymasz:-D:-Dtak wiec w sypialni i pokoju dla dzidzi(narazie to jest taki ogolny pokoj) jest inaczej jak bylo,u dzieci tez troche poprzestawialam ,ale to bardziej kwiaty:tak:

teraz odebrala Zuze z przedszkola,bylismy w piekarni-wcinają precelki a ja zaraz zabieram sie za odkurzanie gory...ale mnie dzis wzielo:eek:

MARAN- czesc i milo ,ze zagladasz-nalapalam i dzieki :*

MONISIA- czesc :*

Cześć dziewczynki. Widzę, że tutaj się dzieje... jak zawsze zresztą.
U mnie wszystko ok i w poniedziałek się dowiedzieliśmy, że jednak w brzuszku noszę chłopca :) Wyczekanego synka będziemy jednak mieli, do trzech razy sztuka :)

mama05 - trzymam kciuki, bo Ty tez trzeci raz chcesz być mamusią, pamiętam Ciebie doskonale :)

Zresztą za wszystkie wyczekujące przyszłe mamusie trzymam kciuki i przesyłam fluidki ciążowe :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

na synusia :)

Cześć Dziewczynki:)

Widzę że tu imprezka wczoraj była:))

Sol podziel się trochę energią superkobieto:))

Zrobiłam test.
I mam II...
Dziękuję wszystkim za kciuki
Jestem już po becie i wynik o 16. Mam nadzieję że potwierdzi test bo narazie to się tak cuiesze umiarkowanie...
Zdjęcia nie mam jak wstawić ale jak ktoś może to mogę mmsa wyslać bo mam na telefonie. Niewyraźne bo mi się ręce trzęsly ale widac co trzeba.
Kochana Tobie się należało. Gratuluję Ci i ściskam. Trzymam kciuki i życzę cudownej ciąży i bobasa o czasie. A teraz mi napisz czy tak z reka na sercu czułas sie inaczej, miałaś faktycznie w tak młodej ciązy objawy. Bo mi się zdaje, ze my tu na forum to wkręcamy sie trochę a tak naprawde bysmy nic nie zauwazyły jakbyśmy zaszły z zaskiczenia
Witam się z Wami serdecznie. Nie było mnie długo bo miałam opiekę nad córeczką, rozchorowała sie i brała antybiotyk, a w domu komp się zepsuł i nie miałam jak do Was pisać. bardzo mi Was brakowało.

Monia Super wieści:-D ogromne GRATULACJE!!!!!

Ja jeszcze trochę muszę poczekać na testowanko. Przytulanka były, od wczoraj mnie tak dziwnie pobolewa podbrzusze, nie jak na @, ale nic sobie na razie nie wrkęcam. Poczekam do terminu @ i spróbuję.
Miłego dnia Wam życzę, będę tu zaglądać ale mogę mało pisać bo pracy dużo a dwie z nas trzech się rozchorowały i sama zostałam :szok:

Dziewczynki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aby się nam wszystkim udało :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-)
Witaj kochana i pisz , pisz bo mało nas tu
Monia - ja probuje wytrzymac do 27.10., ale latwo nie jest. A jednak boje sie zobaczyc 1 kreche... Dzieki kochana! Strasznie sie ciesze Twoim szczesciem! :-)
Marry no miałaś na mnie czekac, ja jestem cierpliwa
ide na gore zrobic przemeblowanie w 2 pokojach...za dlugo jest tak samo :)
Oj moja ty zwariowana esisterko, mam to samo, lubię mieszać meblami.
Zizi Trzymam zaciśniete&&&&&
malami ,lil, sol witajcie.
Witam wszystkie ciężarowki i upominam sie o fluidki

Wisienka Dziękuję
z ręka na sercu to powiem że czułam się inaczej.
Po pierwsze - nie dokończyłam jeść makaronu z krewetkami chocą uwielbiam
po drugi - strasznie bolą mnie piersi
po trzecie trochę mi niedobrze ostatnio.

Ale wiesz ja się tak czulam juz kilka razy w ciągu tych starań więc starałam się nie nakręcać. Ale jest jeszcze coś... Czułam się tak jak wtedy gdy byłam w ciąży... Wtedy szybciutko 9zaraz po implantacji) było mi niedobrze i to było takie inne niedobrze niż zwykle choć nie potrafię powiedzieć dlaczego inne.
Jakoś tak intuicyjnie inaczej się poczułam chociaż bałam się wierzyc że to może być to...
I wiesz z ręką na sercu gdybym się nie starała i nei wiedziała że mogę być w ciazy to pewnie bym nie zauważyła objawów...

Mam nadzieję że Ty też się tak poczujesz i po testowanku okaże się że będziesz miała dzidzię i tym razem będzie dobrze!!!

zizi, mary-beth, trzymam kciuki za testowanko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ewcia_822 - to gratuluję wyczekiwanego syneczka :)

mama, ty też się już niedługo doczekasz swojego szkraba :) Jestem tego pewna :)

monia_55
- ogromne gratulacje :) spokojnej ciąży i ślicznego zdrowego bobaska :) na pewno wszystko będzie ok :)

Cześć Dziewczynki:)

Widzę że tu imprezka wczoraj była:))

Sol podziel się trochę energią superkobieto:))

Zrobiłam test.
I mam II...
Dziękuję wszystkim za kciuki
Jestem już po becie i wynik o 16. Mam nadzieję że potwierdzi test bo narazie to się tak cuiesze umiarkowanie...
Zdjęcia nie mam jak wstawić ale jak ktoś może to mogę mmsa wyslać bo mam na telefonie. Niewyraźne bo mi się ręce trzęsly ale widac co trzeba.

Super! gratuluję! Zdrowej i spokojnej ciąży życzę :):):)

reklama
monia55 to ja Ci powiem, ze u mnie nic z tych rzeczy. Tylko ta tempka isluz a brzuch już nawet nie pobolew. Piersi normalne i nie bolące, zadnych mdłości ani wrażliwości na zapachy. Jedynie co to strasznie chce mi siee pić ale to pewnie na przymrozki i wzieło mnie cos na kiszone. Ale je bardzo lubię. Boję się testowąc i wolałabym @ dostac niz znów zobaczyć 1 kreche. Nie dziwię się twojemu męzowi, ze czeka na USG , ja tez poczekam z szalona radością na bijące serduszko. A u Ciebie mysle, ze tym razem dzidzius połozył sie tam gdzie miał bo Betka ładna, czekam z tobą niecierpliwie na wizytę u gina.
monia26 witaj kochana

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry