reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama oby, oby ;))

Zmykam na spotkanie z przyjaciółka ;)) Bede potem papa;*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie dziewczyny. Wróciłam do domku. Gatuje ogórkową i gołabki z sosem pomidorowym. O 19 gin. Ciekawe co powie o tej prolaktynie i w ogole co będzie na tej wizycie bo nie mam pojęcia. Za wcześnie na jakiekowliek twierdzenia o ciązy. No ale przynajmniej go wybadam o L4.
U mnie pogoda w miare ładna. Kropiło tylko przez chwilę ale teraz juz zapada mrok. Włączyłam mocniej kaloryferki i siedzę sobie w kocyku czekając na obiadek...
A tu taka cisza.

jestem i ja:tak:
WISEŃKA- pamietaj zapytac gina o tej moj szybko @ znowu co ...:sorry:

biore sie za obiad dla Toma-palki z kurczaka i warzywa na parze.

a ja kawa-gdzie tu do wieczora a juz tak szaroooo:eek::confused2:

No, ja juz wrocilam, cukiniowy bigos skwierczy w garnku, a szarlotka z pianka w piekarniku. Mam nadzieje ze chociaz jedno z tego mi wyjdzie hehe;-), bo talentu do gotowania to nie mam. Wieczorkiem jakies przytulanko, bo w tym cyklu musi byc ostro:tak:A co u was babeczki?

ja witam się popołudniowo. godzinkę temu wróciłam od fryca, jestem po mamusinym obiadku, teraz pije sobie kawę i tak ise zastanawiam, czy je tu kto?
ja jestem dobita, i jeszcze na dworze już tak cieeeemno się robi, nie dość, że atmosfera nie napawa optymizmem to jeszcze aura też nie przyjazna :(((
Dorota powodzonka u gina, daj znać co i jak.

amafi mniam tez bym zjadła tego bigosiku.ja pożarłam gołabki i ogórkowa. Tez pycha...
mama zapytam oczywista i zadzwonie jak wyjdę zaraz))))Juz bym chciała isc na ta wizyte a tu trzeba czekac. Ciekawe czy doktorek tak samo mnie oczaruje jak za pierwszym razem
Ela skarbie głowa do góry. Nie szkodzi , ze ciemno gdzies tam wysoko swieca gwiazdy i spełniaja zyczenia. Mam nadzieję, ze fryzurka ładna. Dam znać oczywiście . Chociaz nie wiem czy będe mieć jakies wiadomości w 4tc za wcześnie ...

Ostatnia edycja:
AMALFI- noooooooooooooooo to zaraz jestem na szarlotce u Ciebie:):):)))
MLODAM- cześć :)
WISIEŃKA- no to czekam na tel :)a jak pan doktor ma na imie Czarek to pewnie oCzaruje :):):))) bedzie dobrze-zobaczysz:)

reklama
mlodam po fryzjerze powinnas miec dobry humorek, a tu widze ze mala melancholia sie wkradla, to pewnie z powodu pogody. Ja mam to samo, tu leje juz kilka dni
mama wisienka wpadajcie, zapraszam, nie zartuje, kiedy ochota was najdzie na urlopik, wpadac mi tu zaraz.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry