reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Co tu się dzieje?????? Gdzie są wszystkie dziewczyny??? Smutno......

Dzisiaj dostaliśmy zaproszenie na imprezę urodzinową do znajomych na sobotę i chyba rano w sobotę będę musiała zrobić test, chciałabym wiedzieć czy mam fasolinkę:))))))))
Ale bolą mnie tylko piersi i to cholernie......:(((((((((((

reklama
Wisieńka - a my ciągle z Emilką za Ciebie i Krzysie trzymamy kciuki :tak:

A ja tak krótko - mąż mnie zabrał na masaż :-D Jak miło móc się bezboleśnie wyprostować :-D Emili nie bałdzo się ten fakt że ktoś ją od pleców tyka spodobał i kopała w czułe punkty ale jestem bardzo zadowolona. Nie miałam pojęcia że mam aż tak spięte mięśnie :-D Mam ochotę się teraz walnąć na wyro i spać :-D I chyba zaraz tak zrobię :tak:

Spokojnej, owocnej nocki wszystkim staraczkom i wystaranym :-D

Oj pamietam czasy, ze watek tetnił zyciem do 23, az jaewa przychodziła. A teraz dziewczyny albo sie zaciązyły albo zrezygnowały a nas staruszek tylko kilka i nowych nie przybywa.Szkoda, bo wieczorkami czasem chce mi sie poklikac a tu pusto. Sol ja myslałam dzis o masażu oj jakby mi sie przydał, a Emilka jak brykała to pewnie tez z zadowolenia, ze Mamusi przyjemnie.
No więc skoro nikogo tu nie ma to sobie szczele monolog.
A więc formalnosci u doradcy trwały 1,5h. Papierologia i ciesze sie, ze on jest bo jakbysmy mieli sami to wypełniac to masakra. Doradca jutro złozy papiery do banku iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii czekamy ok 2 tyg na decyzję. Mam nadzieję, ze bedzie pozytywna. potem 3-4 dni na przygotowanie umowy, potem za 2 dni notariusz , poten dzień na złożenie do banku i 5 dni na wypłate kasy a potem do miesiąca Ci ludzie oddaja nam m i jestesmy u siebie. Maluję, mebluje, szaleje i mam w brzuchu fasolke. ... Takie oczywiście sa plany.
Jedno w tym wszystim jest pewne znowu czekam.
w weekend Pol ma szkołe i pewnie bedzie mnie szalenie ciągnać do testowania. W sumie w sobote będzie 9 dni od owu a w niedzielę 10.
Chyba oszaleję. Wypiłam cały słoik wody po kiszonych bo ogórki wyjadłam a potem jeszcze pół pizzy. to co schudłam juz nadrobiłam. Jeju dalej jestem głodna. Pewnie dlatego, ze cały dzien nie jadłam nic prócz 2 kabanosików i malińkiej bułeczki. Potem był kubek barszczu, 6 pierozków z fetą i słoik ogórków. Potem litrowa Vitaminka z bananem, pół słoika oliwek, woda z ogórk ow, pizza i chyba to mi zaszkodzi.... Poszalałam.A pic mi się chce jak diabli chyba będzie mróz.
Juz nie pitole dobrej nocki dziewczynki.

wisienka ja jeszcze wpadłam zobaczyć co tu u nas na bb... ale widzę, że cisza... a gdybym ja wypila wode z ogóraskow to chyba miałabym zgage do końca życia... i tak mam całe dnie zgage i nic nie pomaga na dłuższą mete... wisienko tylko niech Cię nic nie podkusi i nie testuj w weekend... poczekaj do tego terminu @ bo to zawsze pewniejsze :) ja trzymam za Ciebie &&&&&&&& i wysyłam fluidki na babeczke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wisienka Kochana jak cos ja zawsze jestem tylko teraz sa dwa watki a mi latwiej bylo sledzic jeden. Ja zawsze chetnie z Toba poklikam jak dawniej :)
Milego dnia babeczki :***

Wpadłam rankiem bo musiałam cos sprawdzic w necie i BB pociagneło mnie swoja magiczna ręką.
Maran nałapałam rózowych fluidków.
Jaewa witaj kobietko
Całą noc wiało jak szalone. Nie mogłam spac a i tak nie miałam duzo czasu na sen. Dzis znowu przepełniony dzień. Trasa 260 km i zebranie od 15.30 a potem na 18 wywiadówka. Matko i córko jej jasnowłosa kiedy ja zwolnię i odpocznę. Kiedy zjem normalny obiad i połoze się normalnie spać.
Cóż.
Wam życzę miłego dnia i słoneczka.

Cześć:)

Wisienka wieści super... Nie chciało mi się dodawac tych wszystkich dni ale jakoś tak za 2 miesiące już będziecie u siebie tak?? Najpóźniej. Super:)) Najfajniejsze dla mnie byłoby to malowanie i urządzanie:) ja uwielbiam takie rzeczy!!
My swoje m najwcześneij za rok będziemy mieć... albo i nie bo wtedy pewnie dzidzi będzie (nie ma innej opcji niż to że będzie dobrze) i trochę będziemy musieli odczekac trochę żeby nabrac sił:))
Nie testuj w weekend ja cie proszę! bo po 10 dniach to może jeszcze nie wyjść i się zdołujesz... Wiem że ciężko wytrzymać bo ja w poprzednim cyklu ot tak sobie zrobiłam test w połowie; aż wstyd się przyznać:zawstydzona/y:

Jaewa cześć:)

Cześć Dziewczynki! Witam się czwartkowo :-)
monia - GRATULUJĘ II KRESECZEK!!! :-) Czekam na wyniki betki :-) Ale już gratuluję, i proszę o przesłanie fluidków na najbliższy cykl :tak:
maran dziękuję, nałapałam :laugh2: :tak:
jaewa no cicho się tak jakoś na wątku zrobiło... :sad: Ale to wszystko przecież zależy od nas, trzeba więcej pisać ( tak, tak, wiem, nie zawsze się "da"... :dry: )
Wisieńka mam tak samo, jak Ty, niby nic wielkiego, taki pracowity dzień, ale jak się zbierze jeden do drugiego to już męczarnia... ja tak właśnie mam też teraz... Ostatni urlop miałam w zeszłym roku w wakacje... Nie ma kiedy wypocząć... :sad: No ale teraz czekam już tylko na święta, to będzie z 2 tygodnie wolnego :tak: Nareszcie :laugh2:

U mnie już po @... :-) Dzisiaj 4dc... Niedługo zaczynamy staranka, spróbujemy co 2 dzień, słyszałam, że ponoć bardzo owocny ten "tryb" starań :laugh2:

Zmykam teraz do pracy i życzę wszystkim MIŁEGO DNIA!!! Na bb będę popołudniem, po pracy :*
Do poklikania :tak: :laugh2:

jestem na chwile,zaraz sie biore za porządki..

WISIEŃKA- &&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie sprawy-powodzenia !
SERGEEVNA- czekamy na Ciebie popoludniu-jak ezganim???;-)

MARAN,MONIA- czesc cięzarówki:-)

ZIZI- &&&&&&&&&&&&&&&&& za sobotnie testowanko:tak:

reklama
Witam się i ja :) Ale na chwileczkę :) Pogoda u nas ładna, więc biorę się za pranie zasłon i firan.
A tak w ogóle to troszkę się martwię, bo jestem w 11 dniu cyklu, a moja temperatura wynosi 36,5 lub 36,6. Cykle mam 33 dniowe. Kurczę, w poprzednim cyklu było inaczej :/ Niższe były te tempki.

SERGEEVNA, mama, monia_55, wisienka, jaewa, witajcie kochane :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry