reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama przede wszystkim Tobie wszystkiego dobrego i duzo wytrwalosci....strasznie przykro mi ze tyle kamieni na Twojej drodze :-( Trzymam &&&&&&&&

wielkie dzieki....kurcze mialam test clearblue (digitalny) i myslalam ze on niezawodny ale zrobie jutro rano drugi....jezeli dalej nic to pojutrze pojde do gina...

reklama
mama - będzie większa rodzinka - ja w to wierzę :tak: Jak nie naturalnie to IUI ale się uda :tak: Trzeba być dobrej myśli :tak: Ostatecznie co za różnica jak - ważne żeby efekt był pożądany :tak: Mojej szwagierki córka jest z in-vitro a synek potem się naturalnie począł :tak: Ważne że jest i tylko to się liczy :tak:

wisieńka - brak objawów ciążowych to nie zły znak :tak: Ja tez nie miałam i uwierzyć nie mogłam a tu patrz już prawie 3/4 za mną :-p Emilka pozdrawia ciocię i kropka :tak:

A ja siedzę i sobie popłakuję po cichu. Nie wiem czy to hormony mi tak odwalają czy już naprawdę zaczynam mieć dosyć tych wyjazdów :-( Lay-s cebulkowe mi nawet nastroju nie poprawiają :-(

AMALFI- nie rycz,wytrzyj gile,idz do pracy i wracaj szybko ...pewnie ,ze sie doczekamy -wciąz powtarzam sobie moje haslo-NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY-prosze tez sobie to rano powtarzać :)

a ja w tym cyklu nie bralam zadnych hormonów wiec to nie po odstawieniu..

KATGOLI- dokladnie tak zrób jak piszesz ..

WISIEŃKA- cześc kochana:*daj znac jutro po wizycie u gina co tam u Ciebie-u Was :)
ja juz staje sie obojętna na te moje problemy bo kaftan mi grozi....
powiedzialam Mu ze po estrofemie mialam endo 9mm i powiedzial ,ze jak na pierwszy cykl z estrofemem bo calkiem dobrze i ze mam brac go teraz przede wszystkim na wydluzenie cyklu...wiem,ze ciężka altyleria ,ale co mam zrobić..nie moge miec @ co 2 tygodnie....

a do Ciebie jeszcze objawy przyjdą-nasza Marylka do dzis nie ma :)

SOL- dzieki za wsparcie :*

a do Ciebie wysylam cieple lody-moze one poprawią humorek...wspolczuje tych wyjazdów męża...

Ostatnia edycja:
Witam Was Dziewczyny :*

Nie była mnie na forum bo nie dałam rady, moja córcia od czwartku wymiotowała, biegunka i wysoka temp. Wczoraj już było lepiej ale musiałam cały czas z nią być, a i mężem chciałam się nacieszyć, bo od jutra znowu praca. ja jeszcze zostaję w domu do środy, idziemy na kontrolę z Natalką i zobaczymy czy już możemy iść do żłobka czy jeszcze w domku. Wczoraj wieczorem na pogotowiu byliśmy bo w dodatku jakaś dziwna wysypka jej na rączce wyskoczyła,a przy okazji pow.że cały dzięn mało piła i wogóle nie jadła, ale lekarz powiedział, że nie jest odwodniona i że to normalne, ze nie ma apetytu.

Wisieńka Ogromne GRATULACJE!!!!! Spokojnej ciąży i zdrowej dzidzi Ci życzę.Super, że Ci się udało. Teraz trzymam &&&&&&&& żeby ginek potwierdził ciążę i żebyś usłyszała i zobaczyła bijące serduszko.

Mama teraz to ja Cie tulam mocno. Rzeczywiście dziwna ta Twoja @. Ja też była zdziwiona moją, bo zawsze miałam co 28, a teraz przyszła po 26 dniach i nadzieja prysła, a jak sie dowiedziałam, że kumpela z pracy zaszła w ciążę, teściowa dzwoniła, że siostra mojego męża jest już w 4 m-cu i żona kuzyna też oczekuje dziecka to ryczałam jak bóbr. Ale mam wsparcie w mężu więc już jest lepiej. Nowy cykl i nowa nadzieja przyszła. Trzymam &&&&&&&&& żeby w końcu ci się udało Mamuś :*

Katgoli nie testowałam bo w piątek przylazła @ z zaskoczenia :-(

Amalfi rozumiem, że na pewno jest Ci ciężko, ale moze Clo pomoże i też doczekasz się dzidzi. tego ci życzę.

Sol współczuję tych wyjazdów męża. Na pewno Ci przykro, ze sama z Karolcią zostajesz. Ale dobrze, że masz Karolinkę, bo z tego co piszesz to fajny smyk z niej i nie pozwala Ci się nudzić :-D

PSZCZOLKA- dziekuje :*

zdrowka dla Nataliki...i trzymaj sie-u mnie też ciąże w kolo gdzie sie nie obejrze...doskonale Cie rozumiem ..

Dzięki Mama, mam nadzieję, że Natalka szybko wyzdrowieje, już zaczyna rozrabiać :-D Czyli obie rozumiemy się, tyle że Ty dłużej walczysz i wierzę, że już możesz być zmęczona, ale nie poddawaj się - wojna jeszcze nie zakończona :-D Na jej końcu czeka Cię zwycięstwo, wierzę w Ciebie :-)

PSZCZOLKA- nooo jak Natala rozraboa to juz dobry znak:)

i dzieki-ja za Ciebie tez trzymam &&&&&&&&&&& i mam nadzieje ze i Wam i nam i wszystkim tu dziewczynom sie uda ..
wiem,ze wojna jeszcze nie zakonczona-jeszcze troche sily mam do walki..

Mama no to super, że jeszcze masz siły. Też wierzę, że nam wszystkim w końcu się uda :-). A w tym tygodniu ruszamy z małym remontem, teściu nas zaskoczył bo zaproponował, że się z nami zamieni na pokoje :-D My mieliśmy taki mały 4 na 3 a on ma cos 4,5 na 4,5 i balkon, i powiedział, że się też dorzuci do remontu, bo my wyremontowaliśmy dwa pokoje i przedpokój, więc jest super i już się nie mogę doczekać :-) a jak remontowaliśmy nasz pokój to spaliśmy w tym i tu też były przytulanki i jest Natalka więc może..... :-D ;-)

Mama masz jeszcze pyt. jak obliczyć dni płodne? Bo zawsze miałam @ co 28 dni, przed ostatni raz przyszła po29 a teraz po 26 i jak się wstrzelić? kiedy najlepiej się przytulać? i ile odczekać od jednych do drugich przytulaniem żeby żołnierzyki silne były?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej ;**

My własnie wrócilismy od mamy, bo wczoraj u niej byliśmy i troszkę winka popiliśmy i nie mogliśmy prowadzić samochodu, wiec zostalismy na noc. Staranka u nas tradycyjnie - jak najdzie czas i ochota. Zaraz się zabieram za obiad. Wpadłam na chwilkę.

A co u was?

Mam takie pytanie bardziej kosmetyczne. Używa któraś z was toniku z Rival de Loop? Jesli tak to czy on po nałożeniu na twarz się wam troszkę klei? Kupiłam niedawno i nie wiem czy tak powinno być czy co.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
PSZCZOLKA- no to fajnie,ze bedziecie mieli wiekszy pokój-milo z tesciow strony :)
a co do przytulanek to ja sama sie z tym szarpie i nie wiem-gin mowi ,ze najlepiej dla żolnierzy co 2 dni w okresie plodnym ,a Ty moze kup obie testy owulacyjne skoro masz nieregularne cykle...

MUSIA- hello,popilo sie mówisz :)))
my zaraz obiad wiec zmykam na chwile..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry