reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Dziewczynki:)

Widzę że tu imprezka wczoraj była:))

Sol podziel się trochę energią superkobieto:))

Zrobiłam test.
I mam II...
Dziękuję wszystkim za kciuki
Jestem już po becie i wynik o 16. Mam nadzieję że potwierdzi test bo narazie to się tak cuiesze umiarkowanie...
Zdjęcia nie mam jak wstawić ale jak ktoś może to mogę mmsa wyslać bo mam na telefonie. Niewyraźne bo mi się ręce trzęsly ale widac co trzeba.

Ostatnia edycja:
reklama
Lil_maja liczy sie 9 godzin do przodu od waszego czasu :P
Nie martw sie nie Ty pierwsza sie pomylilas:P
Milego dnia Kochana :)

Monia_55 kurcze nie znamy się - ale na tę wiadomość dziś rano właśnie czekałam!!! Aż miło popatrzeć na radość bijącą z Twojego posta!!! BUZIAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Który to cykl starań? Pewnie wszyscy to wiedzą, ale ja tu dość nowa - więc nie wiem wiele...Ale się cieszę i gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lil dzięki.
Ja jestem po 2 latach starań i przerwie na pozamacicznę i wycięcie jajowodu... Do tego jak na zlość pracowal przeciwny jajnik i nawet stymulacja clo nie ruszyła tego co trzeba.
Dlatego tak umiarkowanie narazie się cieszę. Jak zobaczę serduszko to dopeiro oficjalnie zacznę się cieszyć:)

witam sie:)

SOL- no to sie narobilaś...i jak M??podobalo sie ,zdziwiony ??;-)
LIL- to sie chyba nazywa uzaleznienie od bb skoro sie po nocach śni:-D:-D

JAEWA- chcialam jeszcze wyslac kartke,ale jak zaczelam wybierac to Domi na calą poczte- MAMA SIKU!! no wiec ja sie spiesze,On mnie popędza,zrobila sie kolejka i dalm sobie spokój...wyslalam to co najwazniejsze;-)super ,ze doszlo:tak:

MONIA55- testowalaś???????????????????&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ktoras jeszcze miala testowac!!

to ja tu kompa odpalam dla info.a tu cisza a ja zaraz wychodze na 1,5 h:sorry:

MONIA- kochana,jakże sie ciesze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ścikam Cie mocno-rewelacja!!!!!!

takich wiadomosci nam potrzeba-zeby walczyc,ze po wieeeeelu miesiacach starań doczekalas sie dzidzi!!!bardzo to budujące!!!!

jak pieknie sie zaczela ta środa!!!!!

czekamy na wysoką bete!!:)))))))

Monia_55 - kurcze faktycznie masz ciężką drogę za sobą - rozumiem Twoją ostrożność - ale dziś najważniejsze są te dwie kreseczki i to, że wszyscy trzymają już za Ciebie mocno kciuki!!!!!!!

BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry