Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzis od rana nastepny
zupelnie nie wiem o co chodzi
znowu @

.
Ja chciałam skończyć WSO w Tarnowie ale niestety jak zdawałam maturę to naboru nie było a potem jakoś tak wyszło że już nie złożyłam papierów - teraz nie żałuję
Mam nadzieję że Pol Cię niczym nie zarazi i szybko wyzdrowieje 
I dobrze 
jadzia - chodzi o to że sery pleśniowe są robione oryginalnie z nie pasteryzowanego mleka, ale jak sobie weźmiesz np. Turka to w składzie ładnie jest napisane "z pasteryzowanego mleka" A wszystkie te zalecenia pochodzą z Europejskiej komisji WHO która nie bierze pod uwagę takich pojedynczych przypadków jak Polska gdzie wszystko jest robione inaczejJak zjesz raz na jakiś czas takiego Turka to nic Ci nie będzie
Tylko zawsze patrz na serze czy jest z pasteryzowanego mleka
Za to odradzam serki górskie - oscypki bo one są robione z niepasteryzowanego mleka. Chociaż sama się przyznam że ostatnio wtrąbiłam takiego duuużego oscypka i nic nam nie jest
A Turka jem raz na dwa miesiące
A co do gina to ja mam tak jak chodzę sama albo z MCo prawda i tak i tak prywatnie ale jak jestem z M to mam wszystko porobione i zbadane i wytłumaczone i polecone itp itd a jak jestem sama to czasami takie odhaczenie jak to ładnie ujęłaś
![]()
A z tego co widzę to serek smakował
Też sobie dzisiaj zakupiłam ale pewnie pojutrze go skończę bo jakoś mi tak na raz nie wchodzą 
Bo ja ogólnie to chemik jestem
No mam nadzieję że szybko wyzdrowieje i Ciebie kochana nie zarazi bo mu ziazi zrobię
A u nas też pod wieczór zaczęło wiać ale jakoś tak niespecjalnie się tym przejmuję 
A jak nie ten to następny cykl już postaramy się trzymać ciągle kciuki 
Chyba nie chcę dopuścić do siebie myśli że M jutro znowu na dwa dni jedzie :-(