reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć Dziewczynki:)

Zuzu GRATULACJE:)) Moja betka była podobna na początku:)

Wisienka super że masz L4. Odpoczniesz sobie wreszcie:) I stres absolutnie niewskazany:) mam nadzieję że tym razem wszystko będzie dobrze i razem będziemy się darly na porodówce:))

Ewula skąd jesteś?? czyżby Lbn to Lublin?? Jesli tak to do kogo chodzisz?? Ja też miałam wątpliwości co do clo... ale brałam 4 cykle i w sumie było ok. Zaszłam w pierwszym cyklu po odstawieniu. A mój doktorek cały czas wszystko kontrolował więc było dobrze...

Jaewa zazdroszczę przeprowadzki.... My sobie policzyliśmy że jak zaciśneimy pasa to będziemy w stani ekupic mieszkanie w tym roku z neiwielką tylko pożyczką... Samo to jest przyjemne a co dopiero przeprowadzka i urządzanie się... ehhh

A mi się udało wczoraj nie wymiotować:)) Dzis mam mnóstwo owoców w pracy i będę jeść co godzinę:) Bo juz to myślenie o jedzeniu zaczęło mnie przerażać...
A i postanowiłyśmy z siostrą że powiemy razem że jesteśmy w ciąży:) pod koniec listopada jak wsio będzie dobrze:)

A już myślałam że znowu będę pierwsza, a tu Monia mnie wyprzedziła :-)
Ja standardowo się z Wami witam, bo potem już nie będę mogła za bardzo odpisywać, chyba że cud się zdarzy i będzie mało pracy :-p
Jaewa dzięki za personalne fluidki! W tym cyklu się przydadzą, oj przydadzą :-)
Zuzu gratuluję ślicznej betki i trzymam &&& aż do końca 9 miesiąca ;-)
Wisieńka no pewnie że trzymamy kciuki i odpoczywaj kochana! Na pewno będzie dobrze!

Ostatnia edycja:
Witam się porannie. Lezę w łóżeczku i klepię sobie na kompie zamiast stać w korkach. Czeka mnie jeszcze nieprzyjemna rozmowa z kierem. Nie odebrał tel. Pewnie spi. Chcialabym miec to już za sobą. Deneruję się tym i tyle..(((
monia Kaththea milego dnia

czesc babeczki :))

WISIEŃKA- w razie co mowie Ci zrob przekierowanie rozmowy do mnie:)dasz rade kochana-pamietaj -to dla dziecka!!!

mama dobrze, ze wleciałaś potrzebuję wsparcia duchowego. Kurcze a on nie odbieraWRRRR. Chcę już to miec za sobą no i wtedy tez przejda mi nerwy.
A jaz z Twoją @???

WISIEŃKA- no widzisz,Was goni do roboty a sam śpi;/
w koncu odbierze...a wtedy pamietaj co ustalilysmy:)

a moja @ juz poszla-trwala 3 dni-i tak dobrze:)

Wisienka a Ty masz L4 ciążowe?
Wiem jaki to stres i jak bardzo chciałabys juz mieć to za soba... Jeszcze troszkę...

cześć Kath i Mama:)

reklama
Pogąłskany:))

Narazie nie chcę na L4 dopuki mi praca nei daje za bardzo w kość. W domu się zanudzę:wściekła/y: No chyba że będe wymiotowac codziennie i już fizyczni enie będę mogła pracowac to wtedy zostanę w domu. Ale ogólnie to chcialabym pracować najdlużej jak się da...

Ja na chwilę spadam pakować książki. Ale spoko nie będe się przemęczać:)) Będę sprawdzać czy wsio spakowane i zaklejać pudełka:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry