reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dodzwoniłam się. No cóz zadowolony nie był, nic nie gadał ale głos miał, ze masakra. trudno dla mnie liczy się fasolka.
Jadę do mojej Eweli bo jest w domu z Zuzanka, będe z wami po 12tej
monia tak ciązowe, czyli z literka B

WISIEŃKA- brawo-maz to za sobą i tylko to sie liczy !!!:)
MONIA- rozumiem ,pewnie,jak nie masz stresu w pracy i nie dzwigasz to jasna sprawa:)
MAJQA- cześć -u mnie nic nowego-nadal walcze...a Ty jak mialas juz wizyte??jak sie czujesz ???

Witajcie dziewuszki :-)
Wreszcie Was nadrobiłam :-D

mama, to dobrze, że ta niespodziewana @ już poszła :tak: Teraz musi być wszystko dobrze ;-)

zuzu, gratuluję ślicznej betki :-)
Spokojnej ciąży życzę :-D

wisieńka, to dobrze, ze wszystko ok :-D Cieszę się razem z Tobą :-)

Ja wczoraj odwiedziłam mojego gina, bo złapałam od mężusia jakiś lekki stan zapalny (on dostał po antybiotykach). Zrobił mi tez cytologię i wszystko ok - poza tym stanem zapalnym. Mój M zakończył 1-go branie tych antybiotyków, teraz czekamy na efekty, powtórka badań w połowie grudnia. Teraz jest na witaminkach i kwasie foliowym. Mam nadzieję, że to tylko ta bakteria. A u mnie tepmka wysoka już 4 dzień - 36,9. Już się nie mogę doczekać kiedy zatestuję. Choć wiem, że szanse są mniejsze.

MONIA26- czesc i dzieki mam nadzieje,ze juz bedzie si:)

A za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!
mam nadzieje,ze badanie męża wyjdzie juz dobrze-moj bedzie robil badanie na poczatku stycznia..
jakie witaminy lyka Twoj mąż????

mama, mojemu M zakupiłam zestaw witamin MultiTabs (takie mi zaproponowała Pani w aptece), łyka Folik oraz osobno Novorutin C (Wit. C + cynk). Skonsultowałam to z lekarzem i zaakceptował to. Poza tym lekarz przepisął mu na ruchliwośc Acespargin (na receptę) - to jest Magnez + Potas. Teraz czekamy na efekty :)

Dzien dobry!!!!!!
Zapomnialam dziewczyny o jednym, doradzcie cos, bo ja nawet zle spalam, jak sobie to uzmyslowilam wczoraj! I tak zapytam lekarza, ale dopiero w niedziele, bo w piatek bedzie mi robila monitoring inna lekarka, a moja dopiero w niedziele.
A mianowicie, moj problem polega na tym, ze ja jestem przewlekle chora, bede chora do konca zycia, zapomnialam o tym bo jeszcze nie jest to specjalnie uciazliwe, za wyjatkiem lekow, ktore musze brac 3razy dziennie, a kiedy je odstawie, moja choroba uderzy ze zdwojona sila, no to co ja mam zrobic, jak bede w ciazy??????????????????????????????????????????????????????:szok:
Ma tak ktoras? Albo slyszalyscie o czyms takim???

AMALFI- spokojnie..ja wiem,ze jesli jest przewlekla choroba to zmniejsza sie dawke do minimum i nadal bedziez przyjmowala te leki + jakies oslonowe dla dzidzi-nie martw sie kochana-nie Ty jedna chorujesz przewlekle-wszystko bedzie dobrze i gine na pewno da taka dawke ,zeby Tobie pomoglo a dzidzi nie zaszkodzilo...

MONIA26- dzieki...moj bierze L-carnityne,wit C,folik,androwit,magnez+B6

Amalfi, nie martw się, tak jak mama ci pisze - wszystko będzie ok :) Nic dzidzi nie zagrozi. Lekarze nie z takimi przypadkami sobie radzą. Urodzisz zdrową dzidzię - głowa do góry :)

mama, z tego co się orientuję to Twój M też bierze dobry zestaw :) Trzymam &&&&&&&&&& za poprawę wyników :)

reklama
Uff! mama nawet nie wiesz jaka ulga, bo spac nie moglam. Ale w sumie na logike, to przeciez nie ja jedna choruje a dzieci sie rodza i to czesto nie planowane, a te kobiety tez chore bywaja... Juz sie balam i mialam zrezygnowac ze staranek. Potem pomyslalam ze siebie poswiece lepiej, a dziecko i tak urodze. A potem to juz nie wiedzialam co wybrac

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry