reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam :))

dla potrzebujących wysyłam zakręcone fluidki :))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
hejka!
witam się wtorkowo, ależ znnów dziś mało nas, hm jak ja wolne to tu nikogo znów ni ma:/
monia55 dzięki za te słowa, ale na prawdę nie jest mi za wesoło, tata to chyba się poddał, ciągle leży i śpi, nawet praktycznie nie ogląda tv. coś tam dziabnie jak jeść trzeba, czasem wypije herbatke, ale nie jest to zbyt dużo. ehhh nie wiem co to będzie.

ja się powoli szykuję do fryca, i jeszcze do sklepu muszę wskoczyc po coś na tę wiedzmę @ :( miłego dzionka życzę
pojawię sie później.

czesc babki ja dopiero teraz mam czas-rano odwiozlam dz.do przedszkola,potem sniadanko,rozmowa z Wisieńka(dluuuuga;-))potem zakupy spozuwcze,odebralam Domisia i jestem w koncu:-p:shocked2:

ryba w piekarniku ,salatka z porem zrobiona zaraz bede szamać:tak:

dostalam smska rano od Sol ,ze Jej dysk na kompie zdechl i bedzie dopiero jutro-pozdrawia wszystkie babeczki:tak:

coś mnie ominelo rano????????:sorry:jakieś newsy???

A to i ja się przywitam :-) Dopiero doczytałam Was od piątku ;-)

Wisieńka GRATKI!!!
Śliczne dwie tłuste II

Mama oglądałam zdjęcia... Pięknego masz synusia! I głowa do góry! Niedługo trzecie dzieciątko będzie w brzuszku! Mocno w to wierzę!
Maggy - ale super brzuszek!
jaewa - ale śliczności! Pokazałam Twoje USG koleżance, która też się stara ale jeszcze nie ma odwagi się poudzielać na forum :-) A wieczorkiem pokażę mężusiowi! Normalnie buźka się cieszy na takie "zdjęcia" :-)
młodam trzymam kciuki za tatę żeby wszystko było dobrze, żeby się przede wszystkim nie poddawał!

Tyle zapamiętałam, ale wszystkie Was pozdrawiam.
Mi dziś pewnie przylezie @. Niby jeszcze nic nie ma, ale tak się czai, że na pewno będzie :-( No ale nic, ma przyleźć, to niech przyłazi, a od 5dc - clo...

KATH- cześć i dzieki za komplement dla synka:)) i mam nadzieje,ze wszystkie tu sie doczekamy dzidzi naszych kochanych :))

Hej kochane ;** Ja tylko na chwile zaraz zmykam. Dzis dowiedziałam sie o ciazy mojej przyjaciółki - a najlepsze jest to ze wpadla:eek: Poleciłam jej to forum, więc moze dołączy, niekoniecznie do staraczek 2011 ale na forum ;-)

A jak u was? Z Adrianem stwierdzilismy, ze nie bedziemy wyliczac dni kiedy mamy sie kochac, mierzyc cos ani nic ;) Będziemy sie starac na spontana, bo to ma byc rowniez dla nas przyjemnosc ;-):tak:

Tylko 4 dni do testowania, trzymajcie &&&& :-)

mama dzisiaj twój synek wymiata z cyferkami ;)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MUSIA- cześc no dzis Domi wymiata :)))
dobre podejscie do starań-pewnie szybko Wam sie uda :)

ja wychodze po Zuze-idziemy spacerkiem choc zimno,ale trzeba sie hartowac nie ??:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry