Hej kobiałki. Wrócilam od Ewelki. Zuzka rozkoszna ale ida jej ząbki i marudzi. Pogadałysmy, popeplały i juz jestem w domku. Zjadłam wczorajsza ogorkową i goląbka. Widzę, że tu fajny ruch u nas.:-)
marcepanek zaciskam kciuki:-)
amafi ja mam 34 lata i nie będę robić żadnych inwazyjnych badań na pewno. Co mi to da nawet jesli cos byłoby nie tak to co miałabym pozbyc się dziecka czy może lekarze wyleczyliby je??/ Zrobię badania na choroby, które wykryte wcześnie ratują dzidzię. I będzie dobrze. Takie badania prenatalne w ciązy są zalecane i darmowe od 35 roku. Ale nie obowiązkowe.
lil ja robiłam masę testów i nie wyszła mi druga kreska nigdy jesli jej nie było nawet po 2 dniach. Ale wiem, ze może wystapić taka reakcja po czasie dłuzszym niż 10 min. Ja jednak tez bym się nakręcała twoim zdaniem. W aptece superfarma sa testy acon o czułości 10 po 6.49)))):-)
monia witaj skarbie minełysmy się dzisiaj:-)
kala fajnie, ze jesteś co u ciebie:-)
buniu ja tez mam przeprowadzkę za miesiąc jutro podpisujemy umowę z bankiem a w piatek notarialną)))))))
mama smacznego. ja się objadłam i dalej jestem głodna. Kier dzwonił i mówił, ze ogórki to mam kupować tylko naszej firmy. Niby żartuje. Zrehabilitował sie i powiedział, ze trzyma & i że będzie dobrze ale.... znasz go....