Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widzę, że szykują się tu przeprowadzki. ja to przerabialam miesiąc temu- chyba do końca życia będę mieć traumę ;-) jeszcze i tak nie skończyliśmy. musimy dotapetować w pokoju ściany przy oknach- brakło czasu jak się spieszyło z kafelkowaniem kuchni, a mebli jeszcze nie przywieźli skurkowańce
karniszy jeszcze nie mam- ciotka mi przywiezie po 15 listopada. no i skoro nie mamy mebli w kuchni, to kartony dalej stoją- poracha normalnie. już mi to bokiem wychodzi. dziś zadzwonie do sklepu i zapytam kiedy mają zamiar się z naszymi meblami ruszyć. bo tam normalnie osobiście pojade i na swoim garbie przytaszczę te meble ;-) 
Dzięki mama i wzajemnie ;-)
Czy wiecie może kiedy najwcześniej można wykonać Bete? Kiedy wynik jest najbardziej prawdopodobny?
Monia_26 ładnie z tą betką wytłumaczyłaś! A jeśli chodzi o testy domowe to ta sama zasada jest? U mnie było skąpe plamienie w 20 i 21 cyklu (tylko kapeczka po południu) - to było 7 dni temu (nigdy wcześniej nie miałam takiego plamienia poza @).
Trochę mnie dziś ten poranny test nakręcił, wpadłam w jakąś taką nerwówkę, na niczym się nie mogę skupić, wybaczcie mi. Z tego wszystkiego brzuch mnie jakby na @ pobolewa i chyba mam śluz lekko brązowy (choć przezroczysty). Po południu lecę po test, bo widzę, że nie dam rady cierpliwie czekać.
A to feler westchnął seler....