reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jaewa to po prostu sliczny mały człowieczek. Gratuluję i cieszę sie bardzo.
Ja wleciałam przed pracą bo sprawdzałam poczte i mnie jeszcze pociągnęło BB. Zrobiłam dziś kolejny 4 juz test apteczny i wyszły jeszcze mocniejsze 2 krechy. Nawet na tym allegrowym oszustwie zaczyna być widać bladą krechęe. Juz ja napisze komentarz. Tez cos testy 10 niby, na pewno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak patrzę na test to wierze, że się udało a jak nie mam go przed oczyma to znów nie wierzę. Głupol jestem
Miłego dnia dziewczyny. Odezwę się wieczorem

reklama
Hej dziewczynki. Dawno mnie tu nie było. Nie nadrobie was niestety ale wszystkim staraczkom życze wytrwałości a zafasolkowanym gratuluje.

U nas dalej nic. Dzisiaj 1d.c. Poprzedni cykl był dziwnie krótki albo po prostu mam totalnie rozregulowany cykl. No nic. Zaczynamy starania dalej.

Dziewczynki powiedzcie mi czy podczas starań można brać tran?

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki:)

Wisienka ja zrobiłam zdjęcie testu telefonem i jak mnie nasżło to sobie poprostu oglądałam:)) Spokojnie uwierzysz jak zobaczysz serduszko na usg:))

Mlodam bardzo mi przykro że to wszystko takie smutne u Ciebie:( A powiedz Twój tata lepiej coś? i wierzę że trudno w takiej sytuacji o optymizm i usmiech. Ale wiesz każde zlo się kiedys kończy! Zobaczysz tata wyzdrowieje a Ty doczekasz się dzidzi i będzie dobrze!

Naga pomysł z samymi seksami jest rewelacyjny! U mnie zadziałalo:) Bo ja tez zaczęlam etap pretensji o wszystko... A to nie jest dobrze... Ale grunt że to zauważasz. Zobaczysz dziecko przyjdzie wtedy kiedy inne rzeczy siępoukaldają.

Ewuś już napisałam ale jeszcze powtórzę - CUDO!!!

Krolowafal pojęcia nie mam o tranie:(

A ja połowę weekendu przespałam:(( Niestety nie moglam sobie pozwolić na niewychodzenie z domu i chociaż nie byłam na cmentarzach to i tak połaziłam nieźle:(( A wczoraj miałam pierwsze mega mdłości!!! Pomijając to że co 1-2 godz musze jeśc bo mnie normalnie jelita bolą! i nawet w nocy:( Wczoraj było mi do tego mega niedobrze!! I skończyło się wymiotami:(( No cóż miło nie było...Ale to znaczy że z dzidzią dobrze i tylko to mnei pociesza.
Dziś jak narazie dobrze i mam nadzieję że tak zostanie bo chciałabym pracowac jeszcze trochę...

Miłego dnia:)

Witam drogie kobietki tak poniedziałkowo-wtorkowo. Zawsze jak mam dłuższy weekend to się gubię w rachubie tygodnia. Proszę dziś o trzymanie kciuków za moją szwagierkę, która miała dziś się stawić do szpitala na termin i będą jej niunię z brzuszka wywoływać. Wczoraj byliśmy jednak u niej i próbowałam się pozarażać, mam nadzieję, że skutecznie ;-). Zobaczymy za tydzień;-). Ale było też bardzo fajnie, bo mój synek podszedł do niej, powiedział że ma dzidzie w brzuszku (jakiś czas temu tłumaczyliśmy mu dlaczego ciocia ma taki duży brzusiu), pogłaskał ją po brzuszku i pocałował:-D. Potem jak go poprosiliśmy, to zademonstrował jak dzidzia będzie płakać:-). Znawca:-D. Pozdrawiam

Dzien dobry dziewczyny!!!!
monia_55 wisienka i jaewa
masakrycznie wam zazdroszcze! I gratuluje oczywiscie! Moze nie mam tam w srodku wiekszych problemow i dolacze do was wkrotce. I clo pomoze... Zobaczymy. Bo chce tak jak wy jesc co dwie godziny, wymiotowac, itd
Pozdrawiam was wszystkie:-)

Cześć wszystkim!

Kurczę, nie miałam czasu nawet zajrzeć do Was, bo dostałam więcej zmian w pracy na nast. 6 miesięcy!!! :-):-) Ale się cieszę! Chociaż teraz z czasem to u mnie kiepsko będzie! :eek:

W sobotę miałam świetną imprezę rodzinną u rodzinki mojego M., zeżarłam za dużo ciacha czekoladowego, waga mi ciut podskoczyła parę gram, ale teraz znów spada! Jippi! :-D

Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze! Postaram się nadrobić, co tam naklikałyście, to przynajmniej będę wiedziała, co u Was...

Pozdrawiam wszystkie babeczki i częstuję kawką!

images

witaj mary beth dawno cie nie widzialam, pracujesz tak ciezko jak ja z tego co widze. Ja czytam po nocach co dziewczyny napisaly, ale odpisac juz nie ma komu bo spia.

Ogladam tvn teraz i widze babeczke zadbana o dziewczecej urodzie 39lat i ma juz 9cioro dzieci, szok! Ta to ma szczescie. Nie dosc ze wyglada to jeszcze ciagle blogoslawiona.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witaj mary beth dawno cie nie widzialam, pracujesz tak ciezko jak ja z tego co widze. Ja czytam po nocach co dziewczyny napisaly, ale odpisac juz nie ma komu bo spia.

Hej Amalfi!

No, troszkę mnie nie było, bo mam naprawdę mało czasu. A ja pracuję przeważnie na wieczorne zmiany, co dodatkowo powoduje, że nie mam czasu, bo po pracy jestem padnięta... :eek: A teraz jeszcze dodatkowe zmiany... :eek::rofl2: Ale pieniądze zarabiać trzeba. :tak: Jak tam u Ciebie?

Ja tez na wieczory wiec wpadam na forum powiedziec dzien dobry a potem przylaze wieczorem i czytam.
U mnie pierwszy cykl z clo dzis biore ostatni raz, a potem sie zobaczy, bedzie, co bog da. Mam nadzieje ze mi sie uda szybko, bo jak depresja mnie dopadnie, to nie dam rady walczyc o dzidzie. Jeszcze pogoda nie sprzyja, bo leje tu juz kilka dni

reklama
Jaewa to po prostu sliczny mały człowieczek. Gratuluję i cieszę sie bardzo.
Ja wleciałam przed pracą bo sprawdzałam poczte i mnie jeszcze pociągnęło BB. Zrobiłam dziś kolejny 4 juz test apteczny i wyszły jeszcze mocniejsze 2 krechy. Nawet na tym allegrowym oszustwie zaczyna być widać bladą krechęe. Juz ja napisze komentarz. Tez cos testy 10 niby, na pewno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak patrzę na test to wierze, że się udało a jak nie mam go przed oczyma to znów nie wierzę. Głupol jestem
Miłego dnia dziewczyny. Odezwę się wieczorem

Dorotka gratuluję II kreseczek :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry