reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol- oj kochana, ja jzu 10 lat z jednym chłopem, ponadto od tych staran, dni płodnych ,itp. bobosexy z niczym miłym juz mi sie nie kojażą o nie !!! Wręcz przeciwnie moja droga ....

mlodam- po pracy, o 16.30 się umówiłam, nie wiem czy dobrze robie...ale musze jakos odreagowac, padło na głowe (włloski )

reklama
mlodam ale to ie sa jakies gigant pasemka tylko od slonca takie pasemka, ze no roznia sie ale nie do tego stopnia jak sobie robia kobiety czasem pasemka ;) Takie delikatne, wrzuce kiedys zdjecie to moze bedzie widac ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
palma to przestań bobosexów i zostaw sexy :-D Działa :-D A do tej Pragi jedziecie w końcu czy jednak Grecja?

sol- wiesz, ze Ty mądra kobieta jestes ... Może własnie wreszcie zaczne sie sexowac, a nie ... w sumie, skoro i tak nic z tego nie wychodzi, to po co się męczyć ? Jesli chodzi o Prage czy Grecje, to jestem juz nastawiona na 80 % na urlop. M. ma tydzien wolnego do wybrania jeszcze, ale niestety od 15 go zaczyna mu się akcja i nie wiem jak długo potrwa, więc narazie nic nie moge planować. Ale napewno gdzies pojedziemy i to jeszcze w tym roku, bo nasze małżeństwo ostatnio zaczyna przypominac koleżeństwo ...

musia to czekam na zdjecie :)
naga z włosami to chyba janszybciej coś robimy na polepszenie humorku. ja tez tak mam, a jak mam mega dola to mówie mojej kumpeli rób z włosami co chcesz (jak juz obcina)
SOl ile która przeszła to pojęcie względne, i nie ma możliwości porównania, bo każda z nas inna, myslę że trochę przeszłam i nie jest tak, ze nie odbiło sie to na mnie, i nie zgadzam się że kazdy musi odczekać, wielu osobom przychodzi to bez jakiegoś większego starania i co gorsze dbania wrrr.

palma - mi też by się przydał urlop z Marcinem - tylko bez Karoli i Emilki bo ostatnio życie wygląda tak że jak M jest w domu to siedzi na kompie i jak ja wychodzę do sklepu to zajmuje się Karolą a tak prawie nawet nie gadamy. Ja robię co do mnie należy, on po pracy odpoczywa :-( Stałam się służącą i gospodynią zamiast żoną :-( Dobrze ze jak mu zwróciłam uwagę że tęsknię za tym żeby mnie przytulił czy pogadał to otworzył oczy :-)

mloda - a kto mówi że świat jest sprawiedliwy? :sorry: Życie dla niektórych jest łaskawe, dla innych nie. Ja też nie mam różowo a zapowiada się czarno ale jak pisałam - wszędzie trzeba znaleźć pozytywy - chyba że chce się w psychiatryku wylądować :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mlodam - to fakt nie da się porównac, która przeszła wiecej czy mniej, bo tak jak napisłaś, każda znas jest inna ...

musia - widze,ze suwaczek @ terminowo zbliżony do mojego :D

sol - dziś czeka mnie powąana rozmowa z mężem

Witam dziewczyny. Wlaśnie wróciliśmy do domu. jestem strasznie zmęczona i nie mam na nic siły. A na dodatek wszystko mnie wnerwia. Wrrrrrrrrrrr. Boli mnie brzuch i glowa. Jutro muszę iść do roboty i jak o tym pomyslę,to szlak mnie trafia.

reklama
a ja na szczęście nie muszę iść jutro... bo tam mnie za dużo wnerwiało i przyda mi się oddech.
a dzis to ja smutas jestem :(((

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry