reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiesinka ja nic z tych rzeczy nie miałam aż do poprzedniej środy.... A i wtedy tak pomału się zaczęło... U Ciebie jeszcze masz trochę czasu na objawy:))

reklama
WISIEŃKA- czesc e-sisterko:-D:-Draz jeszcze dziekuje;-)
i podejscie masz dobre ,ja tez juz sie tak nie pale do testowania po ostatnich wydarzeniach:baffled:ale mocno za Ciebie i Pola zaciskam &&&&&:tak:

EWCIA822- gratki synka:-):-):-):-):-) i dziekuje,mam nadzieje,ze tez zostane po3ną mamusią:tak:
fajnie,ze wlecialaś:tak:

MONIA26- cześć i czolem;-)i dziekuje-Ty tez sie doczekasz.....tylko to czekanie:baffled::sorry:

MAJQA- cześć;-)

ja mam juz poprzestawiane na gorze,poodkurzalam ,teraz sie biore za obaid dla Toma bo za godzine bedzie w domu.

monia wiem , ze jest czas i próbuje nie myslec o tym po prostu ale sie nie da i tyle a kiedy ty idziesz do gina??
No a teraz mnie krytykujcie. Na obiad mam barszcz gotowca i pierozki francuskie z fetą tez gotowce. Ale na wytłumaczenie mam to , ze my zaraz jedziemy składać papiery o kredyt, czekam tylko na Pola. trzymajcie, niech ten bank nam przyzna, ja chce święta we własnym m spedzić!!!!
Krzysiu dzieki kochana i wiesz kupiłam kartę do fonu i okazało sie, ze mam sim locka ale Paweł jak wróci da mi swoja to sprawdzimy czy na jego nie ma. A jak nie to w tym garazu mam jedna na pewno bez...

Ostatnia edycja:
Ewcia gratuluję syna - zwłaszcza ze z tego co piszesz to wyczekany chyba co?

Mama ja Cię podziwiam za wenę do prac domowych! Mi się nigdy nie chce!

Wisienka rozumiem bo ja też miałam takie podejście - wolałam dostać @ niż znowu zobaczyc 1 krechę... I masz rację nie nakręcaj się bo to i tak nie ma znaczenia. Jak się faloska zadomowi to niezależnie od tego co myślisz. I za kredyt oczywiście trzymam kciuki!!!
Ja idę dzis do bylejakiego lekarza po lutkę a w następny piątek na usg. Na wszelki wypadek jestem też zapisana na 5.11. jakby za tydzień nei było nic widać:)

Dobrze ja już spadam. Miłego popołudnia:)

Monia serdecznie gratuluje

Ewcia super że to synek, trzymam&&&&&&& za spokojne rozwiązanie

Pozdrawiam was wszystkie.

U mnie wiele ostatnio sie zmienia dużo nerwów.;( Od stycznia zacznę nową pracę. W staraniach o dzidziusia wiele wątpliwości. :baffled: Postanowiliśmy zostawić wszystko własnemu biegowi. Co będzie to będzie:happy:.....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry