reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny! Zanim Ws nadrobię (a przez ten weekend się nazbierało widzę) mam pytanko odnośnie testów - może coś wiecie na ten temat. Czy są testy bardziej i mniej czułe? I jakie najlepiej robić? Mam dziś 26 dc. (a cykle mam właśnie takie krótkie). Ponieważ w zeszłym tygodniu miałam takie skąpe plamienie (myślałam, że będzie @, ale jednak nie) to dziś zrobiłam test. Ale zrobiłam go o 4 rano, bo tak poszłam do kibelka. Poczekałam pół minuty, spać mi się chciało, nic nie zobaczyłam i poszłam do łóżka. Test odczytałam po 2 godzinach - jest blada druga kreska, ale wiem, że po takim czasie test nie powinien już być brany pod uwagę. Tak więc dalej nic nie wiem - szkoda tylko testu.

reklama
monia26 dzieki, mam nadzieje ze tak jest, bo zwariuje od tego myslenia!!! Ale jakbyscie znaly jakies przypadki, to napiszcie, oczywiscie te ktore sie dobrze skonczyly, bo inne mnie zdoluja:-(

hej
doczytalam, ze wisienka dostala L4 - super!!!! odpoczywaj i dbaj o siebie i kruszynke :)

&&&&&&&&&&&&& za wszystkie staraczki zacisniete :)
a ja sie dalej pakuje, dom obrasta w kartony .......

Hej!
Widze, że dużo nowych staraczek dobiło do tego wątku więc połowa mnie nawet nie zna. Dość długo się nie udzielałam.

Wisieńka- gratuluje, super, że się udało:-) Spokojnej ciąży.
Zuzu- Tobie również gratuluje:-)

A za wszystkie starające się mocno trzymam kciuki:-)

Pozdrawiam:-)

lil_maja, są testy bardziej czułe tzn. wykrywają ciążę przy stężeniu hCG co najmniej 10 i są testy o czułości 20 oraz 25. Najczęstszymi są te 25. Dobrym (z tego co się orientuję) jest BoboTest strumieniowy o czułości 10. Jego można już wykonać ok. 9-10 dniu po domniemanym zapłodnieniu. A pozotałe testy wykonuje się zazwyczaj w dniu spodzewanej @. Ja bym Ci radziła powtórzyć test, ponieważ termin spodziewanej @ już masz. I według mnie najlepiej testu tak czy owak wykonywac w dniu @. Powodzenia w II kreseczek ci życzę :)

Czesc kalamandyna, ja cie nie znam, ale bedzie mi milo Cie poznac, witam. No kilku dziewczynom sie tu udalo, a reszta (ja) zazdrosci hehe

Właśnie widze, że grono starających się tu zmienia ale to znaczy że coraz wiecej jest szczęśliwie zaciążonych:-) Wam też pewne prędzej czy pózniej się uda.
My też się staramy, ale bardziej na luzie. Co ma być to będzie:-)

reklama
KALA- hejka-dawno Cie nie bylo :)
JOSEPHINE- cześć no to jeszcze troche i bedziesz sie rozpakowywać:) a potem bierzecie sie do pracy :)))

LIL- cześc Ty tez ostatnio malo do nas wlatujesz..:)jak tam u Ciebie??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry