reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary,Mama Wy nastepne w kolejce :P
Wysylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ewa - dzieki, kochana! Jeeeju, we mnie sie juz taaaaki instynkt budzi, ze szok! :szok: Uffff, mam nadzieje, ze my tez sie wystaramy w koncu, ktore zostalysmy... Juz nas tylko kilka chyba zostalo! Ale nie ma to jak nadzieja! ;-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla staraczek!!! :-)

reklama
Hej Lil witaj, nie znamy się jeszcze:) Kiedy dołączyłaś? Ja ostatni raz tu byłam 4 października i nie mam szans Was nadrobić? Ty też zaczynasz staranka? Ja termin @ mam na 30 października wiec dopiero za ok 1,5 tyg. :eek:

Pszczółka27 teraz mam drugi cykl staranek, pierwsze były jeszcze takie niepewne, bo nie wiedziałam czy na pewno już chcę, ale za to co przeżyłam przed @ to szok - spóźniła się 10 dni, wmówiłam sobie wszelkie objawy ciążowe i o zgrozo nawet się zapisałam do dziewczyn z terminem na czerwiec 2011!!!! Taka byłam pewna swego a potem dostałam po głowie jak @ przyszła, że już nigdy nie popełnię tego błędu :) I na wątki dla ciężarówek wcale nie zaglądam - a tu na forum jestem od niedawna w sumie - zapisałam się w 2008 roku jak zaszłam w pierwszą ciążę, ale nie bardzo się wciągnęłam - a teraz tak piszę w sumie z doskoku - raz więcej raz mniej - bo też nie zawsze właśnie jestem w stanie nadrobić :)

Trzymam kciuki!

mary -- ty z mamą i Wisieńką następne w kolejce :tak:

A moje dziecko mi właśnie powiedziało ze nie ma pampersów juz na noc :sorry: I musimy jechać po zakupy :dry: Przy okazji fixy kupię bo mi się kończą a te do pieczeni są super :-D Ehh... nic mi się dzisiaj przez tą pogodę nie chce :dry:

Mary mam nadzieję że równiutko za tydzień o tej samej porze Ty napiszesz to co ja dziś:)

A słuchajcie za 1,5 tyg mam byc chrzestną....
W sumie to nei jestem przesądna... ale może moja siostra jest i nie będzie chciała żebym była... Jak myślicie pogadac z nią?

jestem baby moje :))

MARYLKA- dzieki :* a po castagnusie czuje sie normalnie-nic mi nie jest:)
SOL- dziekowac,to mile ,ze tak we mnie wierzysz :)) mam nadzieje,ze reszta staraczek tez sie szybko doczeka :))
MARY- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie i testowanie za tydzień-pamietaj co mi obiecalaś :))) nie testujesz wczesniej :))

wszystkie pozostale tez witam bo juz nie pamietam co ktorej mialam napisac;/

a teraz lece zrobic sobie kawke i za godzine jade po Domisia:)

A teraz sie witam ze wszystkimi! Ogolnie to mialam sie wziac za robote, bo juz w pracy jestem, ale pomyslalam, ze kukne na staraczki, a tu taaaaka wiadomosc o Moni!!! :-):-):-):-):-)

Mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie, kochana! Jak samopoczucie? :*:*
Marylka - hej! Duuuuzego utargu! :tak:
Sol, Pszczolka, Lil, Ewcia - heeej!

Milego dnia! :tak:
dziękuje kochana :) już sie ciesze bo Pani sobie wózeczek u mnie zamówiła :) dopiero na połowe listopada ale dała zaliczke więc to już pewne :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry