reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama dzięki.
Z tą siostrą to było tak że obie straciłyśmy dzieci w tym samym czasie w 2009... A potem za chwile ona powiedziaął że jest w ciąży... Przepłąkałam z tydzień a potem całą ciążę jej unikałam. Jak się urodził Rałafek zapytała czy będe chrzestna (chilę wcześniej odbyłyśmy szczera rozmowe) potem się okazało ze on jest bardzo chory i włąściwie dopeiro teraz jest dobrze choć czeka go jeszcze 1 operacja... Ja wiem że oni wpadli i nie sądzę żeby się cieszyli bo raz że Rafałek jeszcze chory a dwa że to za wcześnei....
Ale też bardzo boli... Mogli nam to zresztą powiedzieć na osobności a nie przy wszystkich... Naszczęście starszy synek zaraz wziął mnie do drugiego pokoju i potem mojego M i mogłam się popłakać. kochane dziecko! Potem tak wszyscy przychodzili bo pewnie każdy chciał zobaczyć jak się czuje ale nikt nie miał odwagi zapytać...
Ogólnei to mi źle....

reklama
Cześć babeczki!

Jak Wam mija niedziela? Ja byłam z M. u jego rodziców na obiadku urodzinkowym (jego ;-)). :-) Było przemiło!

A teraz mi łeb pęka, kurczę jakaś padnieta jestem i czuję się do d***!... :no::eek: Przepraszam, że mało piszę, ale ostatnio zalatana jestem... Ale jutro 8 h w pracy i jak tylko szefowa zniknie to Was nadrobię! :-D:-D

Cholercia, piersi mnie strasznie bolą od 6 dni, odkąd tempka mi skoczyła - i trzyma się tak te 6 dni na poziomie 36,8 - 37. :nerd: Boże, jak ja nie chcę zacząć sie nakręcać!!! :sorry::confused2:

Monia - kochana, tulę Cię... Przykro mi, ze teraz Ci smutno, ale ja powtarzam jak mantrę, ze na każdą z nas przyjdzie pora... I w to wierzę! :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Krzysia - troszkę Ci się może cykle poprzestawiały... Ale kochana, mam nadzieję, ze wszystko wróci do normy gdy przez te parę cykli nie będziesz brała hormonów! :tak: Ściskam kciuki i bardzo bardzo życzę Ci dzidzi!!!

Sol - mam nadzieję, ze dobrze się czujesz Ty i dzidzia! Podeślesz fluidków? ;-):laugh2:

Wisieneczko - hej! Jak u Ciebie? 26. dc dziś? ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Maran - jak tam się czujesz? Ala daje pospać?

Zizi - witaj! Ja też mam 10 dni do @ i też mnie piersi bollllllą! Idziemy łeb w łeb też razem z Wisieńką! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl!

Pozdrawiam Was wszystkie, kochane, ale nie mam siłki nadrabiać... :sorry::zawstydzona/y: Musze się położyć, bom jakaś słaba... :eek:

Ostatnia edycja:
MARY-BETH- cześc kochana i dzieki ,mam nadzieje a nawet licze na to ,ze troche mi sie te cykle unormują choc ja juz od kilkuuu cykli mam 2,3 dniowe @ ;/

a Ty obiecaj mi,ze nie bedziesz testowala przed @!!! ;) obiecaj !

MUSIA- czesc :)

MARY-BETH- cześc kochana i dzieki ,mam nadzieje a nawet licze na to ,ze troche mi sie te cykle unormują choc ja juz od kilkuuu cykli mam 2,3 dniowe @ ;/

a Ty obiecaj mi,ze nie bedziesz testowala przed @!!! ;) obiecaj !

Krzysia - obiecuję! :tak: Dzięki, kochana, za troskę! @ około 27., więc przed 27. nie zatestuję. Matko, jak ja wytrzymam...

Musia - zdrówka dla synka!

OK, ja muszę sie położyć, więc życzę Wam dobrej nocy, kochane!

MUSIA- zdrowka dla Patryka :)

MARY-BETH- wytrzymasz...przypomnij sobie nasze przezycia z poprzedniego cyklu i ...wytrzymasz ... :)

ja zmykam na film CIACHO :)

MUSIA- nie kazdy-Mary szaleje.. :):))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry