reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A dobry wieczór :-D

Wróciłam od fryca , wyglada niezbyt atrakcyjnie, ale bylam na to przygotowana, bo to pierwsze jasne pasma na prawie ciemnych włosach, więc wiadomo wyszło żółtko, pani mi to narazie zrobiła takim kapucino i jest lepiej. Mam przetłuścic te moje kudełki razy dwa:happy: i przyjsc na poprawe , wtedy na te pasma nałozey mi rozjasniacz trójeczke i będę miałą wymarzony platynowy blond:-), wiec narazie foty nie dodam, gdyz bo ponieważ wygladam jak by mi się kupka na główce rozlała :tak::tak::tak: hiiiii

A tak przy okazji robie własnie krokiety z kapuchą i pieczarami:tak:. Co do @ to jeszcze jej nie ma, ale zbliża się nieuchronnie (podła jedna):wściekła/y:!!!

Pozdrawiam wszystkie lejdis !!!:-D:-D:-D

reklama
hej musia ja też nie znam forum ślubnego, chwile pisałam przed swoim na kafeterii ale tam mało chyba co się działo ;-)
mama nom dobra, mama ja siostra, chwilkę baby pogadały, ja sie popłakałam to powiedziały że nie płaczemy, możemy jak nikt nie widzi, i że w wc też za długo siedzieć nie można ;-) no i mnie rozśmieszyły.
przesrane tez z tą moją @, mam teeaz bodaj 38 dzien cyklu jak dobrze dodaję, masakra jakaś, plamienie (ale nie non stop)od wczoraj lekki ciap przedwczoraj no @ będzie jak nic. i czego się tak nasrało? :-( wszystko się pier.....li wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hej naga ja też po frycu, ale ja to praktycznie zmiany nie robiłam ;-)

PALEMKA no to wstawisz fotke jak juz bedziesz miala tą swoją platyne :)))
MLODAM- prosze sie trzymać...

moja Zuza juz polegla-śpi jak aniolek:)

mama a co myślicie o tym moim cyklu? co to było? za chiny diabła nie czaje.
naga już daje znac że będzie.

kobitki ja idę z piesem dada ;)

Ostatnia edycja:
Oj dziewczyny złapałam załamkę. Zrobiłam progestron tak jak lekarz zalecił w 27 dniu cyklu bo mam długie cykle 32dni. Znów wynik poniżej 0,2. Norma dla fazy lutealnej od 4,5. Znów nie było owulacji tak jak dwa miesiące temu. W poprzednim cyklu lekarz stwierdził niewydolność ciałka żółtego. ;( Nie będzie łatwo. Ja nawet nie mam z kim o tym pogadać bo wszyscy łącznie moim M uważają że mamy jeszcze czas. ale wy rozumiecie?

mama no to super jak Zuzanka śpi, masz troszke czasu dla siebie ;))

A ja wlasnie z Tesco wrocilam i sie objadam teraz ;D(ciasteczkami) a mój Patryk tez juz spi ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry