reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama my niedługo tez planujemy spacerek, musimy się spieszyc nim słońce zajdzie. Narazie Adrian drzemie, a Patryk bawi się tu przy mnie :))
Musze chyba tonik zmienić, bo ten jakiś lewy jest. A jakiego z avonu używasz? Dobry jest?

reklama
MUSIA- ja mam tonik Solutions plus total radiance-glęboko oczyszczający zródlo energii

jestem b.zadowolona:)mi sluży-cere mam czystą bez syfków ,zaskorników ,poza tym jest "lekki" nie czuc go na twarzy po użyciu.

mamapoczytam o nim i może wypróbuję, bo dobrze, ze kupiłam próbke tego toniku z Rival de Loop. Tylko nie wiem czy się nadaje do skóry suchej, poczytam :)) Dzieki za info.

Tylko 5 dni do @ a ja siedze i sie denerwuje czy nam cykl przepadl, ze sie staralismy na spontana czy co. Patrząc na moje wczesniejsze doswiadczenia jeszcze troszkę sie postaram, a Adrian cały czas gada ze chciałby córeczke i co dla niej zrobi itp. A ja jestem okropnie niecierpliwa ;DD

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej, wpadłam zobaczyć co u Was. ja gotowałam obiad, zjedliśmy i pojechaliśmy na groby do mich dziadków i pradziadków. Mąż ma rodzinę nie daleko Łodzi i tam na groby chodzimy jak jesteśmy na święta.

Musia nie dziwię Ci się, ze jesteś niecierpliwa :-) bo być może zobaczysz II krechy :-D trzymam &&&&&&&&&&&&&&. A szanse zawsze są :-)

Hej Mama odpoczywasz? :-D

PSZCZOLKA ,MUSIA- powitac wieczornie:tak:u mnie ciemno jak...:-Dwiadomo gdzie;-)

dzieci jedzą kolacje,Zuze zaraz kąpie i myje wlosy.potem maja bajke i jak bedą śpiący to juz będą obrobieni i do spania-a chodzą po 19.00 wiec w sam raz sie wyrobimy...

trzeba teraz sie posilkowac co tu robic z dziecmi bo po 16.00 juz taka ciemnica i zimnica ,ze nigdzie nie wychodzimy...dobrze,ze wczesnie chodzą spać:-p

MUSIA- a cuda sie zdarzają wiec czekamy z Tobą 6 dni na testowanie:tak::-)

To prawda, cuda się zdarzają :-) Czekamy cierpliwie z Tobą. Mama ja też nie przepadam za takimi wczesnymi wieczorami, ale z drugiej strony człowiek się może wyciszyć. Zawsze możesz z dziećmi pograć w coś. jak byłam mała, to pamiętam ze graliśmy w memory, układaliśmy puzzle itp. Mam 3 braci, ale wtedy była nas 3 bo ten najmłodszy jest o 13 lat młodszy ode mnie i często mama wtedy spędzała z nami czas :-)

Dziewczynki, ja na razie uciekam bo mężuś chce na kompie posiedzieć, więc miłego wieczorku Wam życzę. Może zajrzę później albo jutro. papa

PSZCZOLKA- no my tez ukladamy puzle,malujemy,tańczymy,pieczemy razem-najwazniejsze ,ze rodzinnie:)))uwielbiam być w domu calą rodzinką:)

zmykam kąpać Zunie..

Pszczółka papa;*

mama no wiem, wiem ;) Pożyjemy zobaczymy.;) Ja mojego kąpie około 19 i zaraz do łóżeczka spać. Jeszcze narazie się bawi. Teraz "gada" z miśkiem :-D Wczesniej się z Adrianem w dom bawili. Oczywiście zabawy jak na roczne dziecko, czyli to nie była taka prawdziwa zabawa w dom czy konwersacja z miśkiem ;-) Ale słodko to wygląda :tak:

Dzieki dziewczyny za wsparcie.

reklama
MUSIA- mnie tez rozczula jak Tomi sie bawi z dziecmi...:))

moja księżnczka,wykąpana wysuszona,wloski pachnące..

ja wcinam chlebek dukana z pastą jajeczna ze szczypiorkiem i na to wędlinka:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry