reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marcepanek, trzymam &&&&&&&&&&& za USG :)

lil_maja, wiem jak to jest wmawiać sobie objawy ciąży itp. :) Głowa do góry :) Musi nam się w końcu udać :) Trzymam kciukasy za jutrzejsze testowanko :)

reklama
Dzięki Monia_26 :))

Wymyśliłam właśnie kolejne pytanie i obiecuję, że już do tego nie będę wracać - czy któraś z Was zrobiła test, odłożyła go nie czekając te 5 minut, a po dwóch godzinach zobaczyła drugą kreskę? Czy tylko ja taka mądra?

Pytam, bo miesiąc temu zrobiłam też 4 testy - tej samej firmy - i tak sobie ciążę wmawiałam, że czekałam na wynik nawet parę godzin :) hehe...a kreska i tak się nie pojawiła...i się powtórzę, że ten dzisiejszy wynik to nie jest tak, że kreska nagle wyszła po 2 godzinach - nie wiem kiedy się pojawiła, bo po pierwsze był półmrok jak ten test robiłam, a po drugie szybko go odłożyłam i zasnęłam. Kreska mogła być od razu, a mogła się wytworzyć z reakcji chemicznych po 2 godzinach. Dobra kończę ten temat, bo chyba przynudzam:eek::eek::eek:

MARCEPANEK- &&&&&&&&&&&& zeby bylo widac i czekam na wiesci i od razu przekaze na bb :))

LIL- &&&&&&&& za jutro ,ale bedzie jak sie udalo co ???:))

LIL jak staralismy sie o Domisia to 2 razy mialam tak ,ze pol h po zrobieniu testu byla druga kreska ale ciąży nie bylo;/ poprostu reakcja chemiczna...

dlatego smigaj po test i rob jutro rano :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama05 - dzięki! Ja po prostu już chcę coś wiedzieć, bo czuję, że zamęczam otoczenie....

Czyli jednak coś jest z tą reakcją chemiczną...Ale człowiek kurcze do końca nie traci nadziei no nie? Ostatnio nawet jak @ to jeszcze nie straciłam nadziei :)) Jak to działa ta nasza psychika.....

LIL,MONIA26- ja mam tak samo :)) takie juz jestesmy -chcemy miec wszystko juz,od razu i w te pędy :))

pewnie ze nie trac nadziei,kup test a do rana juz niewiele zostalo :)

ja wlasnie jem obiad i zaraz kawa bo cisnienie mnie wykończy-czy Was tez boli glowa ??:/

Mama05 mi dziś ciśnienie pasuje - wczoraj padałam na pysk. Ta pogoda nas wykończy! Smacznej kawusi życzę! Ja bym się takiej z tej maszyny napiła - kurczę zapomniałam jak się nazywa ta maszyna do parzenia kawy...Ale jaja...

A do rana faktycznie niedużo...

Tylko ja właśnie mam ten problem, że ZAWSZE idę na sikacza o 4 rano, a potem jak wstaję to już niewiele z tego porannego moczu zostaje. Dziś próbowałam dotrzymać do rana to mi ten pęcherz spać nie dał :)

O już wiem - ekspres do kawy...Ach napiłabym się takiej kawusi...A u mnie w domu ani ekspresu ani kawy!

LIL- no tak kawka z ekspresu to jest to:)
kawe mam ekspresu nie:))

wiem jak to jest z tym sikaniem rano :) no to jesli nie wytrzymasz do rana to zrob o 4 ,ale.....nie spuszczaj go z oka przez 10 min-tyle to wytrzymasz co ???:))

Hej kobiałki. Wrócilam od Ewelki. Zuzka rozkoszna ale ida jej ząbki i marudzi. Pogadałysmy, popeplały i juz jestem w domku. Zjadłam wczorajsza ogorkową i goląbka. Widzę, że tu fajny ruch u nas.:-)
marcepanek zaciskam kciuki:-)
amafi ja mam 34 lata i nie będę robić żadnych inwazyjnych badań na pewno. Co mi to da nawet jesli cos byłoby nie tak to co miałabym pozbyc się dziecka czy może lekarze wyleczyliby je??/ Zrobię badania na choroby, które wykryte wcześnie ratują dzidzię. I będzie dobrze. Takie badania prenatalne w ciązy są zalecane i darmowe od 35 roku. Ale nie obowiązkowe.:tak:
lil ja robiłam masę testów i nie wyszła mi druga kreska nigdy jesli jej nie było nawet po 2 dniach. Ale wiem, ze może wystapić taka reakcja po czasie dłuzszym niż 10 min. Ja jednak tez bym się nakręcała twoim zdaniem. W aptece superfarma sa testy acon o czułości 10 po 6.49)))):-)
monia witaj skarbie minełysmy się dzisiaj:-)
kala fajnie, ze jesteś co u ciebie:-)
buniu ja tez mam przeprowadzkę za miesiąc jutro podpisujemy umowę z bankiem a w piatek notarialną)))))))
mama smacznego. ja się objadłam i dalej jestem głodna. Kier dzwonił i mówił, ze ogórki to mam kupować tylko naszej firmy. Niby żartuje. Zrehabilitował sie i powiedział, ze trzyma & i że będzie dobrze ale.... znasz go....:szok:

reklama
Wisienka dzięki za newsa! Bo ja właśnie idę dziś do superfarmy i zamierzam jakiś tani test kupić w nadziei, że będzie dobry. Widziałam testy za 20 zł, ale na takie mnie nie stać :)) Przy moich nerwach to bym fortunę straciła :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry