reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY- dzieki-organizacja musi być:tak:;-):-)teraz koncze herbate ,dom ogarniety,obiad robie pozniej... jak Twoj suwaczek śmiga do przodu z testowaniem -&&&&&&&&&&&&& zaciskam :tak:niech sie uda !!!

i mam nadzieje,ze kolezanka foche nie strzeli i dogadacie sie,zebys wczesniej wyszla...
milego dnia :)

ja mam 7 d.c w weekend zadzialamy rekreacyjnie,zeby nie wyjsc z wprawy ;-):-p

reklama
MARY- dzieki-organizacja musi być:tak:;-):-)teraz koncze herbate ,dom ogarniety,obiad robie pozniej... jak Twoj suwaczek śmiga do przodu z testowaniem -&&&&&&&&&&&&& zaciskam :tak:niech sie uda !!!

i mam nadzieje,ze kolezanka foche nie strzeli i dogadacie sie,zebys wczesniej wyszla...
milego dnia :)

ja mam 7 d.c w weekend zadzialamy rekreacyjnie,zeby nie wyjsc z wprawy ;-):-p

Kochana, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! Mocno trzymam kciuki!!!
A ten mój suwaczek głupi jakiś! On liczy do ost. dnia cyklu zamiast dnia spodziewanej @! :baffled::confused: Ale nie umiem zmienić... A nudno mi się zrobiło ze starymi suwaczkami, to jeden zmieniłam! :tak:
Dzięki, kochana, miłego dnia!

Ja już zmykam tymczasem! A w pracy chyba nie da rady popisać, bo dziś nie będe sama na zmianie... Papa!

Mama ja też Cie podziwiam za organizację prac domowych... Jak ja bym tak chciała.... Ja jak jestem w domu to z regulu nic mi się nei chce...
No i pewnie działajcie dzialajcie coby nie zapomnieć jak to się robi;-)

Mary bidulko... szkoda że taka chora musisz do pracy chodzic... Mam nadzieję że koleżanka zgodzi sie żebyś się urwała wcześniej.

Mlodam dziękuję:)

A ja dziś wkońcu mogę się jako tako skupić na pracy i nadrabiam... chociaż strasznie spac mi się chce bo w nocy się obudziliśmy z mężem (a zapomnialam Wam napisac on do nowej pracy dziś poszedl)i nie mogliśmy usnąć i gadaliśmy z godzinę:szok:
I teraz spaaaaaaćććććć.

Krakowianka dziwne co? Że czekam na @ :D ano tak to czasem bywa, że by móc się starać trzeba najpierw mieć kolejną @ ;) mieliśmy zakaz 3 miesiące. Dzięki za kciukasy.

Mama dziękuju J a co jak nie przyjdzie? Czy to możliwe?... Jak dzieciaczki? Uściskaj Domisia, z chęcią bym to jego zalotne spojrzenie uwidziała J ;)

Hej Mary Jto się kuruj zdrówka życzę. Dużo klientów, albo lepiej utargu ;)

Sol gratki obrony bo wcześniej nie pogratulowałam.

mama - no rekreacyjnie to trzeba trzeba :-D Ja ostatnio coś się zorganizować nie mogę do jakiegokolwiek schematu i jakoś marnie mi to idzie :-p Pewnie jak się Emila urodzi to taki wprowadzę ale póki co :-p

mary - trzymam kciuki za testowanie :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&77

mloda - a może @ nie przylezie :-)

A ja właśnie ze spacerku wróciłam. Krótki był bo wieje jak to w Kieleckim :-p Zamówiłam sobie kurczaczki u pani w budce bo o 7 rano przywożą świeże z ubojni i zazwyczaj w godzinę później nic nie ma już a ja przecież o tej godzinie Karoli nie będę ciągnęła. Więc ma mi odłożyć to co zamówiłam :-D Bardzo lubię tam kupować bo naprawdę jest mięsko pierwsza klasa a pani już mnie z Karolą zna i nie ma problemu z odłożeniem czegokolwiek :tak: A ja sobie do 14 mam odebrać :-D Żyć nie umierać :-p
Spadam robić obiadek bo M wróci pewnie głodny :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SOL- pewnie-przyjdzie czas bedzie organizacja,a narazie i tak świetnie sobie radzisz-gotowanie,remonty,zakupy...dajesz rade nasze Ty 2w1 :)))))

MLODAM- oj,kochana Domisia to bys nie poznala tak zmeżnial:))ale zalotne spojrzenie Mu zostalo-to moj ukocany facet i jak juz kiedys pisala nie oddam Go żadnej zlej kobiecie :)))

a u nas nie wiem czy cos przez te 3 cykle wyjdzie,ale dzialac bedziemy :)

Mama05 ja też zazdroszczę organizacji....Przydałoby mi się jakieś szkolenie albo dobry przykład chociaż...Jak Maciuś idzie spać to ja albo śpię razem z nim, albo oglądam jakiś serial na kompie...Hmm niezbyt to ambitne...

Sol
jak te kurczaki przyrządzasz???

reklama
LIL- jak masz potrzebe to odsypiaj :))wazne zeby robic cos dla siebie takze a nie tylko "dla domu"
jak urodzilam Domisia to w dzien robilam wieleee rzeczy i sprzatanie ,karmienie,odkurzanie,karmienie,spacer,karmienie ,przewijanie,gotowanie ,karmienie a jak zasnąl Domi i Zuza bo udalo mi sie ta 1 drzemke zrobic tak ,zeby w tym samym czasie spali to przez te 2,5-3 godz nic nie robilam-siadalam z kawka,herbatką czyms slodkim i dpoczynek ,ksiazka az sie wynudzilam i czulam ,ze akumulatory naladowane na dalsza czesc dnia...

a teraz mam czas dla dzieci dla domu ,meza ,na porzadki i dla Was na bb-tak sie porobilo :))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry